Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Ro. Bukartam 1+2, Dzierkalam 1+1, Daugaviņam piespēle uzvarā pār Indraši

Ro. Bukartam 1+2, Dzierkalam 1+1, Daugaviņam piespēle uzvarā pār Indraši
Roberts Bukarts. Foto: HC Vítkovice Ridera

Rezultatīvs vakars Čehijas Ekstralīgā Robertam Bukartam un Mārtiņam Dzierkalam. Kaspara Daugaviņa rezultatīvā piespēle palīdzēja ''Iserlohn Roosters'' Vācijas DEL līgā pieveikt Mika Indraša klubu.

Čehija

Roberta Bukarta pārstāvētā ''Vitkovice'' Čehijas Ekstralīgas mačā ar 5:2 viesos sakāva Brno ''Kometa''.

• Bukarts pirmajā periodā guva trīs rezultativitātes punktus – vienus vārtus un divas piespēles.

• Kopumā Robertam Bukartam uz ledus 16:11 minūtes, trīs metieni pa vārtiem, bloķēts metiens un pozitīvs +/- rādītājs plus viens.

• Bukarts ar 34 rezultativitātes punktiem (17+17) ir sestais rezultatīvākais Ekstralīgā.

• Citā mačā Kristapa Zīles, Ralfa Freiberga un Jāņa Jaka ''Litvinov'' ar 1:2 piekāpās ''Pardubice''. Vienīgajā mājinieku vārtu guvumā rezultatīvi piespēlēja tieši Zīle.

• Zīlem vēl arī uz ledus pavadītajās 20:55 minūtēs viens metiens un četri bloķēti metieni. Freibergs spēlēja 17:55 minūtes, izpelnījās noraidījumu, pa reizei pats meta un ari bloķēja pretinieku metienu. Jakam 18:51 spēlēto minūšu laikā seši metieni pa vārtiem – labākais rādītājs komandā.

• Rezultatīva piespēle pirmajā vārtu guvumā arī Uvim Balinskim, kura ''Liberec'' mājās ar 3:1 pieveica ''Karlovy Vary''. Balinskis nospēlēja 23:20 minūtes, veica divus spēka paņēmienus, trīsreiz meta pa vārtiem un bloķēja pretinieku metienu.

Māra Bičevska ''Mlada Boleslav'' pagarinājumā viesos ar 2:3 zaudēja ''Plzen''. Latviešu uzbrucējs spēlēja nepilnas 20 minūtes, uzvarēja 11 no 23 iemetieniem, vienreiz meta pa vārtiem un nopelnīja divu minūšu noraidījumu.

Mārtiņš Dzierkals guva vārtus skaitliskajā vairākumā un arī rezultatīvi piespēlēja viņa un Kristofera Binduļa pārstāvētās ''Ceske Budejovice'' graujošā uzvarā pār ''Kladno'', kuras rindās spēlē Oskars Cibuļskis – 6:2.

• Dzierkala kontā 17:48 minūtēs arī divi metieni pa vārtiem un spēka paņēmiens. Bindulim 16:24 laukumā pavadītas minūtes, spēka paņēmiens, metiens pa vārtiem un trīs bloķēti metieni. Viesu aizsargam Cibuļskim laukumā 17:54 minūtes, no kurām piecas mazākumā, viens spēka paņēmiens, divi bloķēti metieni un +/- rādītājs mīnus divi.

Vācija

• Vācijas DEL līgas latviešu duelī Kaspara Daugaviņa rezultatīvā piespēle kaldināja ''Iserlohn Roosters'' uzvaru pagarinājumā viesos pār Mika Indraša ''Schwenninger'' – 3:2.

• Daugaviņš uz ledus pavadīja 18:49 minūtes. Latvietim izdevās uzvarēt četros no sešiem iemetieniem un divreiz mest pa vārtiem, kā arī nopelnīt +/- rādītāju plus viens.

• Indrašis mājinieku rindās spēlēja 18:39 minūtes, statistikā neizceļoties.

Šveice, Austrija, Slovākija

• Šveices čempionātā Ivara Punnenova un Ronalda Ķēniņa pārstāvētā ''Lausanne'' ar 1:4 izbraukumā zaudēja ''Ambri-Piotta''. Punnenovs atvairīja 23 no 27 pretinieku izdarītajiem metieniem. Ķēniņš nospēlēja 13:27 minūtes, to laikā izpelnoties noraidījumu un vienreiz metot pa vārtiem.

• Visus četrus vārtus Lozannas komanda ielaida trešajā periodā.

