Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Mitens ielaiž septiņus vārtus ECHL spēlē, Eglem viens metiens uzvarā AHL

Mitens ielaiž septiņus vārtus ECHL spēlē, Eglem viens metiens uzvarā AHL
Mareks Mitens. Foto: Adrondack Thunder

ECHL turnīrā neveiksmīgu spēli aizvadīja latviešu vārtsargs Mareks Mitens un Adirondakas "Thunder", kas izbraukumā ar 3:7 kapitulēja Vusteras "Railers" priekšā.

• 24 gadus vecais Mitens neitralizēja 29 no 36 pretinieku metieniem. Vārtsargs šosezon ECHL aizvadītajās 14 spēlēs kopumā atvairījis 89,7% metienu. "Thunder" cieta piekto zaudējumu pēc kārtas, ar 30 mačos sakrātiem 28 punktiem Austrumu konferencē ierindojoties desmitajā vietā.

Amerikas hokeja līgā (AHL) otro uzvaru pēc kārtas izcīnīja uzbrucēja Haralda Egles (vienreiz meta pa vārtiem) pārstāvētā Manitobas "Moose", kas savā laukumā ar 3:1 pārspēja Centrālās divīzijas līderi Čikāgas "Wolves".

• 47 punktus 35 cīņās nopelnījusī "Moose" nostiprinājās šīs pašas divīzijas otrajā vietā.

Izmantotie resursi:
https://www.echl.com/en/matches/482...
https://theahl.com/stats/game-cente...


, 2022-01-24 10:07, pirms 2 gadiem
Nu jau, nu jau pa traku. Var kādas spēles salaist spaini ar šaibām, bet šeit Mitens veido vairāku spēļu sērijas ar nesmukiem rezulātiem. Neredzu iemeslu uz viņu likt kādas cerības, pat ar visu to, ka vārtsargi nobriest vēlāk. Zinot ASV
sporta sistēmas gaļasmašīnas, tad Mitena vietā jau jālūkojas pēc cita censoņa.
, 2022-01-24 13:09, pirms 2 gadiem
Mitenu tur pamatīgi samaļ.. Iespējams, ka komandā ar Covid nav kas spēlē un līdz ar to rezultāti ir tādi attiecīgi. NHL sauc visus uz augšu, AHL līdz ar to dara to pašu un ECHL jau spēlē tie, kas var uz slidām nostāvēt.
4

Klausītava | Devītnieks: Kauslis no naktskluba, Skudras bļaušana ausī. Renārs Krastenbergs

Bērnības mīļākais ēdiens – makaroni ar sieru un kečupu. 17 stundas autobusā cauri Amerikai. Treneris, pie kura negribējās iet uz halli – atkal vajadzēs klausīties lamāšanu. Komanda, kas padevās. Kauslis, kurš ieradās ar miskastes maisu rokās. Hokeja podkāsts Devītnieks apaļajā izlaidumā ciemos aicināja Latvijas izlases hokejistu, kurš piedalījies Pekinas olimpiskajās spēlēs un trīs pasaules čempionātos – uzbrucējs Renārs Krastenbergs.Paldies par atbalstu Venden, EHR, Balcia apdrošināšana
"Skellefteå" hokejisti. Foto: Skellefteå AIK

Zviedrijas līgas pusfinālā arī Dzierkala "Skellefteå", Batņas "Jukurit" iekrampējas sērijā

Zviedrijas hokeja līgas (SHL) pusfinālu sasniedza "Skellefteå", ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā cīņā izbraukumā ar 2:0 pieveicot "Linköping".
Edgars Lūsiņš un "Pinguins" vārtsargi. Foto: Fischtown Pinguins
9

Lūsiņš vienojies par jaunu līgumu ar DEL regulārās sezonas uzvarētāju

Latvijas hokeja treneris Edgars Lūsiņš vienojies par jaunu divu gadu līgumu ar Vācijas hokeja augstākās līgas klubu "Fischtown Pinguins", viņš apstiprināja portālam Sportacentrs.com.