Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Freibergam 1+2 "Oceláři" uzvarā Čehijas finālspēlē, Bindulim vārtu guvums Vācijā

Freibergam 1+2 "Oceláři" uzvarā Čehijas finālspēlē, Bindulim vārtu guvums Vācijā
Ralfs Freibergs. Foto: Lukaš Filipec/hcocelari.cz

Čehijas "Generali Česká pojišťovna" Ekstralīgas finālsēriju ļoti veiksmīgi izdevās sākt aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētajai valsts čempionvienībai un kausa īpašniecei Tršinecas "Oceláři", kas savā laukumā ar 6:2 sagrāva Liberecas "Bílí Tygři". Latviešu hokejists šovakar izcēlās ar vārtu guvumu un divām rezultatīvām piespēlēm.

29 gadus vecais Ralfs Freibergs septītajā minūtē guva mača pirmos vārtus, turklāt rezultatīvi asistēja "Oceláři" trešajā un ceturtajā vārtu guvumā [VIDEO]. Freibergs uz ledus pavadīja 16 ar pusi minūtes, veicot kopumā divus metienus pa vārtiem un atzīmējoties ar +/- rādītāju +3. Finālsērijas otrā spēle notiks pirmdien.

Vācijas hokeja līgas (DEL) regulāro sezonu ar kārtējo zaudējumu noslēgusi pastarīte Krēfeldes "Pinguine", kas ar 2:4 viesos atzina regulārās sezonas labākās komandas Manheimas "Adler" pārākumu. Krēfeldiešu otros vārtus trešā perioda vidū iemeta aizsargs Kristofers Bindulis, kuram šis bija trešais (2+1) rezultativitātes punkts sezonā. 25 gadus vecais hokejists šovakar laukumā pavadītajās 20 minūtēs un 11 sekundēs arī veica vienu spēka paņēmienu.

Tikmēr "Pinguine" uzbrucējs Filips Buncis sezonas pēdējā mačā 14:08 minūtēs uzvarēja trijos no četriem iemetieniem un sakrāja +/- rādītāju -1. Bunča rēķinā šosezon seši (3+3) punkti. Krēfeldes klubs aizvadītajās 38 spēlēs spēja tikt pie 18 punktiem.

Savukārt DEL Dienvidu konferences pēdējā vietā finišēja Nirnbergas "Ice Tigers", regulārās sezonas izskaņā ar 2:4 viesos zaudējot Brēmerhāvenes "Pinguins". "Ice Tigers" aizsargs Artūrs Kulda 19 ar pusi minūtēs atzīmējās ar lietderības koeficientu -1. Pieredzes bagātais hokejists šosezon nopelnīja 18 (1+17) punktus.

Slovākijas meistarsacīkšu pusfinālā trešo neveiksmi piedzīvoja Bratislavas "Slovan", mājās otro dienu pēc kārtas piekāpjoties regulārā čempionāta uzvarētājai "Zvolen" - 2:4. "Slovan" vārtsargs Kristers Gudļevskis atvairīja 20 sāncenšu metienus. Pusfināla sērijā rezultāts ir kļuvis 3-1 "Zvolen" labā.

Visbeidzot Ukrainas čempionāta finālsērijā 2-0 pārsvaru panākusi uzbrucēja Oļega Šišļaņņikova un aizsarga Ņikitas Koļesņikova Doņeckas "Donbass", kas savā laukumā ar 5:1 sagrāva Kijevas "Sokil". Koļesņikovs šodien iedeva vienu rezultatīvu piespēli.

Izmantotie resursi:
https://hokej.cz/zapas/2894219/stats
https://www.penny-del.org/
https://uhl.ua/news/chetyre-shayby-...


, 2021-04-18 23:22, pirms 3 gadiem
Patīkami, jo stabila forma ir čalim pirms PČ.
Miks Indrašis. Foto: brynas.se
8

Indrašis Zviedrijas augstākajā līgā iekļuvušo "Brynäs" pārstāvēs arī nākamsezon

LETA. Latvijas hokejists Miks Indrašis arī nākamsezon pārstāvēs Zviedrijas klubu Jēvles "Brynäs", kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, sarunā ar mediju "Sportbladet" atklāja sportists.
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC
3

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.
Jēvles "Brynäs" komanda. Foto: Hockey Allsvenskan
7

Čukstem 16. punkts, "Brynäs" triumfē "Allsvenskan"; Gudļevskim finālsērijā 1-3

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā jeb "Allsvenskan" triumfējusi un augstākajā līgā (SHL) atgriezusies Kārļa Čukstes un Mika Indraša pārstāvētā Jēvles "Brynäs", kura arī finālsērijas ceturtajā kaujā pārspēja (3:1) Stokholmas "Djurgården".