Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ābolam vārti sausajā uzvarā Zviedrijā, Krēfeldei sagrāve

Toms Jēkabs Bērziņš
Toms Jēkabs Bērziņš

Ābolam vārti sausajā uzvarā Zviedrijā, Krēfeldei sagrāve
Rodrigo Ābols. Foto: Orebro Hockey.

Zviedrijas hokeja līgā (SHL) rezultatīvu sniegumu turpina demonstrēt Rodrigo Ābols, kurš šovakar izcēlās ar vārtu guvumu "Örebro" 2:0 uzvarā pār "Djurgårdens". Tāpat vārtus savu komandu zaudējumos guva arī Rihards Puide un Kārlis Ozols, bet Roberts Lipsbergs izcēlās ar rezultatīvu piespēli.

Ābolam tie ir desmitie vārti šosezon, kopā uzbrucējam 26 mačos 18 rezultativitātes punkti (10+8). Šī vakara mačā Ābols laukumā pavadīja 16:21 minūtēs, kuru laikā realizēja vienu no trim izpildītajiem metieniem, nopelnīja divas soda minūtes, uzvarēja 33% iemetienu un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1. "Örebro" ar 57 punktiem 31 spēlē ieņem piekto vietu līgā.

Vācijas hokeja līgā (DEL) latviešu uzbrucēju Mārtiņa Karsuma un Filipa Bunča, kā arī aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Krēfeldes "Pinguine" piedzīvoja jau septīto zaudējumu pēc kārtas, izbraukumā ar 2:6 atzīstot Brēmerhāvenes "Fischtown Pinguins" pārākumu, kam pirms piecām dienām Krēfelde savā laukumā zaudēja ar 0:2.

Karsums laukumā atradās 15:30 minūtes, uzvarēja vienā no diviem iemetieniem un bloķēja vienu metienu spēli beidzot ar negatīvu lietderības koeficientu -2. Buncis 16:23 minūtēs uzvarēja astoņos iemetienos no 18 un izdarīja vienu metienu, spēli beidzot ar neitrālu lietderības koeficientu, kamēr Bindulis 20:29 minūtēs izdarīja sešus metienus, nopelnīja divas soda minūtes, bloķēja vienu metienu un spēli pabeidza ar lietderības koeficientu -2. "Pinguine" joprojām atrodas pirmās uzvaras meklējumos, Ziemeļu konferencē jau par deviņiem punktiem atpaliekot no sestajā vietā esošās Volfsburgas "Grizzly" komandas.

Zaudējumu piedzīvoja arī aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Nirnbergas "Ice Tigers", kas tīģeru duelī ar 2:3 piekāpās Štraubingas "Tigers". Kuldam neveiksmīgs mačs, 19:45 minūšu laikā statistikā atzīmējoties vien ar četrām soda minūtēm. "Ice Tigers" nokritusi uz dalītu pēdējo vietu Dienvidu konferencē.

Ungārijas atklātajā čempionātā ar vārtu guvumu otrajā mačā pēc kārtas izcēlies aizsargs Kārlis Ozols, tomēr viņa pārstāvētā Budapeštas "Opten Vasas" savā laukumā izsēja 2:0 vadību, ar 2:5 piekāpjoties Rumānijas "CSM Corona Brașov". "Vasas" šis bija jau sestais zaudējums pēc kārtas, kamēr Ozols šosezon 12 spēlēs ticis pie sešiem (4+2) rezultativitātes punktiem. Budapeštas klubs ieņem astoto vietu desmit komandu konkurencē, 23 spēlēs nopelnot 17 punktus.

"Swiss League" (Šveices pēc spēka otrajā līgā) ar vārtu guvumu izcēlās uzbrucējs Rihards Puide,tomēr viņa pārstāvētā pēdējā vietā esošā "Winterthur" trešajā trešdaļā izlaida 4:1 vadību, pēcspēles metienos ar 4:5 piekāpjoties "Langenthal". Puide šosezon 13 spēlēs izcēlies ar trim (2+1) rezultativitātes punktiem.

