Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Rubīnam uzvara AHL atklāšanas spēlē, Gavaram 1+1 un 14 soda minūtes junioros

Rubīnam uzvara AHL atklāšanas spēlē, Gavaram 1+1 un 14 soda minūtes junioros
Kristiāns Rubīns. Foto: Toronto Marlies

Sākusies Amerikas Hokeja līgas jaunā sezona. Pirmajā mačā laukumā devās tikai Latvijas izlases aizsargs Kristiāns Rubīns, kaldinot Toronto "Marlies" pārliecinošu uzvaru.

AHL

# Kristiāna Rubīna pārstāvētā Toronto "Marlies" sezonu sākusi ar pārliecinošu uzvaru – 5:1 savā laukumā pret Manitobas "Moose". Rubīns spēlēja otrajā aizsargu pārī un maču pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu. Pretinieku pieteikumā nebija uzbrucēja Haralda Egles.

# Neveiksmi atklāšanas spēlē cieta Abotsfordas "Canucks", kas izbraukumā ar 3:5 piekāpās Beikersfīldas "Condors". Artūrs Šilovs nebija pieteikts spēlei.

ECHL

# Pārbaudes spēlē Meinas "Mariners" ar 3:1 pieveica Vorčesteras "Railers". Uzvaras vārtus guva Eduards Tralmaks, kura kontā arī rezultatīva piespēle trešajos vārtos. Viņš izdarīja četrus metienus un nopelnīja +2 lietderības koeficientu.

# Uz ECHL nosūtīts arī vārtsargs Mareks Mitens, bet viņš komandas aizvadītajā pārbaudes spēlē nepiedalījās.

USHL

# "Fargo Force" ar 5:4 pieveicot "Lincoln Stars", rezultatīvu sniegumu nodemonstrējis Fēlikss Gavars. Uzbrucējs rezultatīvi piespēlēja "Force" pirmajos vārtos, kas tika gūti vairākumā, bet pats iemeta trešo ripu, izceļoties otrās trešdaļas sākumā. Gavara kontā divi metieni, +1 lietderība un 14 soda minūtes – 2+2+10 par rupjību.

# "Cedar Rapids RoughRiders" ar 4:6 zaudēja "Des Moines Buccaneers". Martins Laviņš atzīmējās ar desmit minūšu noraidījumu, kas tika nopelnīts pēdējā minūtē.

QMJHL

# "Acadie-Bathurst Titan" savā laukumā bullīšos atzina Monktonas "Wildcats" pārākumu – 3:4. Harijs Brants izdarīja trīs metienus un trīs spēka paņēmienus, tāpat aizsarga kontā neitrāla lietderība. "Titan" tas bija pirmais zaudējums sešās spēlēs.

OHL

# Kaspars Ziemiņš atzīmējās ar vienu metienu pa vārtiem, bet uzbrucēja pārstāvētā Pīterboro "Petes" savā laukumā zaudēja pret Kingstonas "Frontenacs" ar 1:3.

WHL

# "Medicine Hat Tigers" izbraukumā ieguva punktu, tomēr bullīšos ar 2:3 piekāpās "Prince Albert Raiders". Bogdans Hodass izdarīja divus metienus un nopelnīja divas soda minūtes par pretinieka turēšanu.


, 2021-10-17 09:44, pirms 3 gadiem
Bogdans varēja labāk nospēlēt
Par Martinu neko nesaku, bet noraidijums bija nevajadzīgd
Miks Indrašis. Foto: brynas.se
8

Indrašis Zviedrijas augstākajā līgā iekļuvušo "Brynäs" pārstāvēs arī nākamsezon

LETA. Latvijas hokejists Miks Indrašis arī nākamsezon pārstāvēs Zviedrijas klubu Jēvles "Brynäs", kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, sarunā ar mediju "Sportbladet" atklāja sportists.
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC
3

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.
Jēvles "Brynäs" komanda. Foto: Hockey Allsvenskan
7

Čukstem 16. punkts, "Brynäs" triumfē "Allsvenskan"; Gudļevskim finālsērijā 1-3

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā jeb "Allsvenskan" triumfējusi un augstākajā līgā (SHL) atgriezusies Kārļa Čukstes un Mika Indraša pārstāvētā Jēvles "Brynäs", kura arī finālsērijas ceturtajā kaujā pārspēja (3:1) Stokholmas "Djurgården".