Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

"Rīga" divas reizes izlaiž pārsvaru un zaudē "Atlanty"

"Rīga" divas reizes izlaiž pārsvaru un zaudē "Atlanty"
Aizsargs Pauls Svars (nr. 12) guva "Rīgas" pirmos vārtus šodien. Foto: www.hkr.lv

Hokeja klubs „Rīga” cieta 22. zaudējumu Jaunatnes hokeja līgā (MHL) šosezon, piedzīvojot neveiksmi pret „Atlanty” ar 2:4. Mača laikā rīdzinieki divas reizes izvirzījās vadībā, taču beigās bija spiesti samierināties ar zaudējumu.

Pirmais rīdzinieku uzbrukums noslēdzās ar vārtu guvumu – aizsargs Pauls Svars pēc ripas saņemšanas uz zilās līnijas turpināja kustību vārtu virzienā, un nevienā netraucēts ar metienu no uzbrukuma zonas vidus atklāja rezultātu 39. sekundē – 0:1. „Atlanty” atbildēja ātri, un ceturtajā minūtē rezultāts bija neizšķirts. Jau pirmais Sergeja Gončarjuka metiena bija bīstams, „Rīgas” vārtsargs Niklāvs Rauza to atvairīja, bet uzbrucējs savāca ripu un ar atkārtoto metienu panāca izlīdzinājumu – 1:1.

Trīs minūtes vēlāk lauvas otro reizi mača izvirzījās vadībā – pēc rikošeta ripa ielidoja Jegoram Siņegubkinam aiz muguras, bet protokolā kā vārtu guvējs tika ierakstīts Gustavs Millers - 2:1. Taču arī šoreiz mājiniekiem izdevās ātri panākt neizšķirtu. Arvils Bergmanis devās uz noraidīto soliņu, spēlējot mazākumā rīdzinieki atstāja pie vārtu staba „Atlanty” uzbrucēju Dmitriju Silantjevu, kurš sagaidīja piespēli un iemeta ripu tukšajā vārtu stūrī – 2:2. Perioda beigās mājinieki aizskrēja pretuzbrukumā, Andrejs Smirnovs saņēma piespēli, pietuvojās vārtiem, apspēlēja Rauzu un iemeta ripu jau tukšos vārtos – 3:2.

Otrajā periodā vārti vairs netika gūt, bet pēdējā trešdaļā rīdzinieki sarežģīja sev dzīvi ar diviem noraidījumiem – viens par skaitliskā sastāva pārkāpumu, bet otrais par sitienu ar nūju, kad pirmo vārtu autors Svars atstāja savu komandu mazākumā četras minūtes pirms sirēnas. Priekšpēdējā minūtē Aigars Cipruss pieprasīja 30 sekunžu pārtraukumu, vēlāk nomainīja Rauzu pret sesto laukuma spēlētāju, bet tas nāca par labu mājiniekiem, jo Sergejs Dudkins iemeta ripu tukšos vārtos – 4:2.

„Rīga” piedzīvoja 22. zaudējumu 31 mačā, un ar 22 punktiem komanda ieņem 14. pozīciju MHL Rietumu konferencē. No „play-off” zonas Aigara Ciprusa vadītā vienība atpaliek 12 punktiem. Rītdien rīdzinieki aizvadīs otro spēli pret „Atlanty”

Jaunatnes hokeja līga, 25. novembris

Atlanty - Rīga 4:2 (3:2; 0:0; 1:0)
Vārti: 0:40 Svars (Fjodorovs) 0:1, 3:41 Gončarjuks (Smirnovs) 1:1, 6:42 Millers (Polcs, Brants) 1:2, 8:45 Silantjevs (Gončarjuks, Hristovs, vair.) 2:2, 17:59 Smirnovs (Gončarjuks) 3:2, 59:07 Dudkins (Pogončenkovs) 4:2
Metieni: 25:35
Iemetieni: 23:28
Soda minūtes: 4:10
Vārtsargi: Jegors Siņegubkins - Niklāvs Rauza (līdz 58:38, 59:07 - 59:24)

Izmantotie resursi:
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт


, 2018-11-25 16:10, pirms 5 gadiem
Kādēļ gan moloģežnaja hokeijnaja ļiga tiek saukta par jaunatnes hokeja līgu?
Kādēļ lasītāji tiek apzināti maldināti?
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
47

Saeima konceptuāli atbalsta liegumu sacensties Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 31.martā, pirmajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz noteikt aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
Edgars Buncis un Aigars Kalvītis. Foto: Guntis Lazdāns, LHF.lv
164

LHF negrasās proaktīvi liegt izlases bāzes klubam "Dinamo" spēlēt Krievijas līgā

Tā kā Rīgas "Dinamo" sezona Kontinentālajā hokeja līgā jau ir beigusies, nedz kluba, nedz Latvijas Hokeja federācijas vadība sarunā ar Latvijas Televīzijas raidījumu "Sporta Studija" nākamās sezonas apspriešanu neuzskata par aktuālu, taču izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece ir gatava rosināt izmaiņas Sporta likumā, kā rezultātā "Dinamo" dalība Krievijas atklātajā čempionātā būtu liegta.