Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

"Rīgas" hokejistiem astotā neveiksme pēc kārtas MHL

"Rīgas" hokejistiem astotā neveiksme pēc kārtas MHL
Roberts Petrovičs. Foto: hkr.lv

Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL) astoto zaudējumu pēc kārtas cieta "Rīga", kas savā laukumā ar 1:3 piekāpās Čehovas "Russkie Vityazi" vienībai.

Šovakar pirmoreiz sezonā rīdzinieku vārtos stājās Ēriks Vītols, kurš vakar aizvadīja pagalam neveiksmīgu maču Rīgas "Dinamo" rindās Ufā. 20 gadus vecajam vārtsargam šodien izdevās tikt galā ar 27 no 29 sāncenšu izdarītajiem metieniem.

Rīdzinieki maču uzsāka veiksmīi, 15. minūtē Robertam Petrovičam pēc Dāvja Orniņa piespēles izvirzot "Rīgu" vadībā - 1:0. Turpinājums Latvijas komandai gan izvērtās neveiksmīgs - mājinieki vairākas skaitliskā pārsvara izdevības izmantot nespēja, turpretim Čehovas hokejisti guva pa vieniem vārtiem katrā no periodiem, izcīnot piekto uzvaru pēc kārtas.

Rietumu konferencē Raimonda Vilkoita trenētā "Rīga" ar 43 spēlēs sakrātiem 28 punktiem ieņem 15. vietu - cerības uz iekļūšanu "play-off" komandai ir praktiski zudušas. "Russkie Vityazi" ar 51 punktu 40 mačos ir septītā.

Rītvakar abas komandas savā starpā Piņķos spēkosies atkārtoti.

Izmantotie resursi:
Хоккей. МХЛ. Регулярный чемпионат. Игра номер...


, 2022-01-06 21:02, pirms 2 gadiem
15 gadi un var spēlēt bez aizsargrestes?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2022-01-06 21:40, pirms 2 gadiem
janx13, es tieši to pašu nodomāju. Gan jau bilde nepareizā. Tāpat maz cilvēku izlasīs rakstu. Bildē var likt kaut vai vārtsargu.
, 2022-01-06 22:08, pirms 2 gadiem
viņam ir 19 gadi .
no ZA junioru joberlīgām atgriezies!
Karluha turpina uguņot!
, 2022-01-06 22:11, pirms 2 gadiem
purva_velns rakstīja: Šitais?
https://www.eliteprospects.com/play...
Vai šitais
https://www.eliteprospects.com/player/492167/roberts-petrovics
Roberts Petrovičs ir pareizā atbilde!
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
47

Saeima konceptuāli atbalsta liegumu sacensties Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 31.martā, pirmajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz noteikt aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
Edgars Buncis un Aigars Kalvītis. Foto: Guntis Lazdāns, LHF.lv
164

LHF negrasās proaktīvi liegt izlases bāzes klubam "Dinamo" spēlēt Krievijas līgā

Tā kā Rīgas "Dinamo" sezona Kontinentālajā hokeja līgā jau ir beigusies, nedz kluba, nedz Latvijas Hokeja federācijas vadība sarunā ar Latvijas Televīzijas raidījumu "Sporta Studija" nākamās sezonas apspriešanu neuzskata par aktuālu, taču izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece ir gatava rosināt izmaiņas Sporta likumā, kā rezultātā "Dinamo" dalība Krievijas atklātajā čempionātā būtu liegta.