Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Dzierkals turpina uguņot Čehijā un ar 2+1 palīdz uzvarēt Balinska ''Litvinov''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Dzierkals turpina uguņot Čehijā un ar 2+1 palīdz uzvarēt Balinska ''Litvinov''
Mārtiņš Dzierkals uzbrukumā. Foto: Michal Beranek/Sport.cz

Šodien spēles tiek aizvadītas Eiropas hokeja līgās. Māra Bičevska ''Mlada Boleslav'' Čehijas hokeja līgā ar 6:1 sagrāva Kristofera Binduļa ''Česke Budejovice''. Bičevskis uzvaru sekmēja ar vieniem vārtiem. Rezultatīvs turpina būt Mārtiņš Dzierkals, kurš ''Plzen'' uzvaru ar 5:2 pār Uva Balinska ''Litvinov'' sekmēja ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli.

# Rezultatīvo sezonu Čehijā turpina Mārtiņš Dzierkals, kurš ar diviem vārtiem sekmēja ''Plzen'' uzvaru pār Uvja Balinska ''Litvinov''. Abus vārtus Dzierkals guva pirmajā periodā, vispirms astotajā minūtē atklājot rezultātu, bet vēlāk 18. minūtē panākot 3:1. Tāpat uzbrucējs izcēlās ar rezultatīvu piespēli, tādējādi līdz šim sezonā sakrājot jau astoņus rezultativitātes punktus (3+5). Gandrīz 20 minūtēs laukumā Dzierkals spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu pluss divi. Balinskis laukumā pavadīja 22:56 minūtes un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu mīnuss viens.

VIDEO: Dzierkals ar 2+1 kaldina uzvaru pār Balinska vienību

# Slovākijas augstākajā hokeja čempionātā neveiksmīga spēle ''Slovan'' rindās bija Kristeram Gudļevskim, kurš 15:44 minūšu laikā pirmajā periodā ielaida trīs ripas no pieciem pretinieku metieniem un vēlāk tika nomainīts. Noslēgumā ''Slovan'' ar 6:3 pārspēja ''Kosice'' vienību. Bratislavas ''Slovan'' jauno sezonu sākusi ar divām uzvarām un šobrīd ieņem pirmo vietu turnīra tabulā.

# Artūra Salijas pārstāvētā ''Liptovsky'' Slovākijas čempionātā izbraukumā ar 1:3 piedzīvoja zaudējumu pret ''Nove Zamky''. Salija laukumā pavadīja 15 minūtes, kuru laikā izdarīja vienu metienu uz vārtiem un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu. ''Liptovsky'' sezonu sākusi ar divām neveiksmēm un šobrīd čempionātā ieņem pēdējo vietu.

# Vācijas DEL līgā vēl vienu zaudējumu piedzīvoja Artūra Kuldas Krēfeldes ''Penguins'', kura savā laukumā ar 1:3 piekāpās Berlīnes ''Eisbaren''. Kulda laukumā pavadīja 19:39 minūtes, kuru laikā vienu reizi meta uz vārtiem, nopelnīja vienu divu minūšu noraidījumu un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu mīnuss divi. ''Penguins'' ar četriem punktiem ieņem pēdējo vietu Vācijas līgā.

# Čehijā uzvaru pār Kristofera Binduļa ''Česke Budejovice'' ar 6:1 svinēja Māra Bičevska pārstāvētā ''Mlada Boleslav''. Bičevskis uzvaru sekmēja ar vārtu guvumu otrā perioda sākumā, panākot 3:1. Kopumā centra uzbrucējs laukumā pavadīja 13:58 minūtes, nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu un uzvarēja septiņos no 18 iemetieniem. Bindulis zaudētāju rindās nospēlēja 17:19 minūtes, vienu reizi metot uz vārtiem un nopelnot neitrālu lietderības koeficientu.

# Norvēģijā ar precīzu metienu ''Ringerike'' sastāvā izcēlās Leonards Rimjans, taču viņa pārstāvētā vienība ar 3:4 piekāpās ''Frisk Asker''. Rimjans trešā perioda 14. minūtē ar precīzu metienu panāca 3:4. Ar četriem punktiem sešos mačos ''Ringerike'' ieņem astoto vietu desmit komandu konkurencē.

