Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Šilovs debitē AHL, Kivleniekam pirmā spēle sezonā, Ansonam vārti Kvebekas līgā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Šilovs debitē AHL, Kivleniekam pirmā spēle sezonā, Ansonam vārti Kvebekas līgā
Artūrs Šilovs darbībā pret Lavālas "Rocket". Foto: Graham Hughes/Zumapress.com/Scanpix

Debiju Amerikas hokeja līgā (AHL) šonakt piedzīvoja latviešu vārtsargs Artūrs Šilovs, kurš gan neglāba Manitobas "Moose" no neveiksmes, savukārt cita vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pirmajā spēlē 2020./21. gada sezonā Klīvlendas "Monsters" izcīnīja uzvaru.

19 gadus vecais Šilovs pie ilgi gaidītās izdevības spēlēt tika Vinipegas "Jets" fārmkluba astotajā spēlē, kurā "Moose" ar 1:2 izbraukumā piekāpās Lavālas "Rocket" priekšā. Šilovs savā pirmajā spēlē AHL tika galā ar 23 no 25 pretinieku metieniem. "Moose" šis bija noslēdzošais no četru maču sērijas pret Monreālas "Canadiens" fārmklubu.

Tikmēr "Moose" uzbrucējs Haralds Egle šonakt nopelnīja lietderības koeficientu -1. 24 gadus vecais hokejists debijas sezonā AHL uz ledus kopumā kāpis sešās spēlēs, pie rezultativitātes punktiem nespējot tikt. Komanda ar astoņās cīņās iekrātiem astoņiem punktiem Kanādas divīzijā ieņem trešo vietu.

Citā spēlē vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks neitralizēja 27 no 30 sāncenšu metieniem, palīdzot "Monsters" ar 6:3 mājās sakaut Rokfordas "IceHogs". Kolumbusas "Blue Jackets" fārmklubs ar sešās cīņās iegūtiem pieciem punktiem pakāpās uz piekto pozīciju Centrālajā divīzijā.

Savukārt pirmo spēli pēc iznākšanas no divu nedēļu karantīnas aizvadīja Sanhosē "Barracuda", kas atspēlēja pirmajā periodā iekrātu trīs vārtu deficītu, ar 6:3 pārspējot Ontario "Reign". 23 gadus vecais aizsargs Kārlis Čukste netika iekļauts Sanhosē pieteikumā. "Barracuda" ar pieciem punktiem piecās spēlēs Klusā okeāna divīzijā pacēlās uz piekto vietu.

Kvebekas junioru līga

Savā pirmajā spēlē Kvebekas junioru hokeja līgā (QMJHL) šosezon pirmos no diviem Beikomo "Drakkar" vārtiem iemeta kreisās malas uzbrucējs Raivis Kristiāns Ansons, komandai viesos ar 2:9 kapitulējot Šavinigenas "Cataractes" priekšā. 19 gadus vecais hokejists, kurš sezonu uzsāka Latvijas Virslīgas līdervienībā Jelgavas "Zemgale"/LLU, šonakt spēles protokolā atzīmējās arī ar lietderības koeficientu -3, kopumā pieciem metieniem, vienu spēka paņēmienu un zaudētiem trim iemetieniem.

"Drakkar" 27 mačos tikusi pie 18 punktiem, kas vienībai Kvebekas līgas Austrumu divīzijā dod pēdējo vietu.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/
https://theqmjhl.ca/gamecentre/2811...

     [+] [-]

, 2021-02-28 08:18, pirms 3 gadiem
Kā krievi saka- samainīja Šilo na Milo

     [+] [-]

, 2021-02-28 09:07, pirms 3 gadiem
Laba debija! Vēl viens golijs labā līmenī!

  +1 [+] [-]

, 2021-02-28 09:15, pirms 3 gadiem
Lai arī zaudējums, bet prieks par Šilovu. Beidzot debija. Nez, Kivlenieks Monsters atrodas spēļu praksei, lai drīzumā uzspēlētu žaketēs, vai arī tad nozīmē, ka Vehvilainenam tiks dota iespēja debitēt NHL?

     [+] [-]

, 2021-02-28 10:09, pirms 3 gadiem
Vai kāds zina, kāpēc Čukste nespēlē?

     [+] [-]

, 2021-02-28 10:27, pirms 3 gadiem
Laba debija! Cerams, ka nākamo reizi vieta kastē tik ilgi nebūs jāgaida.

     [+] [-]

, 2021-02-28 12:28, pirms 3 gadiem
Austrumu tanks rakstīja: Vai kāds zina, kāpēc Čukste nespēlē?
Nhl rezervēm spēļu praksi dod