Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Kolumbusa uz vismaz mēnesi paliek bez snaipera Laines

Kolumbusa uz vismaz mēnesi paliek bez snaipera Laines
Patriks Laine. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Kolumbusas "Blue Jackets" ģenerālmenedžeris Jarmo Kekeleinens paziņojis, ka savainoto spēlētāju sarakstā ievietots Patriks Laine, kuram nāksies izlaist četras līdz sešas nedēļas.

23 gadus vecais Laine savainojumā iedzīvojās komandas nesenākajā spēlē, kurā ar 5:4 izdevās viesos pagarinājumā pārspēt Kolorado "Avalanche". Laine uz ledus pavadīja 15 ar pusi minūtes un izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm. Viņš mačā sastiepa vēdera sānu muskuli, tādēļ malā nāksies palikt vismaz mēnesi.

Laine šajā sezonā deviņos mačos izcēlies ar trim vārtiem un septiņām piespēlēm. Ar desmit punktiem viņš "Blue Jackets" rangā ieņem otro vietu, bet ir pirmais uzvaras vārtos un pagarinājuma vārtos – abās kategorijās pa diviem vārtiem. Kolumbusas rezultatīvākais spēlētājs ir dānis Olivers Bjorkstrands.

Arī nākamo spēli "Blue Jackets" aizvadīs pret "Avalanche", bet šoreiz – mājās. Spēle norisināsies pulksten 1:00 pēc Latvijas laika naktī no sestdienas uz svētdienu.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/bluejackets/new...


, 2021-11-05 18:46, pirms 2 gadiem
*paliek bez snaiperes Laines!

Laine ir sieviešu dzimtē - tātad Snaiperes!
, 2021-11-05 20:09, pirms 2 gadiem
oxa rakstīja: *paliek bez snaiperes Laines!

Laine ir sieviešu dzimtē - tātad Snaiperes!
Zini kas ir uzvārds ģēnij?
, 2021-11-05 20:29, pirms 2 gadiem
Go0dFather rakstīja: Zini kas ir uzvārds ģēnij?
Man ir vienalga kāds Lainei genders, bet Uzvārds ir ar sieviešu dzimtes galotni!
, 2021-11-05 20:37, pirms 2 gadiem
Go0dFather rakstīja: Zini kas ir uzvārds ģēnij?
oxa nav ģēnijs , bet gan vatesgalva!
, 2021-11-05 23:15, pirms 2 gadiem
Cerams ka arī bez tā klauna Merzļikina. Čalim nepamaisītu mēnesīti pasēdēt uz beņķa un padomāt par savu uzvedību.Atradies labdaris.... Vajadzēja vēl pēc spēles Šestjorkina priekšā uz ceļiem nomesties un slidas nobučot. Reāls āksts!!!
, 2021-11-06 11:05, pirms 2 gadiem
Edźa rakstīja: Cerams ka arī bez tā klauna Merzļikina. Čalim nepamaisītu mēnesīti pasēdēt uz beņķa un padomāt par savu uzvedību.Atradies labdaris.... Vajadzēja vēl pēc spēles Šestjorkina priekšā uz ceļiem nomesties un slidas nobučot. Reāls āksts!!!

🤡!! Neko nesēdinas malā! Elvis šonakt spēles, sen jau ir teikts, spēles dalīs! Varu derēt,ka Elvis sezonas beigās tiks arī pie vairākām spēlēm nekā Korpis!
Cik var dzīt tādas hu..??
Floridas "Panthers" somu aizsargs Niko Mikola. Foto: Florida Panthers

Panteras lūkos nonākt vienas uzvaras attālumā no otrās kārtas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas trešo spēli šonakt pulksten 2:00 aizvadīs Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers", kas viesosies pie otras Floridas komandas - Tampabejas "Lightning".
Breds Maršāns. Foto: Boston Bruins
2

Maršāns pamatīgi sarūgtina Toronto, Rietumu pirmais numurs sprukās

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas sērijā priekšgalā (2-1) atgriezusies Bostonas "Bruins", izbraukumā ar 4:2 pārspējot Toronto "Maple Leafs", savukārt Rietumu konferences pirmais numurs Dalasas "Stars" zaudējusi abās savā laukumā notikušajās kaujās.
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.