Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Dzierkalam uzvara pār Binduli, vairākas pārceltas spēles Zviedrijā, Šveicē un Vācijā

Rolands Eliņš

Dzierkalam uzvara pār Binduli, vairākas pārceltas spēles Zviedrijā, Šveicē un Vācijā
Mārtiņš Dzierkals. Foto: hcplzen.cz

Vairāki Latvijas hokejisti šovakar aizvadīja spēles Eiropas hokeja līgās, taču vairākiem spēles tika pārceltas Covid-19 dēļ.

Čehijas čempionātā Mārtiņš Dzierkals palīdzēja "Plzen" izcīnīt uzvaru 4:1 pār "Ceske Budejovice", kuras rindās spēlē Kristofers Bindulis. Dzierkals spēlēja 20 minūtes, nopelnīja divas soda minūtes un veica divus metienus pa vārtiem, kamēr Bindulim 16 nospēlētajās minūtēs negatīvs lietderības koeficients mīnus viens.

Savstarpēju maču aizvadīja arī Roberta Mamčiča un Māra Bičevska komandas, un Bičevskis palīdzēja "Mlada Boleslav" gūt graujošu uzvaru ar 7:2 pār "Zlin". Abi Latvijas spēlētāji palika bez punktiem, tiesa, Mamčičs izcēlās ar teju 25 nospēlētajām minūtēm un pieciem metieniem pa vārtiem. Pie punktiem netika arī Uvis Balinskis, kura "Litvinov" ar 1:3 viesos piekāpās Prāgas "Sparta". Latvijas aizsargs nospēlēja 22 minūtes un palika ar lietderības koeficientu mīnus viens.

Somijas līgā Oskars Batņa palīdzēja "Jukurit" ar 1:0 viesos pieveikt "Vaasan Sport". Latvijas uzbrucējs šajā minimālajā uzvarā nospēlēja nepilnas desmit minūtes, un viņa komanda ar četrām uzvarām piecās spēlēs nonākusi pavisam tuvu labāko trijniekam.

Zviedrijas līgā šodien spēles bija paredzētas gan Kristera Gudļevska, gan Rodrigo Ābola, gan Jāņa Kalniņa komandām, taču visās spēles tika pārceltas.

Austrijā Renāram Krastenbergam kopā ar "Villach" smags zaudējums 0:6 pret "Klagenfurt", kas pielika treknu punktu Krastenberga komandas četru uzvaru sērijai, kas bija iesākta mēneša pirmajā pusē. Pēc ilgas pauzes "Villach" šī bija pirmā spēle trīs nedēļu laikā. Tāpat zaudējums arī Ņikitas Jevpalova pārstāvētajai "Dornbirn", kas ar 2:5 savā laukumā piekāpās "Innsbruck".

Šveicē "Bern" bez Kaspara Daugaviņa sastāvā ar 3:1 pieveica Ženēvas "Servette", lai gan metienu attiecība bija 49:18 par labu Ženēvas komandai. "Servette" sastāvā Deniss Smirnovs nospēlēja 16 minūtes, kamēr Sandis Smons – sešas minūtes. Savukārt Ronalda Ķēniņa komandas "Lausanne" un Ivara Punnenova "Tigers" mačs tika pārcelts, tāpat kā Vācijā Artūra Kuldas komandas "Pinguine" paredzētais mačs.

Tikmēr Francijā rezultatīvu piespēli veica Emīls Ģēģeris, atzīmējoties "Anglet" sastāvā, taču viņa komanda tāpat ar 1:3 piekāpās "Mont-Blanc".

  +1 [+] [-]

, 2022-01-25 23:40, pirms 2 gadiem
Golovkovam punkts Allsvenskan!

  +1 [+] [-]

, 2022-01-25 23:54, pirms 2 gadiem
Tā pārcelšana nav uz labu
Vismaz noskaidrotu, kas ar punenovu

     [+] [-]

, 2022-01-26 00:59, pirms 2 gadiem
Sen jau izlases sboros jābūt, kādas vēl spēles 😠😠😠

  +1 [+] [-]

, 2022-01-26 06:01, pirms 2 gadiem
Ragazzi rakstīja: Sen jau izlases sboros jābūt, kādas vēl spēles 😠😠😠
sboros tikai utainie tie izlases vajadzībām visu čempi nokancelēja
pārējie spēlē .
IIHF kārtējā laža klubi atlaidīs spēlētājus, kā noteikumi paredz 2.februārī 7 dienas pirms turnīra. protams var sarunāt ar klubu ātrāk ko arī Haris dara cik sapratu no viņa runām. bet nu situācija ir lielā tirsā zinot , ka visos čempjos koronka plosās un kādi atbrauks spēlētāji ir HVZ!
p.s. normālā dzīvē protams tās 7 dienas pirms turnīra ir ok, bet labi zinot kādas procedūras nepieciešams veikt lai vispār aizlidotu uz Pekinu tad IIHF operatīvi vajadzēja veikt izmaiņas reglamentā, ka klubiem spēlētāji jātlaiž piemēram 14 dienas pirms turnīra.
katrā ziņā šitas pederācijas vadonis Tardifs ir vēl lielāks feils nekā Fāzels. vienas lažas pagaidām viņam praktiski visos turnīros.
daudz tirš ar visu savu padomi , bet maz dara!

     [+] [-]

, 2022-01-26 08:42, pirms 2 gadiem
Dmitrijs2 rakstīja: Golovkovam punkts Allsvenskan!
T.Andersonam gols un Nilam Sējējam 0+1 Šveicē https://www.sihf.ch/de/game-center/... .