Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Batņa Somijas līgā debitē ar vārtiem un uzvaru, Siksna precīzs Kazahstānā

Batņa Somijas līgā debitē ar vārtiem un uzvaru, Siksna precīzs Kazahstānā
Oskars Batņa. Foto: AFP/Scanpix

Veiksmīga debija Somijas "Liiga" čempionātā izdevusies latviešu uzbrucējam Oskaram Batņam, kurš ar gūtiem vārtiem palīdzēja Mikeli "Jukurit" viesos ar 7:4 pārspēt Lahti "Pelicans".

26 gadus vecais hokejists pretinieku vārtsargu pārspēja otrā perioda 14. minūtē, tobrīd panākot 5:2 "Jukurit" labā. Batņa šovakar uz ledus pavadītajās 10:45 minūtes, izdarot divus metienus pa vārtiem, nopelnot lietderības koeficientu +1, uzvarot divos no astoņiem iemetieniem, kā arī noslidojot kopumā 2,61 kilometru.

VIDEO: Batņa ar vārtu guvumu debitē Somijas elitē

"Jukurit" salauza savu sešu neveiksmju virkni, kā arī "Pelicans" četru panākumu sēriju, ar 14 mačos izcīnītiem 14 punktiem 15 klubu konkurencē pakāpjoties uz 14. vietu.

Kazahstānas meistarsacīkšu līderu duelī Leonīda Tambijeva vadītā Karagandi "Saryarqa" izbraukumā ar 4:3 pagarinājumā pieveica Kokšetavas "Arlan", pārtraucot pretinieku 12 uzvaru sēriju. "Saryarqa" aizsargs Edgars Siksna izcēlās ar vārtu guvumu, kamēr uzbrucēji Daņila Larionovs un Deniss Fjodorovs šoreiz palika tukšā. 28 gadus vecais Siksna šosezon aizvadītajās 14 spēlēs sakrājis 16 (5+11) rezultativitātes punktus.

Čehijas "Tipsport" Ekstralīgā ar 13 punktiem 12 cīņās 13. pozīciju saglabājusi bez savainotā uzbrucēja Roberta Bukarta spēlējošā Ostravas "Vitkovice Ridera", ar 1:4 savā laukumā kapitulējot līdervienības Tršinecas "Oceláři" priekšā. Zaudētāju rindās aizsargs Guntis Galviņš spēlētajās 18 ar pusi minūtēs pret savu bijušo komandu nopelnīja +/- koeficientu -2 un veica vienu spēka paņēmienu.

Zviedrijas "Allsvenskan" līgas spēlē divas rezultatīvas piespēles nopelnīja uzbrucējs Georgs Golovkovs, viņa pārstāvētajai "Almtuna" viesos ar 4:6 piekāpjoties "Troja-Ljungby" komandai. 26 gadus vecā Golovkova kontā šosezon aizvadītajās astoņās cīņās ir seši (3+3) punkti, "Almtuna" vienībai ar 12 punktiem ierindojoties septītajā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
https://www.liiga.fi/game/2022/103
https://shaiba.kz/match/11079/arlan...
https://www.hokej.cz/zapas/2895762/...


, 2021-10-20 21:09, pirms 2 gadiem
Nu re kā! Malacis!
, 2021-10-20 23:49, pirms 2 gadiem
ģenāmo skola, kā nekā.
, 2021-10-21 01:16, pirms 2 gadiem
AlCohol rakstīja: ģenāmo skola, kā nekā.
vismaz rakstīt tomēr ir jāiemācās un tad jālien publiskā vietnē, bet ja var iztikt ar 7.-8.klasēm- kāpēc nē ..
, 2021-10-21 01:20, pirms 2 gadiem
specha rakstīja: vismaz rakstīt tomēr ir jāiemācās un tad jālien publiskā vietnē, bet ja var iztikt ar 7.-8.klasēm- kāpēc nē ..
var iztikt, var.
Edgars Lūsiņš un "Pinguins" vārtsargi. Foto: Fischtown Pinguins
8

Lūsiņš vienojies par jaunu līgumu ar DEL regulārās sezonas uzvarētāju

Latvijas hokeja treneris Edgars Lūsiņš vienojies par jaunu divu gadu līgumu ar Vācijas hokeja augstākās līgas klubu "Fischtown Pinguins", viņš apstiprināja portālam Sportacentrs.com.
Emīls Veckaktiņš. Foto: AP/Scanpix
2

U20 izlases uzbrucējs Veckaktiņš maina klubu un paraksta līgumu Šveices augstākajā līgā

Šveices augstākās hokeja līgas klubs "Ajoie", kā trenera asistents ir Latvijas izlasē strādājošais soms Peteri Nummelins, pavēstījis par līguma parakstīšanu uz 1+1 sezonu ar 19 gadus veco latviešu uzbrucēju Emīlu Veckaktiņu, kuram ir vietējā spēlētāja licence.
Mihalovces "Dukla Ingema" hokejisti. Foto: Tomáš Feigl/HK Dukla Ingema Michalovce
11

Ābola "Rögle" aizslauka pamatturnīra uzvarētāju, latvieši tiek pusfinālā Slovākijā

Zviedrijas augstākajā hokeja līgā (SHL) savu lidojumu turpina izslēgšanas turnīrā ar devīto numuru izsētā Engelholmas "Rögle", šovakar atspēlējoties un ar 2:1 pagarinājumā uzvarot regulārās sezonas spēcīgāko vienību Kārlstades "Färjestad" un ceturtdaļfināla sērijā esot pārāka ar 4-0.