Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Video: Bostonā aizsargstikls neiztur fanu priekus un uzgāžas tiesnesim

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa spēlē Bostonas "Bruins" savā laukumā ar 4:2 pieveica Karolīnas "Hurricanes", sērijā panākot 1-2. Otrajā trešdaļā bija nepieciešama septiņu minūšu pauze, jo aizsargstikls uzgāzās virsū soda laika tiesnesim Džo Folijam, kurš zaudēja samaņu. Viņš arēnu pameta uz nestuvēm un tika nogādāts slimnīcā.

, 2022-05-07 13:39, pirms 2 gadiem
Tiesnesis saļima it kā 2 podu svarubumba būtu uzkritusi
, 2022-05-07 14:07, pirms 2 gadiem
Bam Bam rakstīja: Tiesnesis saļima it kā 2 podu svarubumba būtu uzkritusi
Tas aizsargstikla gabals sver ap 20+
kg. Pilns aizsargstikls sver ap 200 mārciņām -90 kg. Te uzkrita 1/4 - 22,5kg. Un rēķini, ka tas tiesnesis nebija jauns, sprauns vīrietis tikko no svaru zāles + diez vai tas bija "gaidīts" kritiens.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2022-05-08 10:21, pirms 2 gadiem
Bam Bam rakstīja: Tiesnesis saļima it kā 2 podu svarubumba būtu uzkritusi
gan jau cer uz labu kompensāsiju caur vienošanos, bez tiesas.. ar ja neizies, Amerika, tas ir refleks, nav pat jādomā
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
6

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).
Lindijs Rafs. Foto: AP/Scanpix
9

"Sabres" galvenā trenera amatā atgriežas kluba rekordists Rafs

Zemgus Girgensona pārstāvētā NHL komanda Bufalo "Sabres" par galveno treneri nolīgusi Lindiju Rafu, kurš klubu vadīja no 1997. līdz 2013. gadam.