Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Islanders" sagaida 1. septembri un paziņo par četriem līgumiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Islanders" sagaida 1. septembri un paziņo par četriem līgumiem
Iļja Sorokins. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Ņujorkas "Islanders", klusējis visu vasaru, šodien paziņojis par četru līgumu noslēgšanu. Tie parakstīti ar vārtsargu Iļju Sorokinu, kā arī uzbrucējiem Antonī Boviljē, Kailu Palmjeri un Keisiju Sizikasu. Pēdējie divi bija neierobežoti brīvie aģenti. Visi komandu pārstāvēja arī pagājušajā sezonā.

Kails Palmjeri parakstījis līgumu uz četriem gadiem par 20 miljoniem dolāru (pieci miljoni sezonā), Antonī Boviljē vienojies par trim gadiem un 12,45 miljoniem (4,15 sezonā), Iļja Sorokins parakstījis trīs gadu un 12 miljonu kontraktu (četri miljoni sezonā), bet Sizikass vienojies par ilgāko termiņu, bet mazāko summu sezonā – seši gadi un 15 miljoni jeb 2,5 miljoni sezonā.

24 gadus vecais Boviljē pagājušajā sezonā 47 spēlēs atzīmējās ar 15 vārtiem un 28 punktiem. Sizikass, kurš ir viens no labākajiem uz aizsardzību tendētajiem centriem līgā, 56 mačos izcēlās ar septiņiem vārtiem un 14 punktiem. Sorokins, aizvadot pirmo sezonu NHL, laukumā devās 22 spēlēs un izcīnīja 13 uzvaras. Viņš atvairīja 91,8% metienu un vidēji ielaida 2,17 ripas.

Ja viņiem "Islanders" ir vienīgā komanda, kurā spēlēts NHL, tad Palmjeri pievienojās aprīļa sākumā, tiekot iemainīts no Ņūdžersijas "Devils". Veterāna pievienošanās palīdzēja komandai sasniegt Austrumu konferences finālu. Palmjeri 19 izslēgšanas spēlēs sakrāja deviņus punktus.

Ja citas komandas par saviem līgumiem paziņo iespējami drīz, tad "Islanders" ģenerālmenedžeris Lū Lamoriello, kurš pazīstams ar savām tradīcijām un nevēlēšanos afišēties, izvēlējies citu ceļu. Kaut bija skaidras runas, ka brīvie aģenti Palmjeri un Sizikass jau vienojušies ar "Islanders", oficiāla apstiprinājuma tam līdz šim nebija.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/new-york-islande...