Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Artūrs Kulda pagarina līgumu Austrijā

Artūrs Kulda pagarina līgumu Austrijā
Artūrs Kulda. Foto: René Krammer/CHL

34 gadus vecais Latvijas hokejists Artūrs Kulda uz vienu sezonu pagarinājis līgumu ar Austrijas klubu "Villacher SV".

Artūra Kuldas pārstāvētā komanda šajā sezonā sasniedza Austrijas atklātā čempionāta ceturtdaļfinālu, kurā ar 1-4 piekāpās Riharda Bukarta pārstāvētajai Klāgenfurtes vienībai.

Aizsargs regulārajā sezonā laukumā devās 46 spēlēs, izceļoties ar pieciem vārtiem un 25 punktiem, kas bija otrais labākais rādītājs starp "Villacher SV" aizsargiem, kā arī lietderības koeficientu +19. Piecos izslēgšanas mačos Kulda palika tukšā.

Pirms tam Kulda divas sezonas pavadīja Vācijas čempionātā.

Iepriekšējās divas sezonas "Villacher SV" rindās aizvadīja uzbrucējs Renārs Krastenbergs.

Astoņos pasaules čempionātos un divās olimpiskajās spēlēs Latviju pārstāvējušais Kulda februārī paziņoja par karjeras beigām valstsvienībā.


, 2023-03-24 19:42, pirms gada
Komfortabls karjeras noslēgums. Līgums kabatā. Apsveicu. Ļoti jau gribētos, lai šādi spēlētāji vēl kādu pēdējo sezonu karjerā uzspēlē OHL. Ar vairākiem šādiem veterāniem līga tikai iegūtu. Kad pastnieks Sprukts spēlēja čempī, tad bija interesanti iet un skatīties - tāpat arī uz citām vietējā mēroga zvaigznēm.
Miks Indrašis. Foto: brynas.se
8

Indrašis Zviedrijas augstākajā līgā iekļuvušo "Brynäs" pārstāvēs arī nākamsezon

LETA. Latvijas hokejists Miks Indrašis arī nākamsezon pārstāvēs Zviedrijas klubu Jēvles "Brynäs", kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, sarunā ar mediju "Sportbladet" atklāja sportists.
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC
3

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.
Jēvles "Brynäs" komanda. Foto: Hockey Allsvenskan
7

Čukstem 16. punkts, "Brynäs" triumfē "Allsvenskan"; Gudļevskim finālsērijā 1-3

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā jeb "Allsvenskan" triumfējusi un augstākajā līgā (SHL) atgriezusies Kārļa Čukstes un Mika Indraša pārstāvētā Jēvles "Brynäs", kura arī finālsērijas ceturtajā kaujā pārspēja (3:1) Stokholmas "Djurgården".