# Polijā graujošu uzvaru svinēja ''Jastrzebie'', kuras rindās rezultatīvi bija latviešu hokejisti. Vienība ar 10:0 sagrāva ''MMKS Podhale''. Uzvaru ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli kaldināja Egils Kalns, vieni vārti un viena rezultatīva piespēle Frenkam Razgalam, bet vārti Vitālijam Pavlovam. Komandai tā bija otrā uzvara čempionātā un kopvērtējumā tā ieņem priekšpēdējo vietu.

# Austrijā Ņikita Jevpalovs ar precīzu metienu pirmā perioda izskaņā palīdzēja ''Dornbirn'' ar 2:1 pēcspēles soda metienos pārspēt ''Klagenfurt''. Tāpat latvietis nopelnīja vienu divu minūšu noraidījumu. Ar septiņiem punktiem četrās spēlēs ''Dornbirn'' ir sestajā vietā 14 komandu konkurencē.

# Renāra Krastenberga ''Villach'' Austrijas čempionātā ar 2:3 piekāpās ''Fehervar AV19''. Krastenbergs spēlēja trešajā uzbrucēju virknējumā un ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. ''Villach'' ar trim punktiem četros mačos ir priekšpēdējie čempionātā.

# Savu pirmo rezultativitātes punktu Austrijā nopelnīja Andris Džeriņš, kurš asistēja Lincas ''Black Wings'' trešajos vārtos. Ar to nebija gana, lai pārspētu HK ''Olimpija'', piekāpjoties ar 3:6. Ar vienu punktu četros atklāšanas mačos ''Black Wings'' ieņem noslēdzošo 14. vietu čempionātā.

Izmantotie resursi:
https://www.hockeyslovakia.sk/en
https://www.penny-del.org/
https://www.hokej.cz/tipsport-extra...
https://www.ice.hockey/en/

  -2 [+] [-]

, 2021-09-26 21:22, pirms 3 gadiem
Kur Karluha?

     [+] [-]

, 2021-09-26 22:09, pirms 3 gadiem
gudijs neparliecina...

  -1 [+] [-]

, 2021-09-26 22:24, pirms 3 gadiem
zaipis rakstīja: Kur Karluha?
Ja par Ozoliņu iet runa, tad viņš ir Mogo.

  +4 [+] [-]

, 2021-09-26 23:19, pirms 3 gadiem
Dinamietis777 rakstīja: gudijs neparliecina...
Ar visu to, ka viņš šodien nospēlēja ne pārāk, līdz šim viņa sniegums bija pat tīri ok (ņemot vērā to darba apjomu ar kuru viņam bija jātiek galā, sevišķi Čempionu līgā), redzēs kāds tas būs tālāk.

     [+] [-]

, 2021-09-27 07:34, pirms 3 gadiem
zaipis rakstīja: Kur Karluha?
Karluhu 1. perioda vidū nomainīja Toms

  +2 [+] [-]

, 2021-09-27 07:49, pirms 3 gadiem
Fēliksam Gavaram 1+1 USHL https://www.ushl.com/view#/game-sum... .

Kristaps Skrastiņš nedēļas zvaigzne NAHL Bauer's Stars of the Week | North American... , Kristaps šobrīd pārliecinoši rezultatīvākais līgā 6 spēlēs 9+5=14 NAHL Game Center | North American Hockey League... , viņa komandas biedrs Gļebs Prohorenkovs šobrīd 8. rezultatīvākais šajā līgā.

  +4 [+] [-]

, 2021-09-27 07:57, pirms 3 gadiem
NAHL lapā vēl minēts, kajau pēc pirmaajāam 4 spēlēm, Kristapu Skrastiņu jau medījot NCAA universitāšu komandas.

     [+] [-]

, 2021-09-27 08:55, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Ar visu to, ka viņš šodien nospēlēja ne pārāk, līdz šim viņa sniegums bija pat tīri ok (ņemot vērā to darba apjomu ar kuru viņam bija jātiek galā, sevišķi Čempionu līgā), redzēs kāds tas būs tālāk.
Mjā, šķiet Gudim visa līdzšinējā karjera ir kā amerikāņu kalniņi ... diemžēl

  +2 [+] [-]

, 2021-09-27 09:33, pirms 3 gadiem
Dzieris malacis, ceru, ka shaja sezonaa kljus par lideri un nakoshajaa jau bus Eiropas top līgās. Čehija viņa talantam var noderet tikai vienu sezonu.

