Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

"Rīgai" 1:7 Čerepovecā

"Rīgai" 1:7 Čerepovecā
Foto: HK Rīga

Ziemassvētku vakarā Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) klubs ''Rīga'' viesos kapitulēja Čerepovecas "Almaz" - 1:7. Rīdzinieku vienīgo ripu iemeta Haralds Slišāns.

Pirmajā periodā vairāk uzbruka laukuma saimnieki un guva trīs vārtus - 3:0. Otrajā periodā joprojām saimniekoja mājinieki un iemeta vēl četras ripas - 7:0. Trešā periodā dominēja rīdzinieki, taču izcēlās tikai vienu reizi - pēc Gustava Millera piespēles Haralds Slišāns panāca 7:1. Galu galā metienu attiecība bija 27-29 par labu viesiem, tomēr "Almaz" izcīnīja graujošu uzvaru.

Veselības apsvērumu dēļ rīdzinieki spēlēja ar desmit uzbrucējiem un septiņiem aizsargiem. Galvenā trenera funkcijas pildīja Nikolajs Žurkovs.

"Rīga" atrodas 15. pozīcijā Rietumu konferencē (astoņnieks ir 13 punktu attālumā) un uz 29. pakāpiena visā līgā, tikmēr "Almaz" ieņem piekto vietu rietumos.

Šajā sezonā rīdzinieku sezonas rezultatīvākais spēlētājs ir 18 gadus vecais Ģirts Silkalns, kurš sakrājis 27 (13+14) punktus 38 mačos. 24. decembra mačam viņš nebija pieteikts.

25. decembrī "Rīga" vēlreiz cīnīsies Čerepovecā, savukārt 28. un 29. datumā Piņķos uzņems Maskavas apgabala "Atlant", kas patlaban atrodas 12. pozīcijā rietumos.

Izmantotie resursi:
mhl.khl.ru


Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
47

Saeima konceptuāli atbalsta liegumu sacensties Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 31.martā, pirmajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz noteikt aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
Edgars Buncis un Aigars Kalvītis. Foto: Guntis Lazdāns, LHF.lv
164

LHF negrasās proaktīvi liegt izlases bāzes klubam "Dinamo" spēlēt Krievijas līgā

Tā kā Rīgas "Dinamo" sezona Kontinentālajā hokeja līgā jau ir beigusies, nedz kluba, nedz Latvijas Hokeja federācijas vadība sarunā ar Latvijas Televīzijas raidījumu "Sporta Studija" nākamās sezonas apspriešanu neuzskata par aktuālu, taču izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece ir gatava rosināt izmaiņas Sporta likumā, kā rezultātā "Dinamo" dalība Krievijas atklātajā čempionātā būtu liegta.