Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

"Saryarka" uzvar Kazahstānas kausa apakšgrupā

Toms Jēkabs Bērziņš
Toms Jēkabs Bērziņš

"Saryarka" uzvar Kazahstānas kausa apakšgrupā
Edgars Siksna. Foto: saryarka-hc.kz

Latviešu hokejistu Edgara Siksnas, Daņilas Larionova un Denisa Fjodorova pārstāvētā, kā arī trenera Leonīda Tambijeva trenētā Karagandi "Saryarka" komanda šovakar izcīnīja trešo uzvaru Kazahstānas kausa apakšgrupā, ar 2:1 pieveicot komandas fārmklubu "Temirtau".

No latviešu spēlētājiem spēlē vienīgais piedalījās Siksna, kurš ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. Uzvaras vārtus desmit minūtes pirms pamatlaika beigām iemeta Sajans Danijars.

Pateicoties uzvarai, "Saryarka" turpina cīņu par uzvaru Kazahstānas kausā, pusfinālā trešdien tiekoties ar Ustjkamenogorskas "Torpedo". Jāatgādina, ka otro sezonu pēc kārtas "Saryarka" spēlēs Kazahstānas čempionātā, kurā tā pagājušajā ar Siksnu sastāvā izcīnīja uzvaru, kamēr iepriekš vienība cīnījās Krievijas augstākajā līgā (VHL).

     [+] [-]

, 2021-08-23 21:32, pirms 3 gadiem
Ļoņa molodčiks! Jāpatur prātā!

     [+] [-]

, 2021-08-23 23:05, pirms 3 gadiem
perņa, lai paturētu prātā, prātam ir jābūt! tu vari pat memēģināt...

     [+] [-]

, 2021-08-23 23:39, pirms 3 gadiem
sumbrs rakstīja: perņa, lai paturētu prātā, prātam ir jābūt! tu vari pat memēģināt...
Tieši šī iemesla dēļ tu vari paturēt tikai rokā...

     [+] [-]

, 2021-08-24 09:22, pirms 3 gadiem
pernambucanO, Paskaidro man nezinītim, kas latviešu valodā nozīmē vārds"molodčiks" kuru Tu lieto visos komentāros? Latviešu valodā, cik zinu tāda vārda nav.