Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Vuds un Kolesārs izvairās no arbitrāžas un tiek pie jauniem līgumiem

Vuds un Kolesārs izvairās no arbitrāžas un tiek pie jauniem līgumiem
Mailzs Vuds. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubi Ņūdžersijas "Devils" un Lasvegasas "Golden Knights" pagarinājuši līgumus ar saviem uzbrucējiem – Mailzu Vudu un Kīgenu Kolesāru. Tādējādi izdevies izvairīties no arbitrāžas tiesas.

26 gadus vecajam Mailzam Vudam arbitrāžas tiesas sēde bija paredzēta šodien, bet viņam izdevies vienoties ar Ņūdžersijas "Devils" par viena gada līgumu 3,2 miljonu dolāru vērtībā.

Pagājušajā sezonā Vuds laukumā devās tikai trīs spēlēs un palika bez punktiem. Uzbrucējs lielāko daļu sezonas izlaida gūžas savainojuma un sekojošās operācijas dēļ. NHL karjerā Vuds 326 spēlēs iekrājis 121 punktu. Sezonā pirms savainojuma Vuds 55 mačos guva 17 vārtus un iekrāja 25 punktus.

Savukārt 25 gadus vecais Kīgens Kolesārs vienojies ar Lasvegasas "Golden Knights" par trīs gadu līgumu 4,2 miljonu vērtībā, tādējādi uzbrucējs sezonā saņems 1,4 miljonus. Arbitrāžas sēde viņam bija paredzēta 10. augustā.

Pagājušajā sezonā Kolesārs 77 mačos guva septiņus vārtus un pievienoja 17 piespēles, bet NHL karjerā 122 spēlēs uzbrucējs izcēlies ar 10+27. Lasvegasā viņš nonāca 2017. gadā, kad tika iemainīts no Kolumbusas "Blue Jackets".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/wood-agree...
https://www.tsn.ca/vegas-golden-kni...


Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
6

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).
Lindijs Rafs. Foto: AP/Scanpix
9

"Sabres" galvenā trenera amatā atgriežas kluba rekordists Rafs

Zemgus Girgensona pārstāvētā NHL komanda Bufalo "Sabres" par galveno treneri nolīgusi Lindiju Rafu, kurš klubu vadīja no 1997. līdz 2013. gadam.