     [+] [-]

, 2021-09-27 10:00, pirms 3 gadiem
Sochi rakstīja: Dzieris malacis, ceru, ka shaja sezonaa kljus par lideri un nakoshajaa jau bus Eiropas top līgās. Čehija viņa talantam var noderet tikai vienu sezonu.
Pirmkārt, čehu Ekstralīga IR viena no Eiropas TOP līgām, otrkārt, 3 goli 8 spēlēs nav nekas tāds, lai uzreiz viņu ieceltu baigo talantu elitē. Jā, sevi viņš šajā līgā attaisno, bet nu vēl gara seona priekšā...

  +1 [+] [-]

, 2021-09-27 10:45, pirms 3 gadiem
Sochi rakstīja: Dzieris malacis, ceru, ka shaja sezonaa kljus par lideri un nakoshajaa jau bus Eiropas top līgās. Čehija viņa talantam var noderet tikai vienu sezonu.
Dzieris pēdējās 4 sezonas pavadījis Eiropas top līgās. 2 khl, 1 somos un tagad čehi.

     [+] [-]

, 2021-09-27 10:46, pirms 3 gadiem
Abrags rakstīja: Pirmkārt, čehu Ekstralīga IR viena no Eiropas TOP līgām, otrkārt, 3 goli 8 spēlēs nav nekas tāds, lai uzreiz viņu ieceltu baigo talantu elitē. Jā, sevi viņš šajā līgā attaisno, bet nu vēl gara seona priekšā...
Piespēles neskaitās? Čehija, tomēr, nav Slovākija, kur punkts spēlē ir nothing special. Pats atzini, ka Čehija ir Eiropas top līga. Un Dzieris nekad nav bijis tas, kas vairāk met. Kopš Sāgas laikiem Dzieris vienmēr vairāk ir piespēlējis, kā iemetis.

     [+] [-]

, 2021-09-27 11:15, pirms 3 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Piespēles neskaitās? Čehija, tomēr, nav Slovākija, kur punkts spēlē ir nothing special. Pats atzini, ka Čehija ir Eiropas top līga. Un Dzieris nekad nav bijis tas, kas vairāk met. Kopš Sāgas laikiem Dzieris vienmēr vairāk ir piespēlējis, kā iemetis.
oficiālajā statistikā, protams, ka skaitās, taču tās piespēles ir tāds tricky rādītājs - ja spēlētājs spēles laikā atdod, piemēram, 5 izcilas piespēles, bet partneri ir lohi, tad statitikā būs vien apaļa nulle... savukārt, kāds no tiem lohiem būs vienkārši kaut kur uz dullo piespēlējis, bet pie ripas būs ticis kāds kurš māk iemest un tas lohs tiks pie rezultatīvas piespēles... Paats zini, ka mums izlasē bieži vien trūkst tieši to, kas var iemest...
Protams, visas sezonas griezumā arī tās rez. piespēles ir gana objektīvs rādītājs, taču pagaidām sezona ir vēl sākusies, tāpēc pāragri spriest, cik labs Dzierkals ir čehu līgas griezumā. Es ceru, ka viņš sevi tur labi atvērsies un OS būs izlasei ļoti noderīgs spēlētājs.

     [+] [-]

, 2021-09-27 11:50, pirms 3 gadiem
Abrags rakstīja: Pirmkārt, čehu Ekstralīga IR viena no Eiropas TOP līgām, otrkārt, 3 goli 8 spēlēs nav nekas tāds, lai uzreiz viņu ieceltu baigo talantu elitē. Jā, sevi viņš šajā līgā attaisno, bet nu vēl gara seona priekšā...
Savā pirmajā sezonā pēc 8 spēlēm viņš jau ir komandas rezultatīvākais ar vidēji punktu spēlē. Es teiktu, ka ļoti pārliecinoši pašlaik. Čehija ir sestā Eiropā, varbūt kāds uzskata, ka piektā, bet tas ir tālu no KHL, Zviedrijas un Šveices līmeņa. Novēlu viņam aizķerties šajās trīs.
Mēs tak redzam, kas notiek, kad Ro Bukarts un pārējie no Čehijas nonāk KHL vai Pasaules čempī. Spēka spēlē, ātrumā un fiziskajā tas ir tālu no top līmeņa.

