Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Daugaviņam uzvaras vārti, Batņam 1+1 Somijā, Ri. Bukartam divi vārti

Daugaviņam uzvaras vārti, Batņam 1+1 Somijā, Ri. Bukartam divi vārti
Kaspars Daugaviņš svin vārtu guvumu. Foto: Iserlohn Roosters

Vairāki Latvijas hokejisti šovakar aizvadīja rezultatīvas spēles Eiropas hokeja līgu turnīros.

Čehijas čempionātā Roberts Bukarts palīdzeja "Vitkovice" ar 3:0 pieveikt "Olomouc"" vienību. Bukarts nospēlēja 19 minūtes un veica divus metienus pa vārtiem, palīdzot savai komandai nostiprināties kopvērtējuma vicelīderes pozīcijā.

Māra Bičevska pārstāvētā "Mlada Boleslav" papildlaikā ar 2:1 pārspēja Oskara Cibuļska un Kristapa Sotnieka "Kladno" komandu. Sotnieks spēli pabeidza ar lietderības koeficientu +1.

Ar rezultatīvu piespēli atzīmējās Uvis Balinskis, piedaloties "Liberec" vienīgo vārtu guvumā mačā pret "Trinec" (1:4), kuras sastāvā Kārlis Čukste tika pie lietderības koeficienta plus viens. Balinskis par spīti rezultatīvajai spēlei palika ar lietderības koeficientu -2.

Zaudējums arī Jāņa Jaka, Kristapa Zīles un Ralfa Freiberga pārstāvētajai "Litvinov", kas ar 0:3 viesos piekāpās "Mountfield". Jaks spēli pabeidza ar nospēlētam 21:26 minūtēm, kurās palika ar lietderības koeficientu mīnus trīs.

Rezultatīvs Somijas augstākajā līgā bija Oskars Batņa, kurš guva vārtus un veica rezultatīvu piespēli "Jukurit" uzvarā pār "Pelicans". Batņam arī lietderības koeficients plus divi. Viņa komanda ieņem devīto vietu līgas kopvērtējumā un šovakar izcēlās ar uzvaru pār otrās vietas īpašnieci.

Austrijas ICE līgā divas rezultatīvas piespēles Artūram Kuldam, ar kuru sastāvā "Villach" apspēlēja "Innsbruck" ar 4:3. Kulda abus punktus nopelnīja, spēlējot skaitliski vienādos sastāvos spēles pirmajā puse. Rezultatīvs bija arī Rihards Bukarts, kurš iemeta divas ripas "Val Pusteria" vārtos, un viņa pārstāvētā "Klagenfurt" triumfēja ar 5:2. Bukarta rēķinā komandas otrie un ceturtie vārti.

Pie vārtu guvuma tika arī Kaspars Daugaviņš, kurš meta precīzi Vācijas čempionāta spēlē, gūstot "Roosters" uzvaras vārtus viesos pret Berlīnes "Eisbaren" (4:2). Pazīstamā Berlīnes komanda sezonu sākusi pieticīgi un ieņem tikai 13. vietu līgā, kamēr Daugaviņa komanda ir 11. vietā.

Slovākijā Patriks Ozols palīdzēja "Dukla Trencin" tikt pie lielas uzvaras viesos, ar 6:2 apspēlējot "Banska Bystrica". Viņš pats gan punktus neguva, taču komandai izdevās kopvērtējumā pakāpties no 11. uz astoto vietu. Savukārt Mārtiņam Karsumam un "Liptovsky Mikulas" ar 1:6 liels zaudējums pret "Kosice". Vārtus toties Slovākijā guva Vitālijs Pavlovs, kurš kopā ar Patriku Zabusovu palīdzeja "Michalovce" tikt pie punkta pret "Zvolen", viņu komandai tomēr zaudējot bullīšos. Pavlovs vārtus guva pirmā perioda beigās, tobrīd panākot 1:1.

Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā Georgs Golovkovs veica rezultatīvu piespēli, palīdzot savai "Almtuna" komandai ar 3:2 pārspēt "Djurgarden". Golovkova komandai šī ir otrā uzvara pēc kārtas, turklāt gūta pret vienu no līgas augšgala komandām. Rezultatīvs bija arī Rihards Marenis "MoDo" sastāvā, tiekot pie rezultatīvas piespēles uzvarā pār "Vasteras" ar 6:1. "MoDo" vārtos stājās Kristers Gudļevskis, kurš vienīgo reizi tika pārspēts otrā perioda sākumā, viņa komandai spēlējot mazākumā. Uzvara arī Renāram Krastenbergam un "Sodertalje", ar 2:0 pieveicot "Bjorkloven".


, 2022-11-19 00:41, pirms gada
Atkal slinkots..
, 2022-11-19 00:44, pirms gada
Autors svētkos bez vīna?
Niks Feņenko (Nr. 21) ar komandas biedriem. Foto: Kassandra Blais/Le Drakkar de Baie-Comeau
1

Aizsargs Niks Feņenko turpina būt rezultatīvs un palīdz tikt pusfinālā

Visās astoņās Kvebekas Junioru hokeja līgas (QMJHL) izslēgšanas turnīra spēlēs rezultatīvs bijis aizsargs Niks Feņenko, kurš šonakt divreiz rezultatīvi piespēlēja, palīdzot Beikomo "Drakkar" izbraukumā pagarinājumā pieveikt (5:4) Akadī-Bathērstas "Titan" un ceturtdaļfināla sērijā uzvarēt ar 4-0.
Kristers Gudļevskis Vācijas līgas pirmajā finālspēlē. Foto: City-Press
8

Gudļevskis uzvar Vācijas fināla ievadā, Indrašim 0+2 "Allsvenskan" finālcīņā

Vācijas augstākajā un Zviedrijas "Allsvenskan" hokeja līgās šoavakar sākās finālsērijas, panākumus gūstot latviešu pārstāvētajām komandām.
Eduards Tralmaks (tuvplānā). Foto: Roman Mareš/Rytirikladno.cz
5

Tralmaks iemet pirmajā pārspēlē par palikšanu Čehijas Ekstralīgā

Savā pirmajā oficiālajā spēlē kopš 3. marta Eduarda Tralmaka un Mareka Mitena pārstāvētā Kladno "Rytíři" savā laukumā ar 4:1 pārspēja uzbrucēju Daniela Bērziņa un Patrika Zabusova komandu Vsetīnas "Robe".