Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Video: Kīts klūp uz zilās līnijas, pret tiesneša ceļgalu dabū smadzeņu satricinājumu un ielaiž

Čikāgas "Blackhawks" Nacionālajā hokeja līgā izglābās no septītā zaudējuma pēc kārtas un pagarinājumā pārspēja Karolīnas "Hurricanes" (2:1), taču smadzeņu satricinājumu dēļ zaudēja divus spēlētājus – Dankanu Kītu un Bretu Konoliju. 37 gadus vecais aizsargs Kīts pirmajā trešdaļā vairākumā paklupa uz zilās līnijas, ne tikai uzdāvinot pretiniekiem rezultatīvu pretuzbrukumu mazākumā, bet arī ar galvu atduroties pret līnijtiesneša ceļgalu. Kanādietis, kurš visu karjeru pavadījis Čikāgā un 14. sezonu pēc kārtas ir kapteiņa asistents, šosezon 54 spēlēs sakrājis 15 (4+11) punktus, 30 soda minūtes un negatīvu lietderību -13. Video: Sportsnet.

Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
20

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
3

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).