Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blackhawks" noslēdz 17,6 miljonu līgumu ar svarīgo aizsargu Mērfiju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Blackhawks" noslēdz 17,6 miljonu līgumu ar svarīgo aizsargu Mērfiju
Konors Mērfijs. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Čikāgas "Blackhawks" pagarinājis līgumu ar aizsargu Konoru Mērfiju. Noslēgta vienošanās uz četriem gadiem par 17,6 miljoniem dolāru. Mērfijs sevi apliecināja kā "Blackhawks" aizsardzības līderi.

28 gadus vecais Konors Mērfijs pagājušajā sezonā laukumā devās 50 spēlēs, izceļoties ar trīs vārtiem un 15 punktiem. Viņš bija viens no diviem aizsargiem, kurš vidēji laukumā pavadīja vairāk par 22 minūtēm – vēl to paveica Dankans Kīts, kurš pametis Čikāgas "Blackhawks", pievienojoties Edmontonas "Oilers", jo vēlējās būt tuvāk savai ģimenei.

Mērfijs ticis pie jauna līguma, kas viņam paredz 4,4 miljonus sezonā. Kontrakts gan spēkā stāsies pēc gada, jo vēl palikusi viena sezona pašreizējā līguma ietvaros. 2016. gada vasarā Mērfijs noslēdza sešu gadu 23,1 miljona līgumu ar Arizonas "Coyotes", bet gadu vēlāk tika aizmainīts uz Čikāgu, kur viņa kreklu rotā kapteiņa asistenta uzšuve.

"Kad viņu ieguvām, mūsu vīzija paredzēja, ka Konors augs ne tikai kā spēlētājs, bet arī kā līderis. Viņš kļuvis par aizsargu, kurš spēj cīnīties pret sāncenšu līderiem un kurš pēdējās minūtēs palīdz nosargāt pārsvaru. Viņa balss ģērbtuvēs ir svarīga, un esam priecīgi, ka viņa attīstība turpināsies mūsu komandā," pauda "Blackhawks" ģenerālmenedžeris Stens Boumens.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/chicago-blackhaw...

     [+] [-]

, 2021-09-01 19:26, pirms 3 gadiem
Vienu brīd nemaz tik labs nebija..šogad Blackhawks atkal izskatās pēc komandas kas var pacīnīties par Stanley!Kā kapteinis Toews teica..mēs varam un mēģināsim Čikāgai izcīnīt vēlvienu trofeju!