Alpu hokeja līgā uzbrucēja Roberta Lipsberga pārstāvētā "Bregenzerwald" atspēlējās un ar rezultātu 3:2 papildlaikā pieveica "VEU Feldkirch". Lipsbergam šoreiz rezultatīva piespēle otro vārtu guvumā, kas trešā perioda vidū ļāva panākt izlīdzinājumu. Sezonā Lipsbergam 14 spēlēs 30 rezultativitātes punkti (17+13).

Ukrainas hokeja līgā (UHL) uzvaru izcīnīja aizsarga Ņikitas Koļesņikova un uzbrucēja Oļega Šišļaņņikova pārstāvētā "Donbass", kas savā laukumā ar 6:1 sagrāva Dnipro "Kherson" vienību. Šišļaņņikovs mačā nepiedalījās, kamēr Koļesņikovs palika bez rezultativitātes punktiem. "Donbass", kas iepriekšējos trijos mačos bija uzvarējusi tikai vienreiz, ar 42 punktiem 24 spēlēs ieņem pirmo vietu līgā, par pieciem punktiem apsteidzot "Kremenchuk".

Izmantotie resursi:
https://www.shl.se/gamecenter/qY7-A...
https://www.penny-del.org/
https://www.ersteliga.hu/

  +3 [+] [-]

, 2021-01-14 22:41, pirms 3 gadiem
cik sapratu, tad R.Freibergs var meklēt citu komandu čehos:

https://isport.blesk.cz/clanek/hoke...

     [+] [-]

, 2021-01-14 22:53, pirms 3 gadiem
Krēfelde pagalam švaki..ne tur uzbrukums..ne aizsardzība..vienvārdsakot dinamo

  +1 [+] [-]

, 2021-01-14 22:58, pirms 3 gadiem
Kops kura laika Bremenhavena ir Gudlevskis???

     [+] [-]

, 2021-01-14 23:18, pirms 3 gadiem
zaipis rakstīja: cik sapratu, tad R.Freibergs var meklēt citu komandu čehos:

https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/389835/kometu-zvedaji-junaci-povedly-se-i-posily-kdo-odnese-turbulence.html
Vai čehi taupa naudu, vai arī neprot izmantot Ralfa potenciālu?

  -1 [+] [-]

, 2021-01-14 23:52, pirms 3 gadiem
zaipis rakstīja: cik sapratu, tad R.Freibergs var meklēt citu komandu čehos:

https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/389835/kometu-zvedaji-junaci-povedly-se-i-posily-kdo-odnese-turbulence.html
Mani mazliet izbrīna, ka Balinski ar sliktāko +/- līgā tur komandā.

  -4 [+] [-]

, 2021-01-15 00:26, pirms 3 gadiem
Nu lūk, te viss pateikts, kas ir Karsums. Reāli nekas

  +1 [+] [-]

, 2021-01-15 07:36, pirms 3 gadiem
Juris_Churis rakstīja: Mani mazliet izbrīna, ka Balinski ar sliktāko +/- līgā tur komandā.
Pagājušajā nedēļā Balinskis bija iekļauts nedēļas simboliskajā izlasē.Ja par Freibergu,tad laikam tas nav viņa klubs,jo iepriekšējā viņš bija stabili labākais aizsargs.

  -1 [+] [-]

, 2021-01-15 07:46, pirms 3 gadiem
peterborough rakstīja: Nu lūk, te viss pateikts, kas ir Karsums. Reāli nekas
paskaties, kāda komanda savākta... Tādu šaraškina blici viens spēlētājs nepavilks...

     [+] [-]

, 2021-01-15 09:36, pirms 3 gadiem
coffijs rakstīja: Pagājušajā nedēļā Balinskis bija iekļauts nedēļas simboliskajā izlasē.Ja par Freibergu,tad laikam tas nav viņa klubs,jo iepriekšējā viņš bija stabili labākais aizsargs.
To es zinu, taču tas nemaina faktu, ka Balinskim ir -16, kas ir sliktākais lietderības koeficents līgā.
Par Freibergu - viņš ir labs aizsargs, gan atradīs sev labu klubu, jāskatās, kur vēl transfēru logs vaļā.