Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Freibergs: "Mērķis ir rādīt labāko sniegumu jau pašā sezonas sākumā"

Freibergs: "Mērķis ir rādīt labāko sniegumu jau pašā sezonas sākumā"
Ralfs Freibergs. Foto: hokej.zlin.cz

Latvijas hokeja aizsargs Ralfs Freibergs drīzumā dosies uz Čehiju, kur pievienosies savam jaunajam klubam Brno "Kometa". Intervijā kluba mājaslapai viņš pastāstīja par gatavošanos jaunajai sezonai un ilgo starpsezonu.

"Man vēl ir laiks sapakoties, braukšu tikai svētdien," intervijā pasmējās Ralfs Freibergs. "Čehijā esmu nospēlējis jau vairākus gadus, zinu, kas mani sagaida."

Freibergs pastāstīja, ka uz Čehiju dosies ar automašīnu, tādēļ nāksies izbraukt agrā rītā: "Es parasti braucu svētdienās, jo tad uz ceļiem ir mazāk kravas mašīnu. Divreiz pa ceļam uzpildos benzīntankā un pēc 11 stundām esmu Čehijā."

"Gatavojoties jaunajai sezonai, trenējos, kur vien varēju," saka Freibergs. "Pārsvarā svaru zālē un ārā, taču arī nedaudz uz ledus. Pēdējos gados vairāk pievēršu uzmanību kustību treniņiem, esmu izmēģinājis vairākas interesantas nodarbības."

Intervijā Freibergam tika norādīts, ka Čehijā cilvēki ir izsalkuši pēc hokeja un ļoti gaida sezonas sākumu. "Par to nebūt neesmu pārsteigts," sacīja Freibergs. "Galu galā, hokejs šogad bija jāgaida ilgi. Esmu priecīgs, ka tuvojamies jaunās sezonas sākuma brīdim, un ticu, ka viss notiks pēc plāna."

Freibergs līgumu ar "Komet" noslēdza pavasarī, un viņš norādīja, ka īpaši nesatraucas par iejušanos jaunajā komandā, jo līdz sezonas sākumam laika vēl pietiek: "Mans mērķis ir sagatavoties tā, lai varu rādīt savu labāko sniegumu jau pašā sezonas sākumā."

Izmantotie resursi:
https://www.hc-kometa.cz/clanek.asp...


Kristers Gudļevskis Vācijas līgas pirmajā finālspēlē. Foto: City-Press

Gudļevskis uzvar Vācijas fināla ievadā, Indrašim 0+2 "Allsvenskan" finālcīņā

Vācijas augstākajā un Zviedrijas "Allsvenskan" hokeja līgās šoavakar sākās finālsērijas, panākumus gūstot latviešu pārstāvētajām komandām.
Eduards Tralmaks (tuvplānā). Foto: Roman Mareš/Rytirikladno.cz
5

Tralmaks iemet pirmajā pārspēlē par palikšanu Čehijas Ekstralīgā

Savā pirmajā oficiālajā spēlē kopš 3. marta Eduarda Tralmaka un Mareka Mitena pārstāvētā Kladno "Rytíři" savā laukumā ar 4:1 pārspēja uzbrucēju Daniela Bērziņa un Patrika Zabusova komandu Vsetīnas "Robe".
Mirklis pēc Nika Feņenko (Nr. 21) gūtajiem vārtiem. Foto: Kassandra Blais/Le Drakkar de Baie-Comeau
1

Feņenko turpina precīzo metienu virkni, Vilmaņa 0+3 kaldina atspēlēšanos no 2:5

Visās trijās Kvebekas Junioru hokeja līgas (QMJHL) izslēgšanas turnīra otrās kārtas kaujās vārtus guvis Beikomo "Drakkar" aizsargs Niks Feņneko, kuram šonakt trīs rezultativitātes punkti (1+2) panākumā (6:5) pagarinājumā pār Akadī-Bathērstas "Titan".