Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Vegasas kapteinim Stounam piecas piespēles, Lundestrema hat-trick neglābj Anaheimu

Vegasas kapteinim Stounam piecas piespēles, Lundestrema hat-trick neglābj Anaheimu
Makss Pačioretī un Marks Stouns. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pie uzvaras šonakt tika arī Karolīnas "Hurricanes", Otavas "Senators", Vankūveras "Canucks", Sentluisas "Blues", Toronto "Maple Leafs" un Vegasas "Golden Knights".

Trešajā trešdaļā izglābusies no 2:4, Vegasas "Golden Knights" pagarinājumā pārtrauca Minesotas "Wild" sešu uzvaru sēriju – 5:4. Visos piecos mājinieku vārtos asistēja Marks Stouns, bet uzvaras vārtu autors Makss Pačioretī sakrāja trīs (2+1) punktus. Sāncenšu rindās pie 2+1 tika Markuss Folīno.

Tikmēr septīto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Anaheimas "Ducks, kas pēc izvirzīšanās vadībā ielaida četrus vārtus pēc kārtas un ar 4:5 piekāpās Sentluisas "Blues". Uzvarētājiem 2+1 nopelnīja Zeks Senfords, bet mājiniekus neglāba Īsaka Lundestrema hat-trick.

Toronto "Maple Leafs", Maiklam Hačinsonam atvairot 31 metienu, tika pie otrās sausās uzvaras pār Edmontonas "Oilers" pēc kārtas (3:0), bet Vankūveras "Canucks" sausā apspēlēja Vinipegas "Jets" - 4:0. Tečers Demko atvairīja visus 27 metienus.

Otavas "Senators", pateicoties Dreika Batersona diviem vārtiem, ar 5:1 sakāva Kalgari "Flames" un sagādāja sāncenšiem trešo zaudējumu četros mačos, savukārt Martins Nečašs (1+2) piedalījās visos Karolīnas "Hurricanes" vārtos pret Floridas "Panthers" (3:2 pagarinājumā). Alekss Nedeļkovičs uzvarētāju vārtos atvairīja 44 no 46 metieniem.

SpēleRez
Panthers – Hurricanes2:3 P
Senators – Flames51
Jets – Canucks0:4
Ducks – Blues4:5
Oilers – Maple Leafs0:3
Golden Knights – Wild5:4 P
Sharks – Avalanche6:2

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...


Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
20

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
3

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).