Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Freibergs rezultatīvs pārbaudes spēlē, Gudļevskis rezervē Francijā

Freibergs rezultatīvs pārbaudes spēlē, Gudļevskis rezervē Francijā
Ralfs Freibergs (#92) "Canucks" prospektu komandas vārtu priekšā.
Ekrānšāviņš no "Jets" mājaslapas galerijas.

Amerikas Hokeja līgas klubi uzsākuši pārbaudes spēles - "Crunch" savu treniņnometni Francijā iesāka ar Kristeru Gudļevski rezervē, bet "IceCaps" sastāvā Ralfs Freibergs izcēlās ar rezultatīvu piespēli. Abas komandas gan cieta zaudējumu.

Sirakjūzas "Crunch" pirmajā pārbaudes spēlē Francijā pret Binghemptonas "Senators" tika ciests zaudējums 3:5. "Crunch" vārtos visu maču aizvadīja krievu vārtsargs Andrejs Vasiļevskis, bet Kristers Gudļevskis palika rezervē. Francijā notiekošajā treniņnometnē "Crunch" paredzētas vēl divas pārbaudes spēles - rīt vakarā pret vietējos "Lions", bet svētdien vēlreiz pret "Senators".

Pagaidām nav atklāts, kurā no tām piedalīsies Gudļevskis, taču "Crunch" ģenerālmenedžeris Žuljēns Brisboā un "Lightning" galvenais treneris Džons Kūpers aizvadītajā naktī Ziemeļamerikas medijiem apstiprinājuši, ka fārmklubā nebūs izteikta pirmā vārtsarga, bet Vasiļevskis un Gudļevskis dalīs spēles laiku uz pusēm.

Pārbaudes spēli aizvadījusi arī Seintdžounsas "IceCaps" ar Ralfu Freibergu sastāvā. Tika piedzīvots zaudējums 2:3 pret Hamiltonas "Bulldogs", bet Freibergs atzīmējās ar rezultatīvu piespēli. Nākamā pārbaudes spēle paredzēta jau šonakt, kad pārbaudes spēli aizvadīs arī Ronalda Ķēniņa "Comets".

"IceCaps" treniņnometnē šobrīd ir 26 hokejisti, to vidū desmit aizsargi, turklāt jāņem vērā, ka arī Vinipegas "Jets" treniņnometnē vēl ir 32 hokejisti, no kuriem vairāki pirms sezonas sākuma tiks nosūtīti uz fārmklubu.

Pārbaudes spēļu kalendārs tuvojas noslēgumam Nacionālajā hokeja līgā. Šonakt aizvadītas septiņas spēles, un ar sauso maču atzīmējās "Lightning" vārtsargs Jevgeņijs Nabokovs. Krievu veterāns atvairīja 21 "Panthers" metienu, palīdzot Tampabejai uzvarēt ar 3:0. Veiksmīga spēle arī citiem Tampas krieviem - Ņikita Kučerovs guva divus vārtus, bet Vladislavs Namestņikovs divreiz viņam izdarīja rezultatīvu piespēli.

Savukārt "Jets" ar 2:4 noraidījumiem bagātā spēlē piekāpās Kalgari "Flames", turklāt Vinipegas uzbrucēji pamanījās izšķērdēt arī šādu vārtu gūšanas momentu. NHL pārbaudes spēles turpināsies vēl trīs dienas, bet nākamās sezonas sākums gaidāms jau devītajā oktobrī.

NHL pārbaudes spēles, 3. oktobris

KomandasRez.KomandasRez.
Devils-Islanders2:1 PMCapitals-Flyers3:2 PM
Panthers-Lightning0:3Blues-Wild4:1
Flames-Jets4:2Oilers-Canucks1:2
Avalanche-Kings1:2 PM

Izmantotie resursi:
IceCaps drop Mary’s Cup opener to Bulldogs |...
Binghamton takes first game in France 5-3
|...

NHL.com - The National Hockey League


Slēpts komentārs: Dinamo'1988
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-10-03 09:14, pirms 10 gadiem
Dinamo'1988 rakstīja: Kristers pat šeit netiek laukumā
somi un krievi pilnu ZAmeriku piegrūduši ar savējiem
Nevis piegrūduši, bet viņiem vienkārši lielāki spēlētāju resursi. Viss Kristera rokās. Smags darbs, un tad vēl smags darbs, un iespēja pienāks. Pagājušo sezon jau bija uzspēlēt NHL. Ja vēl atceras, ka pirms četriem gadiem Kristeru pat AHL gadījumā neviens neuzskatīja par nopietno pretendentu. NHL sezona ir gara ar daudzām spēlēm. Iespējas būs.
, 2014-10-03 09:24, pirms 10 gadiem
Dinamo'1988 rakstīja: Kristers pat šeit netiek laukumā
';
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-10-03 11:29, pirms 10 gadiem
Tak visiem skaidrs toka TBL rēķinās ar vasiļevsko, gudījs ir tāds ka rezerves variants.
, 2014-10-03 11:55, pirms 10 gadiem
Cik var tukši tirst, protams, cerības TBL vairāk liek uz Vasiļevski, bet AHL parādīs vai viņš izkaros vietu vai nē, jo tās cerības, spēlētāju lielīšana, vietas piesolīsana utt ir ZA stilā, pēc ZA zurnālistu un treneru teiktā Karsumam un Dogmenam vajadzētu tagad NHL vadošajās maiņās ledu griezt, nevis Maskavā spēlēt.
Visi tie solījumi ir tukša tiršana, ZA izsitas tiek, kam ir gan talants, gan labas darbaspējas + milzīga veiksme, jo vienā spēlē tu vari gan dabūt līgumu uz nākamo sezonu, vai tikt nosūtīts uz leju, tur nav svarīgi, kas tu kādreiz biji, bet ir svarīgs tavs šī brīža spēlēšanas līmenis.

