Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL nevakcinētie spēlētāji nesaņems algu, ja nevarēs spēlēt vīrusa dēļ

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NHL nevakcinētie spēlētāji nesaņems algu, ja nevarēs spēlēt vīrusa dēļ
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga visām 32 komandām izplatījusi protokolu, kurā atrunāti ierobežojumi saistībā ar Covid-19 radītajiem riskiem. Hokejisti, kuri izvēlējušies nevakcinēties, riskē zaudēt daļu no savas algas, ja nevarēs doties laukumā tieši vīrusa dēļ.

Nevakcinētie spēlētāji nesaņems samaksu par tām dienām, kurās nevarēs pildīt savus darba pienākumus protokolā minēto iemeslu dēļ: ja hokejistam tiks konstatētas pozitīvas analīzes, ja hokejists būs augsta riska kontaktpersona, ja hokejists ierobežojumu dēļ nevarēs lidot uz Kanādu vai kādu no ASV štatiem.

Ierodoties Kanādā, NHL spēlētāji pašlaik nav izņēmums – ja viņi nav vakcinēti, jāievēro 14 dienu pašizolācija. Savukārt vakcinētajiem spēlētājiem nepieciešamas negatīvas analīzes ne vairāk kā 72 stundas pirms ierašanās. Tomēr netiek izslēgts, ka tiks panākta vienošanās, kas ļauj NHL hokejistiem apiet šos ierobežojumus.

Nevakcinētajiem hokejistiem izbraukumā ļauts atrasties tikai viesnīcā, spēļu un treniņu hallēs, kā arī saņemt medicīnisko palīdzību. Tomēr viesnīcās ļauts atrasties tikai savā numuriņā, neizmantojot restorānus, peldbaseinus un citas iespējas. Vakcinētajiem hokejistiem šādu ierobežojumu nav. Turklāt jāņem vērā, ka nevakcinētajiem hokejistiem puse no izdevumiem, kas radušies viņu lēmumu sakarā, būs jāapmaksā no savas kabatas.

Starp izdevumiem būs arī analīžu veikšana. Vakcinētajiem hokejistiem tās būs jāveic reizi vismaz 72 stundās, bet nevakcinētajiem – katru dienu. Tā tas saglabāsies līdz 1. novembrim, kad tiks pārskatīta pašreizējā kārtība un pieņemts lēmums par tālākajiem soļiem.

Pagājušajā mēnesī NHL Spēlētāju asociācija stingri ieteica saviem biedriem vakcinēties. Līdz 14. augustam to bija paveikuši mazliet vairāk kā 85% spēlētāju. Kā nule atzina NHL komisāra Gerija Betmena vietnieks Bils Deilijs, tad šobrīd vakcinējušies tuvu 95% spēlētāju.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/2806253/202...

  +1 [+] [-]

, 2021-09-03 17:13, pirms 3 gadiem
Pilnīgi sakarīgs un pašsaprotams lēmums.

  +1 [+] [-]

, 2021-09-03 17:37, pirms 3 gadiem
Ļoti pareizi. Visi grib brīvību, bet atbildību neviens negrib uzņemties.

     [+] [-]

, 2021-09-03 20:00, pirms 3 gadiem
Iesaku nevakcinēties. Cilvēki mirs....

  -1 [+] [-]

, 2021-09-03 23:20, pirms 3 gadiem
Gudra un tālredzīga rīcība.

  -1 [+] [-]

, 2021-09-04 00:03, pirms 3 gadiem
Pilnībā atbalstāma "diskriminācija" vakcinēto-nevakcinēto kontekstā. Tā jābūt visur visās valstīs. Amen.

     [+] [-]

, 2021-09-04 10:06, pirms 3 gadiem
pinkainis rakstīja: Ļoti pareizi. Visi grib brīvību, bet atbildību neviens negrib uzņemties.
Par kādu atbildību tu runā? Pupu mizas!

Kurš no sekojošajiem "supervaroņiem" - "glābējiem" uzņemās atbildību par to, ka propagandēmijas fanāts nošļurojas?! -

Ticiet man, nevienam no Jums, kas tic valdībām un varām, nebūs sakarīgu argumentu un tālāk par demagoģiju un apsaukāšanos nespēsiet sevi pozicionēt; tas vien nodos Jūsu atbildīguma kvalitāti. Galu galā šis platformas uzraudziņi taču arī cītīgi piedalās valdības un korupcijas varām izdevīgā viedokļa zombēšanā un kad nebūs ko argumentēti teikt pretī, nebūs brīnums, ka rīkosies kā rējējbaltikas kucītes... Šis laiks parāda mūsdienu kolektīvo vājprātu, tiem, kas bezatbildību sauc par atbildību, ticēdami naudas varai un korupcijas un kovidpolitikas uzspiedējiem mežoņu līderiem.

Un šeit nav runa tikai par viedokli! -

Tātad fakti:

1)Veselības ministrija neuzņemas atbildību par sekām, ja propagandai ticīgais nošļurojas ar kovidpreparātu.

2)Veselības ministrs, muzikants, medicīnas ģēnijs arī paliek līmenī "atbildību no manis neprasiet".

3)Zāļu valsts aģentūra - bez atbildības.

4)Ģimenes ārsti- bez atbildības; tas pats attiecas uz MK, valdību un saeimu un sprogaino huļitu.

5)Dumpīgais onka, Pavļuts un neviens cits nezuzņemas nekādu atbildību, par PVO un citām svešzemju FARMA filiālēm nemaz nerunājot.

TAD PAR KĀDU ATBILDĪGU RĪCĪBU UN ATBILDĪGUMU JŪS RUNĀJAT? Ja bezatbildīgu rīcību un bezatbildīgu atbildības uzņemšanos sauc par atbildīgu, tas ir vājprāts. Lūk, šeit arī bedzas visa propagandēmijas "sekosim zinātnei" visuvarenība. Atbildīgo nav, tikai pats propagandas naivais, labticīgais un pieviltais, kas parakstās par to, par ko nav ne sajēgas, ne intereses zināt, kādas sekas ir paredzamas un daudziem tās ir letālas.

https://rumble.com/vkojjy-kovidvakc...

     [+] [-]

, 2021-09-04 10:27, pirms 3 gadiem
denebs rakstīja: Gudra un tālredzīga rīcība.
Tiešām????? Lūdzu, pamato!

Patīsim bildīti atpakaļ, tā kā daudziem arvien ir īsa atmiņa:

"Cik ilgi kāpsi uz grābekļa, ticot propagandēmijas varām, ka tās Tevi glābj, dodot Tev pirmo, tad otro indes devu, tagad plàno arī trešo, pat astoto un tas nebūs viss?!? - Vai kad piekriti pirmajai, tad otrajai, Tu paĺāvies uz to, ka ar to būs atgriešanās brīvībā? Tu paļāvies uz melu varām un tiki piekràpts. Atver lūdzu, acis! Vai arvien uzticēsies kràpnieku un slepkavu varàm? Vai dzīvojot melos Tu nepazaudēsi visu?"