Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Krastenbergs arī nākamajā sezonā turpinās spēlēt Austrijā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Krastenbergs arī nākamajā sezonā turpinās spēlēt Austrijā
Jānis Straupe un Renārs Krastenbergs. Foto: Optibet hokeja līga

Austrijas hokeja komanda ''Villacher SV'' oficiāli savā mājas lapā paziņojusi, ka uz vēl vienu sezonu vienojusies turpināt sadarbību ar 22 gadus veco latviešu uzbrucēju Renāru Krastenbergu, kurš vienībai pievienojās 2020./2021. gada vidū un 13 spēlēs guva četrus vārtus.

22 gadus vecais latviešu uzbrucējs Renārs Krastenbergs Austrijas ''Villacher SV'' pievienojās 2020./2021. gada sezonas laikā. Sezonu uzbrucējs uzsāka Rīgas ''Dinamo'', vēlāk turpināja ''Mogo/LSPA'', bet pabeidza tieši Austrijā. 13 spēlēs hokejists guva četrus vārtus un atdeva piecas rezultatīvas piespēles, kas apmierinājusi kluba vadību. Abas puses vienojušās sadarbību turpināt arī uz nākamo sezonu.

Intervijā kluba mājas lapai Krastenbergs pauda, ka ir priecīgs turpināt spēlēt Austrijā: ''Pievienojos vēlu, taču jau no pirmās dienas jutos šeit labi. Visi mani uzņēma ļoti labi, tāpēc esmu priecīgs, ka turpināšu šeit spēlēt. Sagatavošos labi sezonai un pēc iespējas vairāk centīšos palīdzēt komandai. Mērķis ir gūt pēc iespējas vairāk vārtus.''

Krastenbergs šobrīd ir viens no kandidātiem uz dalību Latvijas izlases sastāvā 2021. gada pasaules čempionātā. Vienā no pārbaudes spēlēm pret Slovākiju tieši hokejista precīzais metiens pagarinājumā atnesa uzvaru ar 2:1. Kluba mājas lapai Krastenbergs atklāja, ka intensīvi trenējas, lai iekļūtu sastāvā. Izlasei pirmā spēle paredzēta 21. maijā pret Kanādu.

Iepriekšējā sezona Krastenbergam bija pirmā kā profesionālim. Pirms tam hokejists spēlēja Ziemeļamerikas līgās kā Ontārio hokeja līgā un ECHL.

Izmantotie resursi:
https://www.meinbezirk.at/villach/c...

     [+] [-]

, 2021-04-28 22:25, pirms 3 gadiem
ja var ticēt EP, tad Krēfelde uz nākamo sezonu nepatur Bunci un Binduli

     [+] [-]

, 2021-04-28 22:34, pirms 3 gadiem
Abrags rakstīja: ja var ticēt EP, tad Krēfelde uz nākamo sezonu nepatur Bunci un Binduli
uz ģinamo.

     [+] [-]

, 2021-04-28 22:39, pirms 3 gadiem
zaipis rakstīja: uz ģinamo.
nebrīnīšos