PS; Starp citu, arī TBL nometnē pirmo spēli spēlēja Vasiļevskis, otro Gūdijs, tāpēc tas, ka vakar pārbaudenē stāvēja Vasiļevskis vēl neko nenozīmē.
boldes15 rakstīja: Tak visiem skaidrs toka TBL rēķinās ar vasiļevsko, gudījs ir tāds ka rezerves variants.
, 2014-10-03 12:01, pirms 10 gadiem
Sermulītis rakstīja: Domāju ,ka Freibergam būs varianti pēc līguma beigām ar Ice Caps .
Domāju, būs labs līgums Eiropā
, 2014-10-03 12:15, pirms 10 gadiem
dobrecovs rakstīja: Domāju, būs labs līgums Eiropā
piem. Šveicē. tas būtu solis uz augšu.
, 2014-10-03 12:22, pirms 10 gadiem
objektiivais rakstīja: Cik var tukši tirst, protams, cerības TBL vairāk liek uz Vasiļevski, bet AHL parādīs vai viņš izkaros vietu vai nē, jo tās cerības, spēlētāju lielīšana, vietas piesolīsana utt ir ZA stilā, pēc ZA zurnālistu un treneru teiktā Karsumam un Dogmenam vajadzētu tagad NHL vadošajās maiņās ledu griezt, nevis Maskavā spēlēt.
Visi tie solījumi ir tukša tiršana, ZA izsitas tiek, kam ir gan talants, gan labas darbaspējas + milzīga veiksme, jo vienā spēlē tu vari gan dabūt līgumu uz nākamo sezonu, vai tikt nosūtīts uz leju, tur nav svarīgi, kas tu kādreiz biji, bet ir svarīgs tavs šī brīža spēlēšanas līmenis.

PS; Starp citu, arī TBL nometnē pirmo spēli spēlēja Vasiļevskis, otro Gūdijs, tāpēc tas, ka vakar pārbaudenē stāvēja Vasiļevskis vēl neko nenozīmē.
Jāņem vērā, ka Vasiļevskis jau paspēja izbaudīt KHL zvaigznes statusu, paspēja vismaz domu līmenī aptaustīt visai iespaidīgo Ufas līguma piedāvājumu. Protams, var jau būt, ka kļūdos un Vasiļevskis ir cits stāsts, tomēr domāju, ka neliela ''aizkavēšanās'' ar iekļūšanu Tampas pamatsastāvā varētu Vasiļevskim uzdot pa nerviem un likt pārcelties uz savu rooģinu.
Spēlētājam, kurš jau ir izbaudījis visus zvaigznes statusa labumus varētu būt grūti ilgstoši kulties pa AHL.
Tādā ziņā, Gudim no boksa terminoloģijas, būtu jānotur viņš pirmos raundus, tālāk jau ''mazā'' latvieša cinīša raksturs viennozīmīgi ņemtu virsroku pār izvēlīgo krieviņu.
, 2014-10-03 12:39, pirms 10 gadiem
objektiivais rakstīja: PS; Starp citu, arī TBL nometnē pirmo spēli spēlēja Vasiļevskis, otro Gūdijs, tāpēc tas, ka vakar pārbaudenē stāvēja Vasiļevskis vēl neko nenozīmē.
pareizi pateici, visu laiku Vasiļevskis tika likts pirmais, gan jauno nometnē, gan lielajā...tad Gudļevskis...nākošo spēli noteikti jābūt Kristeram...abiem spēles laiks vienāds...ja treneri sāks likt Vasiļevski vairākas spēles pēc kartas, tad var teikt, ka jau AHL viņš būs pirmais numurs, pagaidām nekas par to neliecina...pie tam Gudļevskim nometnēs ir labāka statistika nekā Vasiļevskim.
, 2014-10-03 15:06, pirms 10 gadiem
phKRIIII rakstīja: piem. Šveicē. tas būtu solis uz augšu.
Šveicē baigi grūti tikt iekšā, tur jau prasa NHL pieredzi. Drīzāk es domāju DEL, piemēram.
Ņikita Kučerovs (Nr. 86) ar komandas biedriem. Foto: Mike Carlson/AFP/Scanpix
3

Zvaigznes pirmās Rietumos, koijoti atvadās no tuksneša, "Canucks" uzzina pretinieci

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Rietumu konferences kopvērtējumā pirmo vietu nodrošinājusi Dalasas "Stars" vienība, savukārt latviešiem aktuālā Vankūveras "Canucks" uzzinājusi, ka Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā spēkosies pret Nešvilas "Predators".
Marks Andrē Flerī. Foto: NHL

Flerī pagarina līgumu ar Minesotu un paziņo: nākamā sezona būs pēdējā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Minesotas "Wild" uz vienu sezonu pagarinājis līgumu ar 39 gadus veco vārtsargu Marku Andrē Flerī, kurš pēc kontrakta iztecēšanas liks punktu karjerai.
Martēns Senluī. Foto: NHL

Stenlija kausa izcīņā neiekļuvusī "Canadiens" pagarina līgumu ar Senluī

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Monreālas "Canadiens" pēc regulārās sezonas noslēguma paziņojis par līguma pagarināšanu ar galveno treneri Martēnu Senluī. Jaunā vienošanās paredz sadarbību uz nākamajā trīs sezonām.