Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Vilmanis gūst divus vārtus un palīdz "Sting" turpināt punktu sēriju

Vilmanis gūst divus vārtus un palīdz "Sting" turpināt punktu sēriju
Sandis Vilmanis. Foto: Mark Malone/Chatham Daily News/Sarnia Observer

19 gadus vecais latviešu uzbrucējs Sandis Vilmanis izcēlies ar diviem vārtiem un kaldinājis Sārnijas "Sting" uzvaru ar 6:1 Ontārio Hokeja līgas izbraukuma spēlē pret "Owen Sound Attack".

Sandis Vilmanis guva divus vārtus, izdarīja četrus metienus un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1. Sezonas 59 mačos viņš izcēlies ar 19 vārtiem un 42 punktiem. Šī bija otrā reize, kad Vilmanis vienā spēlē iemetis divus vārtus.

Sārnijas "Sting" pie punktiem tikusi jau 16 spēlēs pēc kārtas un Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem trešo vietu. Latvieša pārstāvētā komanda nodrošinājusi dalību izslēgšanas spēlēs.

Nacionālās hokeja līgas kluba Floridas "Panthers" draftētais uzbrucējs iekļauts Latvijas izlases kandidātu sarakstā pirms pasaules čempionāta.


Rodrigo Ābols. Foto: Rögle BK

Ābols pārtver ripu un piespēlē, kolēģis iemet vienīgo ripu "Rögle" uzvarā finālcīņā

Zviedrijas augstākās hokeja līgas (SHL) finālsērijā otro no divām pirmajām izbraukuma cīņām uzvarējusi Engelholmas "Rögle", kura "Skellefteå" komandai reabilitējās (1:0) par zaudējumu sestdien.
Jaromīrs Jāgrs. Foto: Josef Poláček/Rytíři Kladno
3

Jāgram piederošā "Rytíři" trešo gadu pēc kārtas iztur Ekstralīgas kvalifikāciju

Piektajā Čehijas hokeja Ekstralīgas kvalifikācijas turnīrā pēc kārtas piedalījās Kladno "Rytíři", trešo gadu pēc kārtas pārliecinoši uzvarot sērijā. Čehu hokeja leģendai Jaromīram Jāgram piederošais klubs šovakar Brno atspēlējās un pieveica (4:3) Vsetīnas "Robe", sērijā uzvarot ar 4-0.
Kristers Gudļevskis. Foto: AFP/Scanpix

Gudļevskis arī šogad rīko specializētu nometni Latvijas jaunajiem vārtsargiem

Vācijas DEL līgas labākais vārtsargs un PČ bronzas medaļnieks Latvijas izlases sastāvā Kristers Gudļevskis šovasar Volvo SC ledus hallē no 13. līdz 19. jūnijam rīko specializēto vārtsargu nometni Latvijas jaunajiem hokejistiem.