Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Flerī nebeigs karjeru un pēc pārdomām nolemj pievienoties "Blackhawks"

Flerī nebeigs karjeru un pēc pārdomām nolemj pievienoties "Blackhawks"
Marks Andrē Flerī. Foto: John Locher/AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas pagājušās sezonas labākais vārtsargs Marks Andrē Flerī pēc aizmainīšanas uz Čikāgas "Blackhawks" apsvēra iespēju beigt karjeru. Tomēr pēc pārdomām viņš pieņēmis lēmumu pārstāvēt jauno komandu.

Lasvegasas "Golden Knights" seja un pagājušās sezonas Vezinas trofejas ieguvējs Marks Andrē Flerī otrdien tika aizmainīts uz Čikāgas "Blackhawks", lai atbrīvotu vietu zem algu griestiem. Kā pavēstīja vārtsarga aģents, tad pats Flerī par to uzzinājis sociālajā tīklā Twitter un ka viņš nopietni apsver iespēju beigt karjeru.

Tagad kļuvis zināms, ka 36 gadus vecais Flerī tomēr pievienosies "Blackhawks", kas viņu ieguva gandrīz par baltu velti. Pretī tika atdots somu centra uzbrucējs Mikaels Hakarainens, kurš divu sezonu laikā nav ticis pie punkta Amerikas Hokeja līgā. Lasvegasa finansiālo nosacījumu dēļ nevarēja paturēt abus vārtsargus, un priekšroka tika dota gados jaunākajam Robinam Lēneram.

Pagājušajā sezonā Flerī laukumā devās 36 spēlēs un izcīnīja 26 uzvaras. Viņš atvairīja 92,8% metienu un vidēji ielaida 1,98 ripas, abos rādītājos sasniedzot karjeras labākos rezultātus. Kopā ar Pitsburgas "Penguins" Flerī izcīnījis trīs Stenlija kausus, bet viņš netika aizsargāts paplašināšanās draftā, kā rezultātā nonāca Lasvegasā, ātri kļūstot par fanu mīluli.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/fleury-to-...


, 2021-08-02 06:20, pirms 3 gadiem
Lieliska ziņa. Kā tur Čikāgai ar pārējo sastāvu, varbūt iespēja Flerī laikā atdzimt un kaut ko sasniegt?
, 2021-08-02 06:53, pirms 3 gadiem
Pašlaik vēl skābi izskatās ar Čikāgas sastāvu, bet pārbūves process parasti paņem 2-3 gadus lielajām franšīzēm un Bufalo kopš ienākšanas NHL.
, 2021-08-02 14:11, pirms 3 gadiem
jekabs007 rakstīja: Pašlaik vēl skābi izskatās ar Čikāgas sastāvu, bet pārbūves process parasti paņem 2-3 gadus lielajām franšīzēm un Bufalo kopš ienākšanas NHL.
Hašeka laikos Buffalo bija tīri ok!
Breds Maršāns. Foto: Boston Bruins
2

Maršāns pamatīgi sarūgtina Toronto, Rietumu pirmais numurs sprukās

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas sērijā priekšgalā (2-1) atgriezusies Bostonas "Bruins", izbraukumā ar 4:2 pārspējot Toronto "Maple Leafs", savukārt Rietumu konferences pirmais numurs Dalasas "Stars" zaudējusi abās savā laukumā notikušajās kaujās.
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
20

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).