Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Medijs: Skudra parakstīs līgumu ar Kazahstānas "Saryarka"

Medijs: Skudra parakstīs līgumu ar Kazahstānas "Saryarka"
Pēteris Skudra. Foto: Raimonds Volonts, dinamoriga.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" iepriekšējās sezonas galvenais treneris Pēteris Skudra kļūs par Karagandas "Saryarka" treneri līdz šīs sezonas beigām, informē krievu medijs.

Kā jau ziņots, galvenais treneris Leonīds Tambijevs novembrī pameta Karagandas "Saryarka", jo saņēma piedāvājumu no KHL kluba Vladivostokas "Admiral". Tālo Austrumu vienības jaunais galvenais treneris Tambijevs patlaban var lepoties ar ļoti solīdu bilanci (7-7), tostarp izcīnītas uzvaras pār spēcīgajiem Maskavas "Dynamo" un Kazaņas "Ak Bars".

Pēc Tambijeva aiziešanas par kazahu kluba galveno treneri kļuva baltkrievs Aleksandrs Makrickis. Viņa vadībā Kazahstānas čempionāta komanda izcīnīja 10 uzvaras 12 spēlēs, par četriem punktiem atpaliekot no līdervienības Kokšetau "Arlan". Un tad Makrickis negaidīti tika atbrīvots no amata. "Bez iemesla paziņošanas manam klientam lika priekšā parakstīt līguma izbeigšanu pēc abpusējas vienošanās," informē trenera Makricka aģents Tihons Šalberovs.

Atgādinām, ka spēlētāja karjeras laikā Pēteris Skudra bija vārtsargs: Latvijas izlasē (1992-1997), NHL klubos (1997-2003), Krievijas klubos (2003-2007). Pēc hokejista karjeras beigām sāka darboties kā Čerepovecas "Severstal" vārtsargu treneris, bet 2012. gadā kļuva par Novosibirskas "Sibir" galvenā trenera asistentu. Latvietis bija viens no retajiem bijušajiem vārtsargiem, kurš kļuva par kluba galveno treneri. Latvijas hokeja speciālists no 2013. līdz 2018. gadam vadīja Ņižņijnovgorodas "Torpedo", komanda piecas reizes iekļuva izslēgšanas spēlēs, bet pirmo kārtu pārvarēja tikai 2016. gadā. Pēcāk dažus mēnešus bija Čeļabinskas "Traktor" galvenais treneris, tomēr 2019. gada novembra sākumā tika atlaists. 2020. gada jūlijā Skudra kļuva par Rīgas "Dinamo" galveno treneri, taču viņa vadībā komanda 60 spēlēs izcīnīja vien 28 punktus un finišēja pēdējā vietā, netiekot izslēgšanas spēlēs septīto sezonu pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
sport-express.ru
shaiba.kz


, 2022-01-13 22:57, pirms 2 gadiem
Tad jau jānovēl noturēties un nekrist vēl zemāk.
, 2022-01-13 23:29, pirms 2 gadiem
Petruha molodčiks! Teicama atgriešanās!
, 2022-01-14 07:34, pirms 2 gadiem
Nevajadzēja iet uz Dinamo
, 2022-01-14 07:52, pirms 2 gadiem
Muravejs pie savējiem..varēs krievus slavināt..
, 2022-01-14 08:01, pirms 2 gadiem
O, apsveicu! Līgums Kazahstānā ir gudra un ilgtspējīga izvēle!
, 2022-01-14 08:15, pirms 2 gadiem
pernambucan0 rakstīja: Petruha molodčiks! Teicama atgriešanās!
Pernak, vecozēn, ļoti vēlos dzirdēt kritērijus molodčika statusam. Mans mērķis ir kādu dienu saņemt Tavu atzinību, uzzinot, ka arī es esmu molodčiks
, 2022-01-14 08:58, pirms 2 gadiem
pernambucan0 rakstīja: Petruha molodčiks! Teicama atgriešanās!
Piča nav slikts treneris! Bet uzreiz diriģēt KHL par ātru. Tambijevs ir veiksmīgs piemērs!
Rainers Rullers. Foto: Rosenau Photography

Rulleram 1+1, Vilmanis play-off iesāk ar diviem punktiem, Ločmelis noslēdz NCAA sezonu

Šonakt jauniešu hokeja līgās Ziemeļamerikā pa diviem rezultativitātes punktiem nopelnīja uzbrucēji Rainers Rullers un Sandis Vilmanis, savukārt Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) izslēgšanas turnīra astotdaļfinālā zaudēja pasaules meistarsacīkšu medaļnieka Dana Ločmeļa komanda.
4

Klausītava | Devītnieks: Kauslis no naktskluba, Skudras bļaušana ausī. Renārs Krastenbergs

Bērnības mīļākais ēdiens – makaroni ar sieru un kečupu. 17 stundas autobusā cauri Amerikai. Treneris, pie kura negribējās iet uz halli – atkal vajadzēs klausīties lamāšanu. Komanda, kas padevās. Kauslis, kurš ieradās ar miskastes maisu rokās. Hokeja podkāsts Devītnieks apaļajā izlaidumā ciemos aicināja Latvijas izlases hokejistu, kurš piedalījies Pekinas olimpiskajās spēlēs un trīs pasaules čempionātos – uzbrucējs Renārs Krastenbergs.Paldies par atbalstu Venden, EHR, Balcia apdrošināšana
"Skellefteå" hokejisti. Foto: Skellefteå AIK

Zviedrijas līgas pusfinālā arī Dzierkala "Skellefteå", Batņas "Jukurit" iekrampējas sērijā

Zviedrijas hokeja līgas (SHL) pusfinālu sasniedza "Skellefteå", ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā cīņā izbraukumā ar 2:0 pieveicot "Linköping".