Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Egle debitē AHL, pretinieku rindās Rubīnam trīs metieni

Egle debitē AHL, pretinieku rindās Rubīnam trīs metieni
Kristiāns Rubīns ar ripu. Foto: Toronto Marlies

Amerikas Hokeja līgā (AHL) pirmo neveiksmi aizvadīto trīs cīņu laikā piedzīvojusi latviešu aizsarga Kristiāna Rubīna pārstāvētā Toronto "Marlies", kas izbraukumā ar 2:4 atzina Manitobas "Moose" pārākumu. Uzvarētāju sastāvā debiju piedzīvoja Haralds Egle.

23 gadus vecais Kristiāns Rubīns šonakt atzīmējās ar trīs metieniem pa vārtiem, kā arī lietderības koeficientu -2. Jāatzīmē, ka abas komandas savā starpā tikās arī iepriekšējās divās spēlēs, toreiz ar rezultātiem 3:2 un 6:2 Vinipegā pārākam izrādoties NHL kluba Toronto "Maple Leafs" fārmklubam.

24 gadus vecais Haralds Egle sezonas pirmos divus mačus izlaida, bet šonakt debitēja Amerikas Hokeja līgā. Viņš izcēlās ar vienu metienu pa vārtiem un pozitīvu lietderības koeficientu +1. Uz "Moose" rezervistu soliņa palika vārtsargs Artūrs Šilovs.

Naktī uz sestdienu "Moose" un "Marlies" aizvadīs vēl vienu savstarpējo cīņu, savukārt pēc tam Toronto klubs no 21. līdz 26. februārim četras reizes pēc kārtas spēlēs pret Stoktonas "Heat".

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/stats/game-cente...


, 2021-02-19 06:05, pirms 3 gadiem
Kārli tu kad skribilē kārtējo skricelējumu varbūt citreiz paskaties kārtīgi boxscore un ieraudzīsi vēl kaut ko par ko uzskricilēt!
varbūt pat virsrakstu nomainīsi
, 2021-02-19 07:34, pirms 3 gadiem
zaipis rakstīja: Kārli tu kad skribilē kārtējo skricelējumu varbūt citreiz paskaties kārtīgi boxscore un ieraudzīsi vēl kaut ko par ko uzskricilēt!
varbūt pat virsrakstu nomainīsi
?
, 2021-02-19 07:41, pirms 3 gadiem
Abrags rakstīja: ?
Egles debiju (1 metiens, lietderība +1) un Šilova palikšanu uz beņķa varēja jau pieminēt.
, 2021-02-19 07:44, pirms 3 gadiem
Abrags rakstīja: ?
es vismaz virsrakstā par šo spēli liktu apmēram tā : " Haralds Egle debitē AHL ar lietderības koeficientu +1". bet skribents jau to nemaz nav pamanījis tāpat kā Abrags to, ja jau jautā

p.s. Šilovam gan bedre totālā - 3 mači pēc kārtas par Berdina bekapu varbūt 4 mačā iedos spēlēt, savādāk tā sūtīšana uz Vinipegas fermu ir pilnīgs bulšits būtu labāk Jūtika spēlējis, tāpat nespīd Canucks šosezon.
, 2021-02-19 07:53, pirms 3 gadiem
zaipis rakstīja: es vismaz virsrakstā par šo spēli liktu apmēram tā : " Haralds Egle debitē AHL ar lietderības koeficientu +1". bet skribents jau to nemaz nav pamanījis tāpat kā Abrags to, ja jau jautā

p.s. Šilovam gan bedre totālā - 3 mači pēc kārtas par Berdina bekapu varbūt 4 mačā iedos spēlēt, savādāk tā sūtīšana uz Vinipegas fermu ir pilnīgs bulšits būtu labāk Jūtika spēlējis, tāpat nespīd Canucks šosezon.
jā, jā - vajadzēja ielikt tradicionāli debīlo virsrakstu: Šilova un Jaka Moose pārspēj Rubīna Marlies, to Tu gribēji?
Joprojām nesaprotu Tavu piesiešanos par virsrakstu...
, 2021-02-19 07:54, pirms 3 gadiem
Juris_Churis rakstīja: Egles debiju (1 metiens, lietderība +1) un Šilova palikšanu uz beņķa varēja jau pieminēt.
protams.
Bet mana "?" bij par virsrakstu.
, 2021-02-19 07:58, pirms 3 gadiem
Abrags rakstīja: jā, jā - vajadzēja ielikt tradicionāli debīlo virsrakstu: Šilova un Jaka Moose pārspēj Rubīna Marlies, to Tu gribēji?
Joprojām nesaprotu Tavu piesiešanos par virsrakstu...
tu necērt zivi par ko rakstu. virsraksts var palikt.
, 2021-02-19 09:07, pirms 3 gadiem
Egle malacis,lietderība+1,Rubīns lūzeris,lietderība -2.
, 2021-02-19 20:51, pirms 3 gadiem
Abrags rakstīja: protams.
Bet mana "?" bij par virsrakstu.
Nevarēja saprast, par ko jautājuma zīme. Vajag vairāk ierakstīt komentārā.
Rainers Rullers. Foto: Rosenau Photography

Rulleram vārtu guvums viņa pirmajā izslēgšanas cīņā Ziemeļamerikā

ASV Hokeja līgā (USHL) Klārka kausa izcīņas pirmās kārtas ievadā Rainers Rullers guva vārtus, palīdzot Medisonas "Capitols" ar 7:4 pārspēt Jangstaunas "Phantoms".
2024. gada Francijas meistarsacīkšu uzvarētāja Ruānas "Dragons". Foto: Daniel Vaquero/SIPA/Scanpix
6

Vīgneram un Ruānai trešais zelts četros gados, Sotniekam pirmais tituls kopš 2010. gada

Trešo reizi pēdējo četru gadu laikā un 18. reizi kopumā Francijas hokeja meistarsacīkstēs triumfējusi Ruānas "Dragons", kuru šosezon pārstāvēja uzbrucējs Rolands Vīgners un aizsargs Kristaps Sotnieks.
Gustavs Dāvis Grigals. Foto: Atlanta Gladiators
6

Grigals noslēdz sezonu ECHL, Ansons izkaujas AHL spēlē

ECHL pamatturnīra izskaņā Gustavs Dāvis Grigals atvairīja 26 no 30 metieniem, kopvērtējuma pēdējā ailē palikušajai Atlantas "Gladiators" palīdzot pārspēt (7:4) Džeksonvilas "IceMen".