Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: "Avalanche" aizsargs triumfē NHL "play-off" ceturtās nedēļas atvairījumos

Nacionālā hokeja līga (NHL) apkopojusi labākos vārtu guvumus Stenlija kausa izcīņas ceturtajā nedēļā. Pirmo vietu izpelnījies Kolorado "Avalanche" kanādiešu-amerikāņu aizsargs Džošs Mensons. Video: NHL


Zemgus Girgensons. Foto: USA Sports Today/Scanpix
4

Girgensons 11. sezonu NHL noslēdz ar rezultatīvu piespēli un uzvaru Tampā

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) ar rezultatīvu piespēli atzīmējies Zemgus Girgensons. Viņš palīdzēja Bufalo "Sabres" viesos ar 4:2 pārspēt Tampabejas "Lightning". Latvietim šī bija 11. sezona NHL, kuras laikā viņš guva astoņus vārtus un atdeva sešas rezultatīvas piespēles.
Mirklis pēc Frenka Nazara pirmā vārtu guvuma NHL. Foto: Michael Reaves/AFP/Scanpix

NCAA un U20 PČ uzvarētājs Nazars iemet debijā NHL, Vegasa trešajā cēlienā atgūstas no 0:3

Pirmo spēli Nacionālajā hokeja līgā (NHL) šonakt aizvadīja 2022. gada drafta 13. izvēle Frenks Nazars, kurš iemeta Čikāgas "Blackhawks" pirmos vārtus spēlē pret Karolīnas "Hurricanes".
Džets Grīvss. Foto: USA Today Sports/Scanpix
5

''Blue Jackets'' zaudē Nešvilai, Austrumos turpinās cīņa par pēdējām ''play-off'' vietām

Naktī uz svētdienu Nacionālajā hokeja līgā, spēlējot bez Elvja Merzļikina, ceturto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kolumbusas ''Blue Jackets'', kas ar 4:6 atzina Nešvilas ''Predators'' pārākumu. Citās spēlēs turpinājās cīņa par pēdējām divām vietām izslēgšanas spēlēs Austrumu konferencē. Uzvarēja ''Red Wings'', ''Flyers'' un ''Capitals'', bet zaudēja ''Islanders'' un ''Penguins''.