Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Ponomarenko pirmie vārti Norvēģijā, Binduļa un Ābola komandām zaudējumi

Ponomarenko pirmie vārti Norvēģijā, Binduļa un Ābola komandām zaudējumi
Kristofers Bindulis. Foto: Petr Tibi / hcmotor.cz

Šodien Eiropas hokeja līgās spēles aizvada Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas. Čehijā zaudējumu ar 2:3 pret Brno ''Kometa'' piedzīvoja Kristofera Binduļa ''Česke Budejovice''. Polijā neveiksmi piedzīvoja arī GKS, kuras rindās gandrīz visos gūtajos vārtos piedalījās latviešu hokejisti, bet Norvēģijā pirmos vārtus sezonā guva Maksims Ponomarenko.

Eduards Hugo Jansons izcēlās ar rezultatīvu piespēli Krievijas Augstākās līgas spēlē, bet viņa pārstāvētā Penzas ‘’Dizel’’ savā laukumā ar 1:3 piekāpās ‘’Izhevsk’’. Vienīgos vārtus ‘’Dizel’’ guva, spēlējot skaitliskajā vairākumā, pirmā perioda sākumā. Jansonam šis bija ceturtais rezultativitātes punkts sezonā (1+3). ‘’Dizel’’ ar 17 punktiem 25 spēlēs ieņem 24. vietu 27 komandu konkurencē.

Kristofera Binduļa ‘’Česke Budejovice’’ šodien Čehijas augstākās līgas spēlē ar 2:3 piekāpās Brno ‘’Kometa’’ komandai. Bindulis laukumā pavadīja 16:44 minūtes, no kurām 35 sekundes mazākumā. To laikā aizsargs vienu reizi meta uz vārtiem, izdarīja vienu spēka paņēmienu un bloķēja divus pretinieku metienus, kā arī noslēdza maču ar negatīvu lietderības koeficientu mīnuss viens. Ar 34 punktiem 22 spēlēs Binduļa pārstāvētā komanda ieņem sesto vietu 15 komandu konkurencē.

• Polijā vairāku latviešu pārstāvētā GKS papildlaikā ar 4:5 piekāpās ‘’Tychy’’ komandai. Ēriks Ševčenko izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, ar vārtiem izcēlās arī Egils Kalns, bet Vitālijs Pavlovs, Artūrs Ševčenko un Frenks Razgals vienu rezultatīvu piespēli. Ar 31 punktu 18 spēlēs GKS Polijas čempionātā ieņem piekto vietu deviņu komandu konkurencē.

Jānis Kalniņš palika rezervē, bet viņa pārstāvētā Vekšes ‘’Lakers’’ Zviedrijas čempionātā ar 3:5 piekāpās ‘’Skelleftea’’ komandai. Līdz šim Kalniņš Zviedrijā vārtos stājies 14 spēlēs, kurās vidēji ielaidis 2.48 ripas un atvairījis 89.9 % pretinieku metienus. Ar 33 punktiem 19 spēlēs ‘’Lakers’’ ierindojusies piektajā vietā turnīra tabulā.

• Zaudējumu Zviedrijā piedzīvoja arī Rodrigo Ābola pārstāvētā ‘’Orebro’’, kas pēcspēles metienos ar 2:3 zaudēja ‘’Oskarshamn’’. Ābols laukumā pavadīja 16:19 minūtes, kuru laikā uzvarēja 38.46 % iemetienos, taču ar citiem ierakstiem statistikas ailēs neizcēlās un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. Ar 30 punktiem 19 spēlēs ‘’Orebro’’ ieņem septīto vietu čempionātā.

• Ar vārtu guvumu Norvēģijā izcēlās Maksims Ponomarenko, bet viņa pārstāvētā Sarpsborgas ‘’Sparta’’ izbraukumā ar 4:2 apspēlēja ‘’Gruner’’. Latvietis ar precīzo metienu izcēlās trešās trešdaļas astotajā minūtē, panākot 4:2. Tie Ponomarenko bija pirmie vārti sezonā. Ar 38 punktiem 19 spēlēs ‘’Sparta’’ ieņem trešo vietu Norvēģijas čempionātā.

Izmantotie resursi:
Hokej.cz - web českého hokeje
https://www.shl.se/gamecenter/qZl-8...


, 2021-11-19 01:17, pirms 2 gadiem
raksta autors Toms tāds pats sausa celma рisējs kā Karluha - piemēram,Norvēģijā spēlējošo Ponomarenko piemin, bet Rimjānu pilnībā ignorē...
, 2021-11-19 10:31, pirms 2 gadiem
Abrags rakstīja: raksta autors Toms tāds pats sausa celma рisējs kā Karluha - piemēram,Norvēģijā spēlējošo Ponomarenko piemin, bet Rimjānu pilnībā ignorē...
Ej nu atceries visus krūmu pajolus, rupekli Tu!
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC
2

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.
Jēvles "Brynäs" hokejisti. Foto: Jonas von Hofsten/Lidingöfoto
7

Čukstem 16. punkts, "Brynäs" triumfē "Allsvenskan"; Gudļevskim finālsērijā 1-3

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā jeb "Allsvenskan" triumfējusi un augstākajā līgā (SHL) atgriezusies Kārļa Čukstes un Mika Indraša pārstāvētā Jēvles "Brynäs", kura arī finālsērijas ceturtajā kaujā pārspēja (3:1) Stokholmas "Djurgården".
Ēriks Vītols. Foto: Keuruulla Printek
9

Vārtsargs Vītols un aizsargs Tumānovs panāk vienošanās ar somu klubu JYP

LETA. Somijas augstākās hokeja līgas klubs Jiveskiles JYP noslēdzis līgumus ar diviem latviešu hokejistiem - vārtsargu Ēriku Vītolu un aizsargu Miku Tumānovu.