Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

"Rīga" kapitulē ar 0:7 septītajā zaudējumā pēc kārtas

"Rīga" kapitulē ar 0:7 septītajā zaudējumā pēc kārtas
HK "Rīga" hokejisti. Foto: hkr.lv

Pamatīgu "kāvienu" Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) mačā piedzīvojusi "Rīgas" komanda, kas savā laukumā Piņķos bez ierunām ar 0:7 kapitulēja Mitišču "Atlant" priekšā.

Abu komandu iepriekšējā savstarpējā spēlē vakar "Atlant" izcīnīja salīdzinoši grūtāku uzvaru ar 2:1. Šovakar "Atlant" neatstāja nekādus variantus rīdziniekiem arī snieguma ziņā - viesi izpildīja par 29 metieniem pa vārtiem vairāk (48-19) nekā Latvijas komanda.

Pirmos četrus no septiņiem vārtiem "Atlant" vienība šovakar iemeta spēlējot skaitliskajā vairākumā. Pa trim rezultativitātes punktiem "Atlant" kluba sastāvā nopelnīja Aleksejs Čurkins (2+1), Jegors Maklozjans (1+2), Grigorijs Selezņovs (1+2) un Ņikita Ņekrasovs (0+3).

Rīdzinieku vārtos otro spēli aizvadīja 17 gadus vecais Andris Zālmanis, kurš neitralizēja 41 metienu.

Rietumu konferences kopvērtējumā "Rīga" ar 42 mačos iegūtiem 28 punktiem 17 komandu konkurencē ierindojas 15. vietā. "Atlant" ar 37 punktiem ir trīs pozīcijas augstāk. Nākamajās spēlēs rīdzinieki 6. un 7. janvārī uzņems Čehovas "Russkie Vityazi".

Izmantotie resursi:
https://mhl.khl.ru/


, 2021-12-29 22:21, pirms 2 gadiem
Baltais karogs ir izkārts, diemžēl no šiem čaļiem nekāds matreāls nesanāks.
, 2021-12-29 22:35, pirms 2 gadiem
Kadas viniem skola atzimes?
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
47

Saeima konceptuāli atbalsta liegumu sacensties Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 31.martā, pirmajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz noteikt aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
Edgars Buncis un Aigars Kalvītis. Foto: Guntis Lazdāns, LHF.lv
164

LHF negrasās proaktīvi liegt izlases bāzes klubam "Dinamo" spēlēt Krievijas līgā

Tā kā Rīgas "Dinamo" sezona Kontinentālajā hokeja līgā jau ir beigusies, nedz kluba, nedz Latvijas Hokeja federācijas vadība sarunā ar Latvijas Televīzijas raidījumu "Sporta Studija" nākamās sezonas apspriešanu neuzskata par aktuālu, taču izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece ir gatava rosināt izmaiņas Sporta likumā, kā rezultātā "Dinamo" dalība Krievijas atklātajā čempionātā būtu liegta.