Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Šilovam Amerikas Hokeja līgā otrā sausā spēle šosezon un otrās zvaigznes gods

Šilovam Amerikas Hokeja līgā otrā sausā spēle šosezon un otrās zvaigznes gods
Artūrs Šilovs. Foto: Abbotsford Canucks

Amerikas Hokeja līgā (AHL) četru neveiksmju virkni pārtrauca vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Abotsfordas "Canucks", kas savā laukumā pārspēja (4:0) Toronto "Marlies".

• 22 gadus vecais latvietis šorīt atvairīja visus 18 Toronto vienības hokejistu veiktos metienus, aizvadot otro sauso spēli šosezon. Šilovs sezonā nospēlētajās 28 cīņās kopumā neitralizējis 90% metienu.

• 39 spēlēs 50 punktus nopelnījusī "Canucks" komanda Klusā okeāna divīzijas kopvērtējumā ierindojas ceturtajā vietā.

• Šonakt AHL tika līdz galam izspēlēta pagājušā gada 18. oktobrī tehnisku iemeslu dēļ, rezultātam tobrīd esot 2:1, pārtrauktā spēle. Tajā uzbrucēja Raivja Kristiāna Ansona pārstāvētā Vilksbēras-Skrentonas "Penguins" izbraukumā kapitulēja (1:5) Jūtikas "Comets".

• Nepilnu 21 gadu vecais Ansons nopelnīja lietderības koeficientu -1.

• 43 punktus 38 spēlēs sakrājušie pingvīni Atlantijas okeāna divīzijā ieņem piekto pozīciju.

Izmantotie avoti:
https://theahl.com/


, 2023-01-25 10:11, pirms gada
Artūrs runā un uzvedas kā būtu izsaukts pie pamatskolas direktores uz sarkanā tepiķīša. Negrib veidot acu kontaktu ar intervētāju. Pie stājas jāpiestrādā intervijās.
, 2023-01-25 11:45, pirms gada
guntis86 rakstīja: Artūrs runā un uzvedas kā būtu izsaukts pie pamatskolas direktores uz sarkanā tepiķīša. Negrib veidot acu kontaktu ar intervētāju. Pie stājas jāpiestrādā intervijās.

Labi, ka tev pašam nav pie kā piestrādāt. Artūrs malacis un vsargi parasti ir savdabigi. Veiksmi!
, 2023-01-25 12:16, pirms gada
Manis pēc vārtusargs var ķert ripas kaut vai ar nojautas, vai debesu spēku- ja palīdz, un viss notiek- Ja cilvēkam nesaista reklāma, piem Latvian wall- Tad kur problēma.... Es arī negribu publiskas uzstāšanās, ko viņš tai intervijā var pateikt tādu pārsteidzošu- Ka bija baigais Dievs un visu noķēra- un Nhl lai pienes ūdeni? Vai arī vajadzēja pateikt ka Vezina trofejas ieguvējs ir nekas un viņš to dabūs jau nākamgad... Kā ar Elvi kad izplaatījās tik ļoti ka nu tik būs- galā patiesība ir kkur pa vidu- komanda sūds, traumas, un Elvim arī ir bedre vai vnk sakot kkas nav...
, 2023-01-25 12:20, pirms gada
Vai kāds zin , kas ar Tralmaku notiek! Nav nekādu ziņu?
, 2023-01-25 13:15, pirms gada
Fun fact- Šilovs nav spēlējis LV U20 izlasē
, 2023-01-25 13:17, pirms gada
Girgijs rakstīja: Vai kāds zin , kas ar Tralmaku notiek! Nav nekādu ziņu?
3 dienas atpakaļ aizvadīja spēli ECHL
Edgars Lūsiņš un "Pinguins" vārtsargi. Foto: Fischtown Pinguins
8

Lūsiņš vienojies par jaunu līgumu ar DEL regulārās sezonas uzvarētāju

Latvijas hokeja treneris Edgars Lūsiņš vienojies par jaunu divu gadu līgumu ar Vācijas hokeja augstākās līgas klubu "Fischtown Pinguins", viņš apstiprināja portālam Sportacentrs.com.
Emīls Veckaktiņš. Foto: AP/Scanpix
2

U20 izlases uzbrucējs Veckaktiņš maina klubu un paraksta līgumu Šveices augstākajā līgā

Šveices augstākās hokeja līgas klubs "Ajoie", kā trenera asistents ir Latvijas izlasē strādājošais soms Peteri Nummelins, pavēstījis par līguma parakstīšanu uz 1+1 sezonu ar 19 gadus veco latviešu uzbrucēju Emīlu Veckaktiņu, kuram ir vietējā spēlētāja licence.
Mihalovces "Dukla Ingema" hokejisti. Foto: Tomáš Feigl/HK Dukla Ingema Michalovce
11

Ābola "Rögle" aizslauka pamatturnīra uzvarētāju, latvieši tiek pusfinālā Slovākijā

Zviedrijas augstākajā hokeja līgā (SHL) savu lidojumu turpina izslēgšanas turnīrā ar devīto numuru izsētā Engelholmas "Rögle", šovakar atspēlējoties un ar 2:1 pagarinājumā uzvarot regulārās sezonas spēcīgāko vienību Kārlstades "Färjestad" un ceturtdaļfināla sērijā esot pārāka ar 4-0.