Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Freiberga "Reign" zaudē izbraukumā, vajadzēs septīto spēli

Freiberga "Reign" zaudē izbraukumā, vajadzēs septīto spēli
Ralfs Freibergs
Foto: Ontarioreign.com

Austrumkrasta Hokeja līgas Rietumu konferences finālā otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Ralfa Freiberga pārstāvētais Ontārio "Reign", kas ar 1:2 piekāpās Alenas "Americans" un neizmantoja vēl vienu iespēju iekļūt Kellija kausa finālā. Sērijas liktenis izšķirsies septītajā spēlē.

Alenas "Americans" nedaudz vairāk nekā trīs tūkstošu skatītāju klātbūtnē uzvaras vārtus guva 43. minūtē un, neskatoties uz mazāk izdarītiem metieniem (21 pret 30), spēja panākt septīto spēli. Ralfs Freibergs nebija laukumā nevienu gūto vai ielaisto vārtu brīdī un neizdarīja nevienu metienu pa vārtiem.

Regulārajā sezonā Ontārio "Reign" ar 96 punktiem 72 spēlēs Klusā okeāna divīzijā ieņēma otro vietu, bet "Americans" savāca lielāko punktu ražu visā Rietumu konferencē – 106 punktus. 24 gadus vecais Freibergs regulārajā sezonā piedalījās 52 spēlēs, sakrāja 17 (3+14) punktus, 16 soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu +16.

Kellija kausa pirmajā kārtā "Reign" atspēlējās no 2-3 un septiņos mačos pārspēja Vitālija Pavlova pārstāvēto Kolorādo "Eagles", bet divīzijas finālā piecās spēles tika galā ar Jūtas "Grizzlies". Freibergs izslēgšanas spēlēs piedalījies piecos mačos un atzīmējies ar pozitīvu lietderības koeficientu +3.

Izmantotie resursi:
The ECHL - Premier 'AA' Hockey League |


Miks Indrašis. Foto: brynas.se
7

Indrašis Zviedrijas augstākajā līgā iekļuvušo "Brynäs" pārstāvēs arī nākamsezon

LETA. Latvijas hokejists Miks Indrašis arī nākamsezon pārstāvēs Zviedrijas klubu Jēvles "Brynäs", kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, sarunā ar mediju "Sportbladet" atklāja sportists.
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC
3

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.
Jēvles "Brynäs" komanda. Foto: Hockey Allsvenskan
7

Čukstem 16. punkts, "Brynäs" triumfē "Allsvenskan"; Gudļevskim finālsērijā 1-3

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā jeb "Allsvenskan" triumfējusi un augstākajā līgā (SHL) atgriezusies Kārļa Čukstes un Mika Indraša pārstāvētā Jēvles "Brynäs", kura arī finālsērijas ceturtajā kaujā pārspēja (3:1) Stokholmas "Djurgården".