Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Kivleniekam savainojums pirms iespējamās NHL sezonas debijas

Kivleniekam savainojums pirms iespējamās NHL sezonas debijas
Matīss Kivlenieks. Foto: AFP/Scanpix

Kolumbusas "Blue Jackets" vēsta, ka arī otrs Latvijas vārtsargs komandas sastāvā Matīss Kivlenieks guvis savainojumu un nevarēs tikt pieteikts spēlei. Viņa vietā pirms šovakar paredzētās spēles uz NHL komandas sastāvu izsaukts Kems Džonsons.

No "Blue Jackets" sastāva pirms iepriekšējās spēles izkrita Elvis Merzļikins, par kuru Kolumbusas klubs informēja, ka viņam ir neliela trauma, no kuras viņš varētu atgriezties tuvāko dienu laikā. Viņa vietā sastāvā tika iekļauts Kolumbusas nomināli trešais vārtsargs Matīss Kivlenieks, kurš iepriekšējā mačā bija iekļauts spēles pieteikumā, bet palika rezervē.

Tagad Kolumbusai paredzētas divas spēles divās dienās – šovakar 22:00 pēc Latvijas laika pret Karolīnu un naktī uz otrdienu 2:00 pret "Hurricanes" sacenšoties vēlreiz. Lai arī publiski nekādi solījumi sniegti nebija, visai loģiska būtu bijusi situācija, ka pamatvārtsargu Jonasu Korpisalo vienā mačā aizvieto rezerves vārtsargs Kivlenieks, tādējādi aizvadot savu pirmo NHL maču šosezon.

Diemžēl tas nenotiks, jo traumu guvis arī Kivlenieks. Kluba paziņojumā nekas plašāk nav norādīts, tikai tas, ka Kivleniekam ir ķermeņa apakšdaļas savainojums. Traumas nopietnība un tas, cik ilgu laiku viņš varētu nespēlēt, nav nosaukts.

Kivlenieka vietā jau uz NHL komandu izsaukts 26 gadus vecais Kems Džonsons, kurš janvārī ar "Blue Jackets" noslēdza divvirzienu līgumu un šosezon aizvadījis septiņus mačus ECHL, gūstot sešas uzvaras.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/bluejackets/new...


, 2021-02-07 17:20, pirms 3 gadiem
Nekas cits kā gribas lamāties!Kur tā var neiet...Gaidi savu kārtu bet tāpat kautkas notiek...
, 2021-02-07 17:20, pirms 3 gadiem
sūdīgi
Slēpts komentārs: marksliv
, 2021-02-07 18:42, pirms 3 gadiem
Nu tas ir kā nagla zārkā ja esi #3 kīpers
Slēpts komentārs: ---ZzZ---
, 2021-02-07 19:54, pirms 3 gadiem
---ZzZ--- rakstīja: Lieliska ziņa.
Cik stulbs Tu esi? Lietojot vārdu zābaks attiecībā uz Tevi, tas būtu reāls apvainojums zābakam...
, 2021-02-07 20:04, pirms 3 gadiem
Protams, ka bēdīgi, taču, tā tai profesionālajā sportā gadā - pirms gada Matīss tika līdz NHL "pateicoties" Korpisalo un Merzļikina savainojumiem.

Ja trauma ir d2d, tad gan jau, ka nekas nopietns un cerība atzīmēties NHL jau tuvākajā laikā ar ir. CBJ 2 nedēļu laikā ir 7 mači, tāpēc kādam jau būs Korpisalo jāatpūtina. Jautājums tik kuram un kad Elvis būs gatavs.
, 2021-02-07 20:08, pirms 3 gadiem
Lietotājs "---ZzZ---" speciāli maitā gaisu. Visticamākais viņš ir neapmierināts ar dzīvi un cenšās pievērst sev uzmanību šādā veidā - uzmanības trūkums. Vienkārši ignorējam viņu un līdzīgus lietotājus, ātri apniks viņiem pašiem, kad nebūs uzmanības. Ideāli gadījumā Sportacentrs admini varētu izvērtēt šī lietotāja regulāros apvainojums un vienkārši deaktivizet kontu.
, 2021-02-07 20:19, pirms 3 gadiem
Sport_On rakstīja: Lietotājs "---ZzZ---" speciāli maitā gaisu. Visticamākais viņš ir neapmierināts ar dzīvi un cenšās pievērst sev uzmanību šādā veidā - uzmanības trūkums. Vienkārši ignorējam viņu un līdzīgus lietotājus, ātri apniks viņiem pašiem, kad nebūs uzmanības. Ideāli gadījumā Sportacentrs admini varētu izvērtēt šī lietotāja regulāros apvainojums un vienkārši deaktivizet kontu.
tev pašam ar savū sūda boldu ir uzmanības trūkums, vai arī mazvērtības kompleksi kā skudriniekam. vai abi. besī, domāju autors raksta, izrādās kāds mikropenis.
, 2021-02-07 20:20, pirms 3 gadiem
budamank rakstīja: tev pašam ar savū sūda boldu ir uzmanības trūkums, vai arī mazvērtības kompleksi kā skudriniekam. vai abi. besī, domāju autors raksta, izrādās kāds mikropenis.
mikropenis pipec tā pateikt
, 2021-02-07 20:29, pirms 3 gadiem
Nu kur tā var neiet. Vienkārši dusma. Ja kāds no latviešiem visai drīz neatgriežas tad tam Džonsonam ir reālas šanses tikt uzspēlēt. Varēja Canucks sistēmā notik kas līdzīgs, lai Silovs pasēdētu uz beņķa. Tas būtu kaut kas.
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
20

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
3

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).