Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Reinis Aumeisters

Ziemiņam divi metieni, ''Petes'' zaudē arī otro play-off spēli pret ''Bulldogs''

Ziemiņam divi metieni, ''Petes'' zaudē arī otro play-off spēli pret ''Bulldogs''
Kaspars Ziemiņš. Foto: The Peterborough Examiner

Ontārio hokeja līgas (OHL) izslēgšanas spēļu otro maču šonakt aizvadīja latviešu uzbrucēja Kaspara Ziemiņa pārstāvētā Pīterboro ''Petes''. Klubs ar rezultātu 2:5 piekāpās Hamiltonas ''Bulldogs'' hokejistiem, nonākot sērijā līdz četrām uzvarām iedzinējos ar 0:2.

Kaspars Ziemiņš spēlē izpildīja divus metienus pa pretinieku vārtiem un uzvarēja vienīgo iemetienu, kurā piedalījās. Latviešu hokejists spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Pirmajā periodā Pīterboro vēl turējās spēlē. Pēc nospēlētām 20 minūtēm uz tablo bija 2:2, taču otrajā periodā divi ielaistie vārti sarežģīja uzdevumu izcīnīt panākumu. Trešā perioda sākumā mājinieki guva piektos un pēdējos vārtus, izcīnot likumsakarīgu uzvaru. Arī pirmajā sērijas mačā ''Petes'' zaudēja ar 2:5.

Hamiltonas ''Bulldogs'' regulāro sezonu noslēdza pirmajā vietā visā līgā, iekrājot 107 punktus. Tuvākajai pretiniecei Vindsoras ''Spitfires'' par 12 punktiem mazāk.

Nākamo spēli abas komandas aizvadīs jau naktī ceturtdienu, kad mājinieces statusu uzņemsies ''Petes''. Mača sākums plkst. 2:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
https://ontariohockeyleague.com/gam...


Miks Indrašis. Foto: brynas.se
6

Indrašis Zviedrijas augstākajā līgā iekļuvušo "Brynas" pārstāvēs arī nākamsezon

LETA. Latvijas hokejists Miks Indrašis arī nākamsezon pārstāvēs Zviedrijas klubu Jēvles "Brynas", kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, sarunā ar mediju "Sportbladet" atklāja sportists.
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC
3

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.
Jēvles "Brynäs" hokejisti. Foto: Jonas von Hofsten/Lidingöfoto
7

Čukstem 16. punkts, "Brynäs" triumfē "Allsvenskan"; Gudļevskim finālsērijā 1-3

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā jeb "Allsvenskan" triumfējusi un augstākajā līgā (SHL) atgriezusies Kārļa Čukstes un Mika Indraša pārstāvētā Jēvles "Brynäs", kura arī finālsērijas ceturtajā kaujā pārspēja (3:1) Stokholmas "Djurgården".