Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Merzļikins vārtos un vēl citas izmaiņas Kolumbusai, spēles arī Balceram un Bertānam

Merzļikins vārtos un vēl citas izmaiņas Kolumbusai, spēles arī Balceram un Bertānam
Elvis Merzļikins. Foto: Columbus Blue Jackets

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā Elvis Merzļikins stāsies Kolumbusas "Blue Jackets" vārtos mačā pret Čikāgas "Blackhawks", kas paredzēts 2:00. Otrais NHL mačs divās dienās paredzēts Rūdolfam Balceram un "Sharks", kas 5:30 no rīta spēkosies pret "Kings", kamēr Nacionālajā basketbola asociācijā arī otrais mačs divās dienās būs Dāvis Bertānam – viņa "Wizards" 5:00 spēlēs pret Fīniksas "Suns".

Elvis Merzļikins spēli sāka rezervē trīs iepriekšējos mačos, taču pirms divām dienām visai ātri spēles sākumā devās laukumā, nomainot Jonasu Korpisalo, kad rezultāts jau bija 0:3. Šonakt Merzļikins atgriezīsies sākumsastāvā, darot to 16. reizi šosezon un 47. reizi savā karjerā.

"Blue Jackets" sakarā arvien aktīvāk tiek piesaukts nākamās nedēļas sākums, kad pienāks beigas maiņu darījumu periodam, un Ziemeļamerikas hokeja apskatnieki šajā sakarā bieži piesauc "Blue Jackets" vārtsargu situāciju. Portālam Sportacentrs.com NHL apskatnieks Džefs Svoboda norādīja, ka izvēle starp Merzļikinu un Korpisalo klubā, visticamāk, tiks atlikta uz vasaru, taču, komandai turpinot spēlēt neveiksmīgi arī šosezon, prestižais sporta medijs "The Athletic" šodien vēsta, ka viena vārtsarga maiņa tomēr varētu tikt veikta arī jau pavasarī.

Zeks Verenskis, taču šodienas spēles sakarā tiek vēstīts, ka ārpus sastāva būs arī Niks Foliņo, Līems Foudijs un Dīns Kukans. Viņu vietas ieņems spēlētāji, no kuriem tikai Kevins Stenlunds aizvadījis vairāk par 12 NHL spēlēm šosezon (26 mačos 5+5), turklāt Koulam Šervudam šī būs sezonas debija NHL, aizvadot savu sesto maču šajā līgā.

Kolumbusai pretim stāsies Čikāgas "Blackhawks", komanda, kas iepriekšējās nedēļās arī biežāk zaudējusi nekā uzvarējusi, taču tabulā ir par trim punktiem priekšā. Čikāga ar šo maču sāks piecu spēļu izbraukuma sēriju. Sešos iepriekšējos savstarpējos mačos Čikāga uzvarējusi četras reizes un šonakt aizvadīs sezonas priekšpēdējo maču pret Kolumbusu.

Spēle šonakt paredzēta arī rezultatīvu tempu uzņēmušajam Rūdolfam Balceram, otro dienu pēc kārtas cīnoties pret Losandželosas "Kings". Balcers vakardienas mačā izcēlās ar vārtu guvumu, jau savu sesto šosezon un kopumā viņam 13 punkti 24 spēlēs. "Sharks" ar septiņām uzvarām iepriekšējās desmit spēlēs turklāt nonākusi daudz tuvāk izslēgšanas spēļu robežai, no ceturtās vietas divīzijā atpaliekot tikai par trim punktiem.

Savukārt NBA laukumos Dāvis Bertāns kopā ar "Wizards" spēlēs pret Fīniksas "Suns". Sezonas ievadā savā laukumā Fīniksu izdevās pieveikt ar 21 punkta pārsvaru, bet šoreiz Vašingtonai šī būs otrā spēle divās dienās pēc tam, kad vakar izdevās pieveikt Goldensteitu. Fīniksa ar Devinu Bukeru priekšgalā gan aizvada daudz sekmīgāku sezonu un izcēlusies ar 36 uzvarām 51 spēlē.

NHL spēles

KomandasSākumsKomandasSākums
Stars-Panthers21:00Flyers-Bruins21:00
Hurricanes-Red Wings2:00Blue Jackets-Blackhawks2:00
Canadiens-Jets2:00Maple Leafs-Senators2:00
Predators-Lightning3:00Blues-Wild3:00
Flames-Oilers5:00Sharks-Kings5:30

NBA spēles

KomandasSākumsKomandasSākums
Cavaliers-Raptors2:30Nets-Lakers3:30
Thunder-76ers4:00Jazz-Kings4:00
Warriors-Rockets5:00Suns-Wizards5:00
Trail Blazers-Pistons5:00

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...


, 2021-04-10 18:16, pirms 3 gadiem
Congrats to #CBJ goalie Elvis Merzlikins and his wife Aleksandra, who announced on Instagram that they’re having a baby. CBJ dad crew growing.
, 2021-04-10 18:49, pirms 3 gadiem
ilvins rakstīja: Congrats to #CBJ goalie Elvis Merzlikins and his wife Aleksandra, who announced on Instagram that they’re having a baby. CBJ dad crew growing.
SC nav informēts?
, 2021-04-10 19:32, pirms 3 gadiem
Par haizivīm un Balceru!
Otavas "Senators" uzbrucējs Dreiks Batersons pēc vārtu guvuma. Foto: Timothy T. Ludwig/USA Today Sports/Scanpix
8

Bufalo pamatīgi izgāžas pirmajās minūtēs un šūdina balto karogu sacīkstē par astoņnieku

Visticamāk, 13. sezonu pēc kārtas Bufalo "Sabres" vienībai neizdosies sasniegt Stenlija kausa turnīru, komandai šonakt savā laukumā ar 2:6 kapitulējot kopvērtējumā vēl zemāk esošās Otavas "Senators" priekšā.
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
9

Floridas ''Panthers'' nosūta Balinski atpakaļ uz AHL vienību ''Checkers''

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Floridas ''Panthers'' nosūtījusi latviešu aizsargu Uvi Balinski uz Amerikas Hokeja līgas (AHL) vienību Šarlotas ''Checkers''.
Romāns Jozi. Foto: AP/Scanpix

''Predators'' punktu sēriju pagarina līdz 18 spēlēm, ''Stars'' piektā uzvara pēc kārtas

Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā uzvaru pagarinājumā svinēja Nešvilas ''Predators'', kas ar 5:4 pārspēja čempioni Lasvegasas ''Golden Knights'' un pagarināja punktu sēriju līdz 18 mačiem. Piekto uzvaru pēc kārtas svinēja Dalasas ''Stars'', bet deviņu uzvaru sērija pārtrūka Kolorādo ''Avalanche''.