Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ģēģeris atrod jaunu komandu Francijā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ģēģeris atrod jaunu komandu Francijā
Emīls Ģēģeris. Foto: Daniel Vaquero/SIPA/Scanpix

Francijas augstākās hokeja līgas klubs "Mulhouse", kam aizvadītajā sezonā bija nepieciešamas pārspēles, lai saglabātu vietu spēcīgāko komandu sabiedrībā, paziņojis par līguma noslēgšanu ar 22 gadus veco Emīlu Ģēģeri.

Aizvadītā sezona Emīlam Ģēģerim bija pirmā ārzemēs. Viņš pārstāvēja Francijas klubu "Anglet", kura rindās 40 spēlēs guva deviņus vārtus un sakrāja 23 punktus, būdams ceturtais rezultatīvākais komandā. Nākamajā sezonā viņš pārstāvēs tiešo konkurenti "Mulhouse".

Abām komandām ir līdzīgi raduraksti – "Mulhouse" spēcīgāko komandu sabiedrībā atgriezās 2017. gadā, bet "Anglet" tas izdevās sezonu vēlāk, kamēr šajā pavasarī abas bija grupā, kas spēkojās par vietas saglabāšanu. Abām komandām tas arī izdevās.

Ģēģeris pārstāvējis Latvijas valstsvienību 2019. gada pasaules čempionātā, kā arī divos U20 un divos U18 čempionātos.

Profesionālās karjeras lielāko daļu Ģēģeris spēlējis Rīgas "Dinamo" rindās, četru sezonu laikā piedaloties 153 spēlēs un gūstot 13 punktus.

Izmantotie resursi:
https://scorpionsmulhouse.fr/w/2022...