• Austrijas ICE hokeja līgā Riharda Bukarta ''Klagenfurt'' ar 3:4 pagarinājumā atzina Zalcburgas hokejistu pārākumu. Bukarts izcēlās ar rezultatīvu piespēli viesu trešajā vārtu guvumā, divas sekundes pirms pamatlaika beigām izlīdzinot rezultātu. Latviešu uzbrucējam arī divi metieni pa vārtiem un divas soda minūtes.

• Slovākijā Frenka Razgala pārstāvētā ''Poprad'' ar 5:2 viesos apspēlēja Roberta Mamčica ''Nove Zamky''. Razgals pa vārtiem meta trīs reizes, bet Mamčics nopelnīja divas soda minūtes un pozitīvu +/- rādītāju plus viens.


, 2023-01-15 23:16, pirms gada
Pēc tādas sezonas Harim nebūs variantu, kā Robi likt vismaz 2.maiņā un dot vairākumu.
, 2023-01-15 23:43, pirms gada
Easton77 rakstīja: Pēc tādas sezonas Harim nebūs variantu, kā Robi likt vismaz 2.maiņā un dot vairākumu.
Nevaru vien sagaidīt komentētāja izsaucienus ''Bukarta metiens - garām vārtiem'' ''Bukarts - pāri''.
, 2023-01-16 00:21, pirms gada
Easton77 rakstīja: Pēc tādas sezonas Harim nebūs variantu, kā Robi likt vismaz 2.maiņā un dot vairākumu.
Bukartam "gandrīz punkts spēlē" sezonas Čehijā ir vairākas, līdz ar to šī nu nekādīgi nav ļoti īpaša. Izlasē regulāri maucis vairākumā - kāds ir rezultāts?
, 2023-01-16 01:07, pirms gada
Geralt of Rivia rakstīja: Bukartam "gandrīz punkts spēlē" sezonas Čehijā ir vairākas, līdz ar to šī nu nekādīgi nav ļoti īpaša. Izlasē regulāri maucis vairākumā - kāds ir rezultāts?
nav principiāli tas bukarts
kuram tur bija tas rezultāts?
, 2023-01-16 01:38, pirms gada
Geralt of Rivia rakstīja: Bukartam "gandrīz punkts spēlē" sezonas Čehijā ir vairākas, līdz ar to šī nu nekādīgi nav ļoti īpaša. Izlasē regulāri maucis vairākumā - kāds ir rezultāts?
Maucīs arī tālāk, jo šogad Latvijai ar malējiem ir pavisam švaķi.
, 2023-01-16 09:03, pirms gada
Geralt of Rivia rakstīja: Bukartam "gandrīz punkts spēlē" sezonas Čehijā ir vairākas, līdz ar to šī nu nekādīgi nav ļoti īpaša. Izlasē regulāri maucis vairākumā - kāds ir rezultāts?
Nu jā, bet paskaties kādas ir sezonas citiem izlases līderiem, tie vairāk pa 3/4 maiņām dauzas un ne tuvu nav izlases līderi..
Bukarts vecākais vairākumā uz doto brīdi ir viens no labākajiem.
Niks Feņenko (Nr. 21) ar komandas biedriem. Foto: Kassandra Blais/Le Drakkar de Baie-Comeau
1

Aizsargs Niks Feņenko turpina būt rezultatīvs un palīdz tikt pusfinālā

Visās astoņās Kvebekas Junioru hokeja līgas (QMJHL) izslēgšanas turnīra spēlēs rezultatīvs bijis aizsargs Niks Feņenko, kurš šonakt divreiz rezultatīvi piespēlēja, palīdzot Beikomo "Drakkar" izbraukumā pagarinājumā pieveikt (5:4) Akadī-Bathērstas "Titan" un ceturtdaļfināla sērijā uzvarēt ar 4-0.
Kristers Gudļevskis Vācijas līgas pirmajā finālspēlē. Foto: City-Press
8

Gudļevskis uzvar Vācijas fināla ievadā, Indrašim 0+2 "Allsvenskan" finālcīņā

Vācijas augstākajā un Zviedrijas "Allsvenskan" hokeja līgās šoavakar sākās finālsērijas, panākumus gūstot latviešu pārstāvētajām komandām.
Eduards Tralmaks (tuvplānā). Foto: Roman Mareš/Rytirikladno.cz
5

Tralmaks iemet pirmajā pārspēlē par palikšanu Čehijas Ekstralīgā

Savā pirmajā oficiālajā spēlē kopš 3. marta Eduarda Tralmaka un Mareka Mitena pārstāvētā Kladno "Rytíři" savā laukumā ar 4:1 pārspēja uzbrucēju Daniela Bērziņa un Patrika Zabusova komandu Vsetīnas "Robe".