  -1 [+] [-]

, 2021-09-27 12:36, pirms 3 gadiem
Sochi rakstīja: Savā pirmajā sezonā pēc 8 spēlēm viņš jau ir komandas rezultatīvākais ar vidēji punktu spēlē. Es teiktu, ka ļoti pārliecinoši pašlaik. Čehija ir sestā Eiropā, varbūt kāds uzskata, ka piektā, bet tas ir tālu no KHL, Zviedrijas un Šveices līmeņa. Novēlu viņam aizķerties šajās trīs.
Mēs tak redzam, kas notiek, kad Ro Bukarts un pārējie no Čehijas nonāk KHL vai Pasaules čempī. Spēka spēlē, ātrumā un fiziskajā tas ir tālu no top līmeņa.
līmeņrādis
pats nosapņoji, ka tieši sestā? Un ka tālu no KHL, NLA un SHL? Kādās mērvienībās to attālumu nomērīji?

Kaut kādu tuftu Tu te dzen... jā, šamie atpaliekot...

  +1 [+] [-]

, 2021-09-27 12:51, pirms 3 gadiem
Sochi rakstīja: Savā pirmajā sezonā pēc 8 spēlēm viņš jau ir komandas rezultatīvākais ar vidēji punktu spēlē. Es teiktu, ka ļoti pārliecinoši pašlaik. Čehija ir sestā Eiropā, varbūt kāds uzskata, ka piektā, bet tas ir tālu no KHL, Zviedrijas un Šveices līmeņa. Novēlu viņam aizķerties šajās trīs.
Mēs tak redzam, kas notiek, kad Ro Bukarts un pārējie no Čehijas nonāk KHL vai Pasaules čempī. Spēka spēlē, ātrumā un fiziskajā tas ir tālu no top līmeņa.
Ro Bukarts, izņemot pēdējo atlasi un PČ spēlē tīri ok. Un Rīgā spēlēja neslikti. BIčevskis Rīgā izskatījās jaudīgāks, kā Čehija jau vecāks un nobriedušāks, arī Balinskis KHL izskatījās pat labāk, kā čehos. Ja mēs vēl klāt ņemam leģus visa KHL fonā - interesanti kāpēc viens no līgas līderiem ilgi bija Kovāršs, regulāri ņem čehu vārtsargus? Jā, KHL, Šveice, Zviedrija ir jaudīgākas par čehiem (lielā mērā pateicoties finansiālajām iespējām piesaistīt jaudīgākus džekus ar AHL/NHL pieredzi, noturēt, kādu lieku talantīgu vietējo), bet tā šķirba starp čehiem un top3 nav tik liela kā to pasniedz. Tāpat kā - kāpēc tieši 6? Šī brīža SM/liiga arī nav nemaz tik super puper jaudīga, arī DEL ne vienmēr ir kosmoss. Un no "pakaļas" klāt nāk ICEHL

  +1 [+] [-]

