Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Didzis Rudmanis

Muštukovam Dānijas sudrabs

Muštukovam Dānijas sudrabs
Ervīns Muštukovs
Foto: oik.dk

Izšķirošo, septīto Dānijas hokeja līgas finālsērijas spēli šovakar aizvadīja Ervīna Muštukova pārstāvētā Odenses "Bulldogs" vienībā, kā arī Herningas "Blue Fox". Mačā ar 4:0 pārāki izrādījās "Blue Fox" hokejisti, tādējādi uzvarot ne vien spēlē, bet arī visā čempionātā.

Liktenīgs odensiešiem izvērtās jau mača pirmais periods. Šīs sezonas gaitā Muštukovs maču pirmajās minūtēs ielaidis daudz vārtus, un tā tas notika arī šovakar, kad jau trešajā minūtē mača rezultātu atklāja Lase Lasens.

Pāris minūtes vēlāk rezultāts kļuva jau 2:0, taču perioda otrajā pusē Patriks Bjorkstrends guva arī savus otros vārtus spēlē, panākot jau 3:0 Herningas "Blue Fox" labā.

Odensieši cīnījās aktīvāk par pretiniekiem, taču visa mača gaitā Luboša Pisāra sargātos vārtus tā arī šovakar nespēja iekarot. Mača izskaņā "Blue Fox" panāca izšķirošo 4:0, spēle kļuva asāka un abas komandas apmainījās ne vien ar kādu skarbāku vārdu, bet arī sitienu.

Latviešu vārtsargs šosezon 40 spēlēs atvairīja vidēji 92,50 procentus pretinieku metienu (labāks radītājs bija vien Pisāram), taču play-off cīņās ar vidēji 92,29 procentiem atvairītu metienu Ervīns bija vien ceturtais labākais līgas vārtsargs.

Atgādināsim, ka pagājušosezon Odenses "Bulldogs" sezonu noslēdza priekšpēdējā vietā, un arī pirms šīs sezonas sākums Ervīns Muštukovs bija piesardzīgs, prognozējot komandas potenciālo sniegumu.

"Bulldogs" ne vien aizvadīja spožu regulāro sezonu, bet arī spēcīgu play-off, līdz pat finālsērijas trešajai spēlei nepiedzīvojot nevienu zaudējumu. Finālsērijas gaitā odensieši bija vadībā pat ar 3-1, taču trīs spēles pēc kārtas tā arī nespēja pielikt punktu sērijai.

Herningas vienībai izdevās izcīnīt jau savu otro Dānijas čempiones titulu pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
AL-Bank Ligaen | Officielt site for Danmarks...


, 2012-04-21 23:08, pirms 12 gadiem
Kas tas pa uzbrukumu, ka 3 spēlēs pēc vārtus sausā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: mvp2
, 2012-04-21 23:18, pirms 12 gadiem
lol danijas liga
, 2012-04-21 23:19, pirms 12 gadiem
mvp2 rakstīja: diemzel play-off nedot sudraba medalas, mustukovam pasam vajadzes izvirpot no koka un nokrasot
vairumā Eiropas līgu (t.sk. Dānijā) dod. hokeja pasaulē tomēr ir arī līgas bez medveģeviem, kas cenšas pārņemt katru NHL tradīciju un ietaisi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-21 23:33, pirms 12 gadiem
Reaktors rakstīja: izlasē vēl paspēc uz kādu spēli?
vai vajag?
, 2012-04-21 23:34, pirms 12 gadiem
safitho rakstīja: vairumā Eiropas līgu (t.sk. Dānijā) dod. hokeja pasaulē tomēr ir arī līgas bez medveģeviem, kas cenšas pārņemt katru NHL tradīciju un ietaisi
tas ir no koka un nokrasotas, macievskis radija
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-22 01:08, pirms 12 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Dānijā līmenis ir ļoti labs, skatāms Z-Amerikāņu hokeja stils.
''Eksperts'' - noteikti vispār neesi redzējis nevienu Dānijas čempja spēli. Kontinentālajā kausā pat Ungāri iedeva bietē Dāņu čempioniem...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Edgars Lūsiņš un "Pinguins" vārtsargi. Foto: Fischtown Pinguins
2

Lūsiņš vienojies par jaunu līgumu ar DEL regulārās sezonas uzvarētāju

Latvijas hokeja treneris Edgars Lūsiņš vienojies par jaunu divu gadu līgumu ar Vācijas hokeja augstākās līgas klubu "Fischtown Pinguins", viņš apstiprināja portālam Sportacentrs.com.
Emīls Veckaktiņš. Foto: AP/Scanpix

U20 izlases uzbrucējs Veckaktiņš maina klubu un paraksta līgumu Šveices augstākajā līgā

Šveices augstākās hokeja līgas klubs "Ajoie", kā trenera asistents ir Latvijas izlasē strādājošais soms Peteri Nummelins, pavēstījis par līguma parakstīšanu uz 1+1 sezonu ar 19 gadus veco latviešu uzbrucēju Emīlu Veckaktiņu, kuram ir vietējā spēlētāja licence.
Mihalovces "Dukla Ingema" hokejisti. Foto: Tomáš Feigl/HK Dukla Ingema Michalovce
10

Ābola "Rögle" aizslauka pamatturnīra uzvarētāju, latvieši tiek pusfinālā Slovākijā

Zviedrijas augstākajā hokeja līgā (SHL) savu lidojumu turpina izslēgšanas turnīrā ar devīto numuru izsētā Engelholmas "Rögle", šovakar atspēlējoties un ar 2:1 pagarinājumā uzvarot regulārās sezonas spēcīgāko vienību Kārlstades "Färjestad" un ceturtdaļfināla sērijā esot pārāka ar 4-0.