Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Kiesturs Voziols

Batņa pārceļas uz Liiga

Batņa pārceļas uz Liiga
Oskars Batņa. Foto: AFP/Scanpix

Latvijas hokeja uzbrucējs Oskars Batņa oficiāli pievienojies Somijas augstākās līgas klubam „Jukurit”, vēstīts komandas mājaslapā. Līgums parakstīts uz vienu sezonu ar iespēju to pagarināt (1+1).

Oskars Batņa Rīgas „Dinamo” sastāvā aizvadīja trīs pilnvērtīgas sezonas, šajā laikā piedaloties 122 KHL spēlēs, kurās sakrāja 14 punktus (četri vārti un desmit rezultatīvas piespēles). Aizvadītajā sezonā viņam 51 mačā izdevās tikt pie 1+3. Batņa ir spēlējis Latvijas izlasē un pārstāvēja to pasaules čempionātā 2019. un 2021 gadā, kopumā Latvijas izlasē aizvadot 48 mačus un gūstot piecus punktus. Viņš arī bijis Latvijas U20 izlases kapteinis.

Pirms pievienošanās Rīgas „Dinamo” Batņa aizvadīja sezonu Alpu hokeja līgā, spēlējot „Kitzbuhler” sastāvā, kur 37 spēlēs tika 28 punktiem. Viņš divas sezonas izmēģināja spēkus Ziemeļamerikā, spēlējot NAHL. Pēdējās 2 sezonas aizvadīja Francijas augstākās līgas komandā ''Anglet'' kur aizvadīja 28 spēles kurā izdevās tikt pie 23 punktiem (10+13).

Avots: https://jukurit.fi/fi-fi/article/et...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2021-10-18 19:14, pirms 3 gadiem
Namgeja muterite rakstīja: Kaut kas neticams
Nakama zina: Pavlovs uz washingtonas capitals
Tika uz Eiropas top hokeja līgu. Labs sasniegums - ja vēl izdotos noturēties - vispār ideāli. Pie Vītoliņa joberlīgas špīleri nekaplē, tā ka tas ir solis, lai atgrieztos izlases apritē.
, 2021-10-28 21:36, pirms 2 gadiem
Pievienojies mums Telegram - https://t.me/likmeslv
Foto: North Bay Battalion
29

Vilmanim spožākā spēle izslēgšanas turnīrā: 3+1 un Nortbeja sasniedz pusfinālu

Ontārio Hokeja līgas (OHL) izslēgšanas turnīra labāko četrinieku pārliecinoši sasniegusi Nortbejas "Battalion", kuras ceturto panākumu tikpat spēlēs pār Sadberijas "Wolves" ar trim vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli kaldināja Sandis Vilmanis.
Mārtiņš Dzierkals. Foto: Skellefteå AIK
11

Dzierkalam uzvaras ripa pusfināla septītajā kaujā, Lozanna atgūst paritāti finālsērijā

Zviedrijas hokeja meistarsacīkšu finālu sasniegusi arī "Skellefteå", izšķirošajā cīņā pusfināla sērijā ar 4:1 pārspējot Gēteborgas "Frölunda". Savu roku panākumā pielika Mārtiņš Dzierkals, kurš desmitajā minūtē panāca 2:1.
Radeks Smoleņāks un Eduards Tralmaks pēc vārtu guvuma. Foto: Josef Poláček/Rytíři Kladno
4

52 gadus vecajam Jāgram pirmie vārti sezonā, Tralmakam ripa un piespēle

Kladno "Rytíři" ļoti pārliecinoši ieguvusi 2-0 pārsvaru sērijā par tiesībām nākamsezon piedalīties Čehijas Ekstralīgā, šovakar Vsetīnas "Robe" vienību sakaujot ar 7:2. Pa 1+1 nopelnīja leģendārais Jaromīrs Jāgrs un Eduards Tralmaks.