Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Ābolam Zviedrijas pusfinālā lielākais spēles laiks, taču pārtrūkst rezultativitātes sērija

Ābolam Zviedrijas pusfinālā lielākais spēles laiks, taču pārtrūkst rezultativitātes sērija
Rodrigo Ābols. Foto: orebrotribune.se

Zviedrijas hokeja līgas (SHL) pusfinālā neveiksmi piedzīvojusi latviešu uzbrucēja Rodrigo Ābola pārstāvētā "Örebro", kas savā laukumā ar 0:1 atzina regulārās sezonas labākās komandas Vekšes "Lakers" pārākumu, sērijā nonākot iedzinējos ar 1-2.

25 gadus vecais hokejists šodien laukumā pavadīja 26 minūtes un 13 sekundes, kas bija pārliecinoši lielākais spēles laiks no visiem laukuma spēlētājiem. Ābola rēķinā trīs metieni pa vārtiem, viens spēka paņēmiens un uzvaras 22,73% iemetienu. Latvietim pārtrūka septiņu rezultatīvo spēļu sērija.

"Örebro" vienīgos vārtus ielaida 16. minūtē, kad "Lakers" komandas labā izcēlās Markuss Silvegords. "Örebro" šodien izdarīja par četriem metieniem pa vārtiem vairāk (31-27) nekā pretinieki, tomēr nevainojams Vekšes kluba cietoksnī bija Ēriks Kalgrans.

Sērijas nākamā spēle paredzēta otrdien, 27. aprīlī.

Izmantotie resursi:
https://www.shl.se/gamecenter/qZi-3...


, 2021-04-25 17:44, pirms 3 gadiem
Ja Tedis nav, Ābols bez variantiem pirmais centrs
, 2021-04-25 17:50, pirms 3 gadiem
Easton77 rakstīja: Ja Tedis nav, Ābols bez variantiem pirmais centrs
dažas dienas iepriekš man te hokeja eksperti teica, ka pirmais centrs esot Indrašis! Petka esot šo ļoti labi sagatavojis un iespēlējis!
, 2021-04-25 19:07, pirms 3 gadiem
zaipis rakstīja: dažas dienas iepriekš man te hokeja eksperti teica, ka pirmais centrs esot Indrašis! Petka esot šo ļoti labi sagatavojis un iespēlējis!
Cerams, ka Indrašim neliks spēlēt 1 maiņā, varbūt pat ir vērts kā pirmos izlaist tādus pret kuriem nebūtu tik ērti spēlēt pretinieku līderiem, piemēram:
Karsums-Džeriņš-Ķēniņš
, 2021-04-26 15:24, pirms 3 gadiem
raivis77 rakstīja: Cerams, ka Indrašim neliks spēlēt 1 maiņā, varbūt pat ir vērts kā pirmos izlaist tādus pret kuriem nebūtu tik ērti spēlēt pretinieku līderiem, piemēram:
Karsums-Džeriņš-Ķēniņš
Iepriekš taču bija top maiņa - Balcers-Ābols-Ķēniņš. Domājams, ka tā arī būs mūsu pirmā maiņa.
Miks Indrašis. Foto: brynas.se
8

Indrašis Zviedrijas augstākajā līgā iekļuvušo "Brynäs" pārstāvēs arī nākamsezon

LETA. Latvijas hokejists Miks Indrašis arī nākamsezon pārstāvēs Zviedrijas klubu Jēvles "Brynäs", kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, sarunā ar mediju "Sportbladet" atklāja sportists.
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC
3

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.
Jēvles "Brynäs" komanda. Foto: Hockey Allsvenskan
7

Čukstem 16. punkts, "Brynäs" triumfē "Allsvenskan"; Gudļevskim finālsērijā 1-3

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā jeb "Allsvenskan" triumfējusi un augstākajā līgā (SHL) atgriezusies Kārļa Čukstes un Mika Indraša pārstāvētā Jēvles "Brynäs", kura arī finālsērijas ceturtajā kaujā pārspēja (3:1) Stokholmas "Djurgården".