Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Rīga" ielaiž 57. minūtē un piekāpjas Tambijeva vadītajai "Dinamo"

"Rīga" ielaiž 57. minūtē un piekāpjas Tambijeva vadītajai "Dinamo"
"Rīgas" hokejisti
Foto: Kaspars Volonts/Dinamoriga.eu

Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL) Rīgas "Dinamo" jauniešu komanda "Rīga" Sanktpēterburgā pret vietējo "Dinamo" piekāpās ar 1:3, lai arī vadībā izvirzījās pirmā un vēl 57. minūtē varēja lepoties ar neizšķirtu 1:1. Jau rīt abas komandas sacentīsies vēlreiz.

"Rīgas" hokejisti savu septiņu spēļu izbraukumu bija sākuši visai veiksmīgi, izcīnot divas uzvaras trīs mačos. Šodien bija pienācis izbraukuma viduspunkts, proti, ceturtā spēle, kurā nācās cīnīties ar galvenā trenera Leonīda Tambijeva vadīto Sanktpēterburgas "Dinamo", kura Rietumu konferences kopvērtējumā pirms spēles dalīja astoto un devīto vietu ar "Rīgu".

Mača sākumā "Rīgai" divas reizes pēc kārtas nācās palikt mazākumā, kas ļāva iniciatīvu uzņemties "Dinamo", taču Gustavs Grigals vārtos darbojās sekmīgi. Otrā perioda sākumā Grigals tika galā arī ar Antona Vasiļevja izgājienu viens pret vienu, bet pavisam drīz Kirils Galoha izmantoja savu iespēju laukuma pretējā pusē un izvirzīja "Rīgu" vadībā.

Sausā palikt Grigalam tomēr neizdevās palikt, jo Sanktpēterburgas komandas uzbruka krietni vairāk un neizšķirtu panāca 33. minūtē, turklāt "Rīga" uzreiz pēc tam vēlreiz nokļuva mazākumā. Arī turpinājumā "Dinamo" uzbruka daudz vairāk,trāpīja arī pa vārtu pārliktni, taču pārsvaru rezultāta ziņā ieguva tikai 57. minūtē.

Līdz ar to "Rīgai" neizdevās iegūt kaut punktu, neskatoties uz pēdējās minūtes centieniem nomainīt Grigalu pret papildu uzbrucēju, kas noveda tikai vēl pie viena vārtu zaudējuma un nepatīkamā rezultāta 1:3. Jāpiezīmē, ka "Dinamo" izdarīja gandrīz trīsreiz vairāk metienu pa vārtiem nekā rīdzinieki.

"Dinamo" - "Rīga" 3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Vārti: 23:10 Galoha (Šišļaņņikovs) 0:1, 32:57 Plastiņins (Prohorovs) 1:1, 56:02 Novožilovs (Plastiņins) 2:1, 59:56 Novožilovs (t.v.) 3:1
Soda minūtes: 4:12
Metieni: 36:13
Vārtsargi: Iļja Rjumjancevs - Gustavs Grigals

Izmantotie resursi:
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт


, 2015-10-03 03:30, pirms 8 gadiem
Traki
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
47

Saeima konceptuāli atbalsta liegumu sacensties Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 31.martā, pirmajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz noteikt aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
Edgars Buncis un Aigars Kalvītis. Foto: Guntis Lazdāns, LHF.lv
164

LHF negrasās proaktīvi liegt izlases bāzes klubam "Dinamo" spēlēt Krievijas līgā

Tā kā Rīgas "Dinamo" sezona Kontinentālajā hokeja līgā jau ir beigusies, nedz kluba, nedz Latvijas Hokeja federācijas vadība sarunā ar Latvijas Televīzijas raidījumu "Sporta Studija" nākamās sezonas apspriešanu neuzskata par aktuālu, taču izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece ir gatava rosināt izmaiņas Sporta likumā, kā rezultātā "Dinamo" dalība Krievijas atklātajā čempionātā būtu liegta.