Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

"Rīga" iemet un ielaiž vairākumā, piedzīvojot devīto zaudējumu pēc kārtas

"Rīga" iemet un ielaiž vairākumā, piedzīvojot devīto zaudējumu pēc kārtas
HK "Rīga" uzbrucējs Roberts Petrovičs spēlē pret Čehovas "Russkie Vityazi". Foto: hkr.lv

Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL) devīto neveiksmi pēc kārtas cieta Raimonda Vilkoita trenētā "Rīgas" komanda, kas savā laukumā Piņķos otro dienu pēc kārtas piekāpās Čehovas "Russkie Vityazi" hokejistiem.

Rīdzinieki pēdējoreiz uzvaras garšu bija baudījuši tālajā 23. novembrī, turpretim "Russkie Vityazi" spēja uzņemt lielisku formu, izcīnot panākumus iepriekšējās piecās spēlēs pēc kārtas. Vakardienas mačā "Rīga" pirmā izvirzījās vadībā, ta\cu zaudēja ar 1:3.

Šodien scenārijs spēles ievadā bija līdzīgs - piektajā minūtē skaitliskajā vairākumā ripa vārtu tuvumā nonāca pie 18 gadus vecā uzbrucēja Ģirta Silkalna, kurš ar pirmo pieskārienu to trieca vārtos - 1:0. Pēc nieka 55 sekundēm gan viesi atguva līdzsvaru uz tablo (1:1), izceļoties Ivanam Dementjevam.

"Rīgai" vēl vienu reizi izdevās atgūt minimālu vadību, 11. minūtē Gustavam Milleram vairākumā ar plaukstas metienu no zilās līnijas iekarojot Čehovas vārtus - 2:1.

Pagrieziena punkts spēlē notika otrās trešdaļas vidū, Kirilam Kondirevam skaitliskajā mazākumā pa laukuma centrālo daļu izlaužoties līdz pat Rūdolfa Gusta Lazdiņa sargātajam cietoksnim un pārspējot rīdzinieku vārtsargu - 2:2. Pēcāk Dmitrijs Gromovs pirmoreiz mačā priekšgalā izvirzīja "Russkie Vityazi" vienību. No otrās trešdaļas beigām līdz cīņas izskaņai "Rīgas" vārtus sargāja Ēriks Vītols.

Rietumu konferences kopvērtējumā rīdzinieki ar 44 mačos sakrātiem 28 punktiem 17 komandu konkurencē saglabā 15. vietu. Nākamās četras spēles "Rīgai" paredzētas izbraukumā no 11. līdz 15. janvārim pret Maskavas "Spartak" un "Mihailova Akadēmijas" hokejistiem.

Izmantotie resursi:
https://mhl.khl.ru/


, 2022-01-07 16:14, pirms 2 gadiem
Hahahahahahahaha,kā nekā čekista atraugas vien viņi ir.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
47

Saeima konceptuāli atbalsta liegumu sacensties Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 31.martā, pirmajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz noteikt aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
Edgars Buncis un Aigars Kalvītis. Foto: Guntis Lazdāns, LHF.lv
164

LHF negrasās proaktīvi liegt izlases bāzes klubam "Dinamo" spēlēt Krievijas līgā

Tā kā Rīgas "Dinamo" sezona Kontinentālajā hokeja līgā jau ir beigusies, nedz kluba, nedz Latvijas Hokeja federācijas vadība sarunā ar Latvijas Televīzijas raidījumu "Sporta Studija" nākamās sezonas apspriešanu neuzskata par aktuālu, taču izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece ir gatava rosināt izmaiņas Sporta likumā, kā rezultātā "Dinamo" dalība Krievijas atklātajā čempionātā būtu liegta.