Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Jevpalovam vārti, Bārtulim 0+2 Austrijā; rezultatīvi arī Bičevskis, Freibergs un Kulda

Jevpalovam vārti, Bārtulim 0+2 Austrijā; rezultatīvi arī Bičevskis, Freibergs un Kulda
Ņikita Jevpalovs. Foto: David Kirouac/Zumapress.com/Scanpix

Austrijas atklātajā čempionātā hokejā uzbrucēja Ņikitas Jevpalova vārtu guvums neglāba Dornbirnas "Bulldogs" no neveiksmes ar 1:2 pret Grācas "Moser Medical 99ers". Savukārt citā spēlē aizsarga Oskara Bārtuļa divas rezultatīvās piespēles kaldināja Lincas "Steinbach Black Wings" graujošu uzvaru ar 4:0 pār Bratislavas "Capitals".

26 gadus vecais Jevpalovs šosezon aizvadītajās 43 spēlēs iekrājis 33 (13+20) rezultativitātes punktus. Viņa komandas biedrs "Bulldogs" sastāvā uzbrucējs Vitālijs Pavlovs šovakar izpelnījās lietderības koeficientu -1 un izdarīja vienu metienu pa vārtiem.

34 gadus vecais Bārtulis šosezon 23 mačos ticis pie 12 (3+9) rezultativitātes punktiem. Viņa, kā arī uzbrucēju Zinta-Naura Zuševica un Ginta Meijas Lincas komanda ar deviņiem punktiem ir priekšpēdējā Austrijas līgas atpalicēju grupā. Turpretim Jevpalova un Pavlova "Bulldogs" ar 12 punktiem šajā grupā ir otrā.

Uzbrucēja Renāra Krastenberga (nopelnīja +/- rādītāju +1 un izdarīja vienu metienu pa vārtiem) Fillahas "Grand Immobilien VSV" viesos ar 3:1 apspēlēja Insbrukas "Die Haie", atpalicēju grupā ar desmit punktiem pakāpjoties uz trešo vietu.

Čehija

11. uzvaru aizvadītajās 12 spēlēs Čehijas Ekstralīgā izcīnīja aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā turnīra vicelīdere Tršinecas "Ocelari", izbraukumā ar 4:0 sagraujot Liberecas "Bílí Tygři". Freibergs 17 minūšu laikā nopelnīja rezultatīvu piespēli (11. (2+9) punkts sezonā) un izdarīja vienu spēka paņēmienu.

Divu zaudējumu sēriju pārtrauca uzbrucēja Māra Bičevska "Mlada Boleslav", viesos ar 4:1 sakaujot "Olomouc". Bičevskis 17 ar pusi minūtēs rezultatīvi asistēja pirmajā vārtu guvumā, nopelnīja divas soda minūtes, bija pārāks četros no 15 (26%) iemetieniem un nopelnīja lietderības koeficientu +1. 29 gadus vecā hokejista rēķinā šosezon 13 (2+11) punkti.

Aizsargs Guntis Galviņš laukumā pavadītajās teju 20 minūtēs iekrāja lietderības koeficientu +2 un izdarīja divus metienus pa vārtiem, viņa komandai Ostravas "Vitkovice Ridera" ar 5:2 apspēlējot Karlovi Varu "Energie".

Citu latviešu aizsargu Uvja Jāņa Balinska (25 minūtēs lietderības koeficients +1, divas soda minūtes un trīs metieni pa vārtiem)) un Oskara Cibuļska (22 ar pusi minūtēs divi raidījumi pa vārtiem un viens spēka paņēmiens) Litvīnovas "Verva" izbraukumā ar 3:1 uzveica Pardubices "Dynamo", pārtraucot četru neveiksmju sēriju.

Čehijas čempionāta kopvērtējumā Freiberga "Ocelari" ar 100 punktiem kļuva par līderi, Bičevska "Mlada Boleslav" ar 85 punktiem ir trešā, Galviņa "Vitkovice Ridera" ar 62 punktiem ir desmitā, bet Balinska un Cibuļska Litvīnovas "Verva" ar 57 punktiem ir 11. vietā.

Vācija

Otro panākumu pēc kārtas izcīnīja viena no Vācijas hokeja līgas (DEL) pastarītēm Nirnbergas "Ice Tigers", kas izbraukumā ar 4:3 salauza Augsburgas "Panther" pretestību, ar 17 kārtās izcīnītiem 14 punktiem gan saglabājot pēdējo vietu Dienvidu konferencē. Nirnbergas kluba aizsargs Artūrs Kulda uz ledus pavadītajā 21 minūtē nopelnīja otro rezultatīvo piespēli šosezon, izpelnījās divu minūšu sodu, izdarīja vienu metienu un sakrāja +/- koeficientu +1.

Slovākija

Visbeidzot Slovākijas atklātajā čempionātā vārtsargs Kristers Gudļevskis palika uz Bratislavas "Slovan" rezervistu soliņa smagā zaudējumā ar 0:4 pret "Poprad". Viņa komandas biedrs Tailers Parkss tika galā ar 18 no 22 popradiešu metieniem. "Slovan" ar 78 punktiem 41 mačā Slovākijas Ekstralīgā ir ceturtā.

Izmantotie resursi:
https://www.ice.hockey/en/
https://hokej.cz/
https://www.penny-del.org/event/aug...


, 2021-02-21 21:58, pirms 3 gadiem
Leonids Tambijevs atgriežas Saryarka
, 2021-02-22 16:49, pirms 3 gadiem
Biezais rezultatīvs Vācijā!
Miks Indrašis. Foto: brynas.se
8

Indrašis Zviedrijas augstākajā līgā iekļuvušo "Brynäs" pārstāvēs arī nākamsezon

LETA. Latvijas hokejists Miks Indrašis arī nākamsezon pārstāvēs Zviedrijas klubu Jēvles "Brynäs", kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, sarunā ar mediju "Sportbladet" atklāja sportists.
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC
3

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.
Jēvles "Brynäs" komanda. Foto: Hockey Allsvenskan
7

Čukstem 16. punkts, "Brynäs" triumfē "Allsvenskan"; Gudļevskim finālsērijā 1-3

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā jeb "Allsvenskan" triumfējusi un augstākajā līgā (SHL) atgriezusies Kārļa Čukstes un Mika Indraša pārstāvētā Jēvles "Brynäs", kura arī finālsērijas ceturtajā kaujā pārspēja (3:1) Stokholmas "Djurgården".