Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Jevpalovs arī nākamsezon spēlēs Kvebekas junioru līgā

Jevpalovs arī nākamsezon spēlēs Kvebekas junioru līgā
Ņikita Jevpalovs
Foto: QMI Agency

Latvijas hokeja uzbrucējs Ņikita Jevpalovs arī nākamo sezonu aizvadīs Kvebekas junioru hokeja līgas (QMJHL) klubā Blenvilas-Buābriānas "Armada", sarunā ar Sportacentrs.com atzina pats sportists.

19 gadus vecais Latvijas hokejists Ņikita Jevpalovs aizvadīs savu trešo sezonu Kvebekas junioru hokeja līgā (QMJHL) Pats uzbrucējs Sportacentrs.com apstiprināja, ka nākamgad pārstāvēs Blenvilas-Buābriānas "Armada" krāsas. Citus variantus hokejistus nav īpaši izskatījis, "Armada" atbilst uzbrucēja vēlmēm nākamās sezonas sakarā.

"Armada" sastāvam Jevpalovs pievienojās 2012.gadā. Pirmajā sezonā Latvijas uzbrucējs guva 39 (18+21) punktus 60 spēlēs (15 "play-off" mačos 3+5), savukārt aizvadītās sezonas 61 mačā pievienoja 28 vārtus un 26 rezultatīvas piespēles (20 "play-off" spēlēs 10+6).

Pēdējos gados Jevpalovs spēlēja arī Latvijas U20 izlasē. 2014.gada pasaules čempionātā "Armada" uzbrucējs izcēlās ar deviņiem (4+5) punktiem piecās spēlēs, tomēr Latvijas izlase nespēja atgriezties spēcīgāko komandu divīzijā.

Izmantotie resursi:
QMJHL Network


, 2014-07-25 13:38, pirms 10 gadiem
Lai veicas chalim!
, 2014-07-25 13:40, pirms 10 gadiem
Labs solis pēdejais gads junioros un tad jau jācer uz AHL
, 2014-07-25 13:47, pirms 10 gadiem
vēl viens gads junioros? nez vai tas labākais variants! Laiks sākt pro karjeru!

p.s. Komandā ir 3 importi, viens lieks būs, ka tik ne Jevpalovs beigās izrādās tas liekais, kā pāraugušais! Jo spēlēt var tik 3 pāraugušie!

Blainville-Boisbriand Armada
, 2014-07-25 15:21, pirms 10 gadiem
Jevpalovs aizņems 2 vietas komandā - kā imports un kā pāraugušais.
Viņam vajag rādīt TIEŠĀM LABU sniegumu, lai sezonas sākumā netiktu viņam palūgts atstāt Monreālu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-25 16:45, pirms 10 gadiem
Lūk tas ir pārsteigums, gan tas, ka pats nemēģina sākt pro karjeru, gan tas, ka komanda ir ar mieru viņu paturēt.
Būtu atgriezies RD, vieta sastāvā būtu ļoti reāla.
, 2014-07-25 22:03, pirms 10 gadiem
playthegame rakstīja: Lūk tas ir pārsteigums, gan tas, ka pats nemēģina sākt pro karjeru, gan tas, ka komanda ir ar mieru viņu paturēt.
Būtu atgriezies RD, vieta sastāvā būtu ļoti reāla.
Nezinu, pat šīs sezonas kontekstā viņam būtu visai grūti tikt Dinamo, vienīgi pluss, ka viņš var spēlēt centrā. Jāpaskatās kāds šogad nolikums ar jaunajiem spēlētājiem.
Visdrīzāk viņam vieta būt MHL ar, iespējams, pāris izsaukumiem uz Dinamo 4.maiņu.

Tiesa palikt Armada arī nav tas labākais variants, laikam Dzerins spēlēja kā pāraugušais un Daugaviņs, bet viņam situācija bija stipri citādāka, jo viņs bija draftēts.
, 2014-07-25 23:38, pirms 10 gadiem
mammal rakstīja: Nezinu, pat šīs sezonas kontekstā viņam būtu visai grūti tikt Dinamo, vienīgi pluss, ka viņš var spēlēt centrā. Jāpaskatās kāds šogad nolikums ar jaunajiem spēlētājiem.
Visdrīzāk viņam vieta būt MHL ar, iespējams, pāris izsaukumiem uz Dinamo 4.maiņu.

Tiesa palikt Armada arī nav tas labākais variants, laikam Dzerins spēlēja kā pāraugušais un Daugaviņs, bet viņam situācija bija stipri citādāka, jo viņs bija draftēts.
Ja arī šogad KHL prasa jaunos, tad neredzu, kas viņam varētu liegt to prieku spēlēt RD. Dinamo tie jaunie ir visai pašķidri, tik vien, ka Kulda acīm redzot varētu palikt Rīgā. Pārējie, tādi nekādi.
Ēriks Vītols. Foto: Keuruulla Printek

Vārtsargs Vītols un aizsargs Tumānovs panāk vienošanās ar somu klubu JYP

LETA. Somijas augstākās hokeja līgas klubs Jiveskiles JYP noslēdzis līgumus ar diviem latviešu hokejistiem - vārtsargu Ēriku Vītolu un aizsargu Miku Tumānovu.
Rodrigo Ābols. Foto: Rögle BK
1

Ābols pārtver ripu un piespēlē, kolēģis iemet vienīgo ripu "Rögle" uzvarā finālcīņā

Zviedrijas augstākās hokeja līgas (SHL) finālsērijā otro no divām pirmajām izbraukuma cīņām uzvarējusi Engelholmas "Rögle", kura "Skellefteå" komandai reabilitējās (1:0) par zaudējumu sestdien.
Jaromīrs Jāgrs. Foto: Josef Poláček/Rytíři Kladno
3

Jāgram piederošā "Rytíři" trešo gadu pēc kārtas iztur Ekstralīgas kvalifikāciju

Piektajā Čehijas hokeja Ekstralīgas kvalifikācijas turnīrā pēc kārtas piedalījās Kladno "Rytíři", trešo gadu pēc kārtas pārliecinoši uzvarot sērijā. Čehu hokeja leģendai Jaromīram Jāgram piederošais klubs šovakar Brno atspēlējās un pieveica (4:3) Vsetīnas "Robe", sērijā uzvarot ar 4-0.