Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Gudļevski nomaina, Krastenbergam vārti un rezultatīva piespēle

Gudļevski nomaina, Krastenbergam vārti un rezultatīva piespēle
Kristers Gudļevskis. Foto: hcslovan.sk

Vairāki Latvijas hokejisti šovakar aizvadījuši spēles dažādu Eiropas valstu augstākajās hokeja līgās.

Čehijas čempionātā Uvis Bindulis aizvadīja maču "Ceske Budejovice" sastāvā, viņa komandai ar 2:5 piekāpjoties "Karlovy Vary". Bindulis laukumā pavadīja 14:40 minūtes, kurās veica vienu metienu pa vārtiem un palika ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens.

Austrijas ICE līgā savstarpēju maču aizvadīja Ņikitas Jevpalova un Renāra Krastenberga komandas "Dornbirn" un "Villach". Ar 6:2 uzvarēja Krastenberga "Villach", un Krastenbergs izcēlās ar diviem punktiem – viņš guva komandas sestos vārtus 52. minūtē, kā arī rezultatīvi piespēlēja vairākuma realizācijā 31. minūtē, kad "Villach" guva uzvaru nesošos vārtus.

Slovākijā Bratislavas "Slovan" ar 7:4 pieveica "Banska Bystrica" vienību. Kristers Gudļevskis bija "Slovan" sākumsastāvā, taču 30. minūtē tika nomainīts, kad pretinieki guva ceturtos vārtus. Tobrīd rezultāts bija 5:4 "Slovan" labā, un mača atlikušajā pusstundā Gudļevska komandas biedrs Vindsors netika pārspēts. Savukārt Artūra Salijas pārstāvētā "Liptovsky" ar 2:4 piekāpās turnīra vicelīderei "Michalovce" un saglabāja pēdējo vietu līgā.

Šveices līgā Ivars Punnenovs palika "Tigers" rezervē, kamēr viņa komanda ar 1:4 piekāpās "Lakers". Punnenova pārstāvētā komanda ar astoņām uzvarām 26 spēlēs saglabā priekšpēdējo vietu līgā.

Francijas līgā divi punkti arī Artūram Mickevičam (1+1), kurš palīdzēja "Gap" ar 4:3 pārspēt "Briancon" un pacēla savu komandu uz ceturto vietu turnīra tabulā. Divi punkti arī Emīlam Ģēģerim (0+2), kurš kopā ar Kalvi Ozolu "Anglet" sastāvā piedzīvoja zaudējumu 3:4 papildlaikā pret Bordo komandu.

Polijas čempionātā GKS ar 5:0 apspēlēja "Torun", un četrus vārtus guva Latvijas hokejisti. Frenkam Razgalam un Ērikam Ševčenko šajā mačā pa trīs punktiem (1+2), Vitālijam Pavlovam 1+1, vārtus guva arī Artūrs Ševčenko, bet Egilam Kalnam rezultatīva piespēle.

Savukārt Norvēģijas čempionātā Maksims Ponomarenko aizvadīja spēli "Sparta Sarpsborg" sastāvā, viņa komandai ar 1:2 papildlaikā zaudējot "Frisk Asker".


, 2021-11-23 23:28, pirms 2 gadiem
Krastenbergs jauns LV talants. Protams, ne NHl vērtībā, bet izlases vērtība tuvāko gadu laikā noteikti būs un jau tagad jau ir.
, 2021-11-24 00:09, pirms 2 gadiem
vozā rakstīja: Krastenbergs jauns LV talants. Protams, ne NHl vērtībā, bet izlases vērtība tuvāko gadu laikā noteikti būs un jau tagad jau ir.
26. rezultatīvākais līgā, nav slikti
, 2021-11-24 08:13, pirms 2 gadiem
hujzin vai jauns
, 2021-11-24 20:20, pirms 2 gadiem
Čehijas čempionātā Uvis Bindulis aizvadīja maču "Ceske Budejovice" sastāvā, viņa komandai ar 2:5 piekāpjoties "Karlovy Vary".

Drīkst pajautāt Elinam - kas ir UVIS Bindulis???
Edgars Lūsiņš un "Pinguins" vārtsargi. Foto: Fischtown Pinguins
8

Lūsiņš vienojies par jaunu līgumu ar DEL regulārās sezonas uzvarētāju

Latvijas hokeja treneris Edgars Lūsiņš vienojies par jaunu divu gadu līgumu ar Vācijas hokeja augstākās līgas klubu "Fischtown Pinguins", viņš apstiprināja portālam Sportacentrs.com.
Emīls Veckaktiņš. Foto: AP/Scanpix
2

U20 izlases uzbrucējs Veckaktiņš maina klubu un paraksta līgumu Šveices augstākajā līgā

Šveices augstākās hokeja līgas klubs "Ajoie", kā trenera asistents ir Latvijas izlasē strādājošais soms Peteri Nummelins, pavēstījis par līguma parakstīšanu uz 1+1 sezonu ar 19 gadus veco latviešu uzbrucēju Emīlu Veckaktiņu, kuram ir vietējā spēlētāja licence.
Mihalovces "Dukla Ingema" hokejisti. Foto: Tomáš Feigl/HK Dukla Ingema Michalovce
11

Ābola "Rögle" aizslauka pamatturnīra uzvarētāju, latvieši tiek pusfinālā Slovākijā

Zviedrijas augstākajā hokeja līgā (SHL) savu lidojumu turpina izslēgšanas turnīrā ar devīto numuru izsētā Engelholmas "Rögle", šovakar atspēlējoties un ar 2:1 pagarinājumā uzvarot regulārās sezonas spēcīgāko vienību Kārlstades "Färjestad" un ceturtdaļfināla sērijā esot pārāka ar 4-0.