, 2021-09-27 12:56, pirms 3 gadiem
Abrags rakstīja: oficiālajā statistikā, protams, ka skaitās, taču tās piespēles ir tāds tricky rādītājs - ja spēlētājs spēles laikā atdod, piemēram, 5 izcilas piespēles, bet partneri ir lohi, tad statitikā būs vien apaļa nulle... savukārt, kāds no tiem lohiem būs vienkārši kaut kur uz dullo piespēlējis, bet pie ripas būs ticis kāds kurš māk iemest un tas lohs tiks pie rezultatīvas piespēles... Paats zini, ka mums izlasē bieži vien trūkst tieši to, kas var iemest...
Protams, visas sezonas griezumā arī tās rez. piespēles ir gana objektīvs rādītājs, taču pagaidām sezona ir vēl sākusies, tāpēc pāragri spriest, cik labs Dzierkals ir čehu līgas griezumā. Es ceru, ka viņš sevi tur labi atvērsies un OS būs izlasei ļoti noderīgs spēlētājs.
Dzierkalu un viņa prasmes Eiropas topā var vērtēt jau 4. sezonu - lai arī Rīgā un somu klubs, kurā viņš mauca abi ir pakaļgals, tas ir pakaļgals top līgās. Ar katru gadu sniegums uzlabojas. Ja pirmajā Rīgas sezonā Dzieris tikai vadījās un pa vārtiem nemeta, piespeles deva tikai pēdējā brīdī un kokrokas to īsti neprata izmantot, tad jau pērn varēja redzēt, ka Mārča ir drusku piezemējies galvā un arī sapratis pieaugušo hokeju. Ja Savickis/Buncis/Paste domātu ar galvu tad piedāvātu adekvātu līgumu, lai Dzierim nebūtu jātiek mainītam uz huņluni un beigās jānonāk čehos. Tādā Dinamo (jo īpaši šī brīža miskastes variantā) Dzieris mierīgi varētu būt līderis. Neredzu pamatu baidīties par viņa spējām čehos. Ja nebūs traumu - būs punkti, vārti un loma nemainīsies un nākamgad varēs maukt vai nu kādā top čehu klubā vai atgriezties KHL jau kā leģis. Par izlasi - kaut kā ne Hārtlijs, ne sākumā Haris baigi viņu nemēģina izmantot, lai arī retās iespējas izmanto pat ļoti labi. Nebrīnos, ka viņu nepaņems uz Pekinu, pat ja čehos spridzinās.

     [+] [-]

, 2021-09-27 13:32, pirms 3 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: .... Ja Savickis/Buncis/Paste domātu ar galvu tad piedāvātu adekvātu līgumu, lai Dzierim nebūtu jātiek mainītam uz huņluni un beigās jānonāk čehos. ...
Kurš no viņiem ir PROFESIONĀLS hokeja eksperts? Neviens!
Redzi, Tu esi aizmirsis, ka tur VISU nosaka Savickis. st.Jurim vienīgais play-off ir KHL direktoru padome. Sezonas uzdevums viņam jau ir izpildīts - pārējais viņu tā baigi nemaz nekrata... A Buncis ar Pastēti var mierīgi paspēlēties savā smilšu kastē, kamēr tas Savickim netraucē.

     [+] [-]

, 2021-09-27 13:50, pirms 3 gadiem
Abrags rakstīja: Kurš no viņiem ir PROFESIONĀLS hokeja eksperts? Neviens!
Redzi, Tu esi aizmirsis, ka tur VISU nosaka Savickis. st.Jurim vienīgais play-off ir KHL direktoru padome. Sezonas uzdevums viņam jau ir izpildīts - pārējais viņu tā baigi nemaz nekrata... A Buncis ar Pastēti var mierīgi paspēlēties savā smilšu kastē, kamēr tas Savickim netraucē.
Lūdzu iestāsti šo SC. Lūdzu. Es nopietni. Lai Pastēti uz lielajiem hoķa notikumiem neaicina kā ekspertu...

     [+] [-]

, 2021-09-27 14:06, pirms 3 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Lūdzu iestāsti šo SC. Lūdzu. Es nopietni. Lai Pastēti uz lielajiem hoķa notikumiem neaicina kā ekspertu...
tak visādus klaunus aicina... Medijiem jau ir vajadzīgs pamatā šovs nevis profesionāla ekspertīze.

     [+] [-]

, 2021-09-27 17:11, pirms 3 gadiem
Labi, es laikam skaidri kaut ko neredzu. Ro Bukarts chehija ir lideris, khl vins netiek sastava un nevienam nav vajadzigs. Interesanti kapec?

     [+] [-]

, 2021-09-27 20:40, pirms 3 gadiem
Sochi rakstīja: Labi, es laikam skaidri kaut ko neredzu. Ro Bukarts chehija ir lideris, khl vins netiek sastava un nevienam nav vajadzigs. Interesanti kapec?
šobrīd viņš galīgi nav līderis tur... Nezinu, kādi iiemesli, bet viņš arī tur vismaz vienā spēlē netika iekļauts sastāvā.