Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

R.Ābolam divas piespēles, ''Orebro'' tuvojas tikšanai Zviedrijas pusfinālā

R.Ābolam divas piespēles, ''Orebro'' tuvojas tikšanai Zviedrijas pusfinālā
Rodrigo Ābols (vidū) ar komandas biedriem. Foto: Örebro Hockey

Šodien Zviedrijas hokeja čempionātā rezultatīvu spēli aizvadīja Rodrigo Ābols, kurš ar divām piespēlēm palīdzēja ''Orebro'' svinēt trešo uzvaru ceturtdaļfināla sērijā pret ''Timra'' (4:2) un tādējādi nonākt uzvaras attālumā no iekļūšanas pusfinālā.

• Zviedrijas augstākajā čempionātā trešo uzvaru ceturtdaļfināla sērijā svinēja Rodrigo Ābola un Riharda Mareņa pārstāvētā ‘’Orebro’’, kas šovakar ar 4:2 apspēlēja ‘’Timra’’, tādējādi nonākot soļa attālumā no tikšanas pusfinālā (3-1).

• Veiksmīgu spēli aizvadīja Ābols, kurš 13:08 minūtēs laukumā divas reizes rezultatīvi piespēlēja, palīdzot gūt trešos un ceturtos vārtus vairākumā otrā perioda laikā. Tāpat viņam viens metiens uz vārtiem, uzvarēti deviņi no 12 iemetieniem un negatīva lietderība (-1).

• Marenis nospēlēja 1:57 minūti, ar ierakstiem statistikas ailēs neizceļoties.

• Otro zaudējumu Čehijas ceturtdaļfināla sērijā piedzīvoja Uvja Balinska ‘’Liberec’’, kas papildlaikā ar 1:2 piekāpās ‘’Mountfield’’. Balinskis trešā perioda 19. minūtē ar piespēli palīdzēja ‘’Liberec’’ panākt neizšķirtu 1:1, bet papildlaikā ātri vien pretinieki nodrošināja uzvaru.

• Balinskis kopumā nospēlēja 24:22 minūtes, kurās bez atdotās piespēles divas reizes meta uz vārtiem. Sērijā ‘’Mountfield’’ ir vadībā ar 2-1.

• Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā ceturtdaļfināla sērijā neizšķirtu 2-2 panāca Renāra Krastenberga pārstāvētā AIK, kas ar 5:4 apspēlēja Kristera Gudļevska ‘’Modo’’.

• Uzvarētāju rindās Krastenbergs nospēlēja 12:06 minūtes, rezultatīvi piespēlējot ceturtajos gūtajos vārtos. Tāpat viņam divi metieni uz vārtiem, divi bloķēti metieni un negatīvs lietderības koeficients (-1). Gudļevskis palika rezervē.

• No Slovākijas čempionāta izstājusies Roberta Mamčiča ‘’Nove Zamky’’, kas šodien čempionāta ceturtdaļfināla sērijas piektajā spēlē ar 2:5 piekāpās ‘’Zvolen’’, sērijā zaudējot ar 1-4.

• Mamčičs nospēlēja 16:57 minūtes, kurās divas reizes meta uz vārtiem, taču to noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu (-2).

• Čehijas otrajā līgā pusfināla sērijā trešo uzvaru svinēja Daniela Bērziņa pārstāvētā ‘’Vestin’’, kas sērijas ceturtajā mačā ar 3:2 pārspēja ‘’Prostejov’’. Sērijā tā panāca 3-1 vadību un nonāca soļa attālumā no tikšanas finālā.

• Bērziņš spēlēja pirmajā uzbrucēju virknējumā, taču ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

• Alpu līgā pusfināla sēriju ar uzvaru sāka Rūdolfa Polca pārstāvētā ‘’Acroni Jessenice’’, kas ar 3:1 pārspēja ‘’Ritten’’. Polcs spēlēja pirmajā uzbrucēju virknējumā, taču rezultativitātes punktus neguva.

Izmantotie resursi:
https://www.hockeyslovakia.sk/en/st...
https://www.shl.se/game-center/qcv-...
https://statnet-reports.hockeyallsv...
https://www.hokej.cz/zapas/2906990/


, 2023-03-24 08:29, pirms gada
Ābols no ābeles tālu nekrīt
, 2023-03-24 08:41, pirms gada
Lucky 13 rakstīja: Ābols no ābeles tālu nekrīt
ābols no zirga tālu nekrīt
, 2023-03-24 09:53, pirms gada
Orebro faniem būs ļoti žēl, kad Ābols aizies no viņa kluba.
, 2023-03-24 12:16, pirms gada
Kāpēc Gudļevskis PO nosēdināts uz beņķa?
Kārlis Čukste pēc vārtu guvuma. Foto: Jens Carlsson/Bildbyrån
2

Čukstem divu minūšu laikā izšķirošs 1+1 "Allsvenskan" otrajā finālcīņā

Zviedrijas "Allsvenskan" hokeja līgas otrajā finālspēlē galvenā varoņa lomā izvirījās latviešu aizsargs Kārlis Čukste, kurš trešās trešdaļas pirmajās sešās minūtēs rezultatīvi piespēlēja un guva savus pirmos vārtus kluba rindās, palīdzot Jēvles "Brynäs" atspēlēties un ar 2:1 pieveikt Stokholmas "Djurgården".
Foto: North Bay Battalion
37

Vilmanim spožākā spēle izslēgšanas turnīrā: 3+1 un Nortbeja sasniedz pusfinālu

Ontārio Hokeja līgas (OHL) izslēgšanas turnīra labāko četrinieku pārliecinoši sasniegusi Nortbejas "Battalion", kuras ceturto panākumu tikpat spēlēs pār Sadberijas "Wolves" ar trim vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli kaldināja Sandis Vilmanis.
Mārtiņš Dzierkals. Foto: Skellefteå AIK
11

Dzierkalam uzvaras ripa pusfināla septītajā kaujā, Lozanna atgūst paritāti finālsērijā

Zviedrijas hokeja meistarsacīkšu finālu sasniegusi arī "Skellefteå", izšķirošajā cīņā pusfināla sērijā ar 4:1 pārspējot Gēteborgas "Frölunda". Savu roku panākumā pielika Mārtiņš Dzierkals, kurš desmitajā minūtē panāca 2:1.