Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Medijs: Gudļevskis pievienosies Zviedrijas "MoDo" komandai

Rolands Eliņš

Medijs: Gudļevskis pievienosies Zviedrijas "MoDo" komandai
Kristers Gudļevskis. Foto: hcslovan.sk

Zviedrijas medijs "Ornskoldviks Allehanda" informē, ka pazīstamā komanda "MoDo" esot atradusi pamatvārtsargu nākamajai sezonai un par to kļūs Latvijas spēlētājs Kristers Gudļevskis. Kluba vadība šo informāciju gan vēl nekomentēja.

Kristers Gudļevskis jau iepriekšējo sezonu pabeidza Zviedrijā, to darot augstākās līgas komandā "Brynas", kur kopā ar izslēgšanas mačiem piedalījās sešās spēlēs. Pirms tam sezonas pirmajā pusē viņš spēlēja Bratislavas "Slovan" sastāvā.

Gudļevskis tagad varētu pievienoties Zviedrijas pēc spēka otrās līgas komandai "MoDo". Tajā vieta sastāvā būs arī Latvijas izlases uzbrucējam Rihardam Marenim, kurš ir viens no trim šobrīd sastāvā iekļautajiem leģionāriem.

Iepriekšējā sezonā "MoDo" sastāvā spēlēja arī Nikolajs Jeļisejevs, kurš 20 spēlēs tika pie desmit punktiem (3+7). Viņš palīdzēja "MoDo" regulāro sezonu pabeigt otrajā vietā, bet izslēgšanas spēlēs nācās izstāties pusfinālā.

Zviedrijas medijs OA vēsta, ka pirmā vārtsarga atrašana šajā starpsezonā ir viena no "MoDo" prioritātēm, jo savainojums ir iepriekšējās sezonas pamatvārtsargam Teksam Viljamsonam, un ka tagad šī problēma esot atrisināta, jo esot pabeigtas pārrunas ar Gudļevski. Kluba vadība to gan vēl publiski neapstiprina.

"Gudļevskis ir interesants vārtsargs, bet nekādu citu komentāru man šobrīd nav," teica "MoDO" sporta direktors Henriks Gradins.

Izmantotie resursi:
https://www.allehanda.se/2022-06-12...

  -1 [+] [-]

, 2022-06-12 20:29, pirms 2 gadiem
Ja tā, tad tas ir vienu līgu zemāk, kā šajā sezonā.

  +2 [+] [-]

, 2022-06-12 20:34, pirms 2 gadiem
Nav slikts variants. Galvenais, lai nezaudē konkurencē vietu vārtos un nav lielākoties jāsēž uz beņķa.

  +1 [+] [-]

, 2022-06-12 20:34, pirms 2 gadiem
Abrags rakstīja: Ja tā, tad tas ir vienu līgu zemāk, kā šajā sezonā.
Vismaz iespēja pieradīt un saprast, kas ir Zviedrijas hokejs lai nostiprinātos nākotne SHL. Teiksim tā, ka labs gājums ja grib nostiprinātos 1. līgā. Visticamāk ir variants, ka Kristeram zviedru hokejs patīk vislabāk.

  -1 [+] [-]

, 2022-06-12 21:41, pirms 2 gadiem
Runājot par letiņiem, kas dodās z 2. līgām - POlcs no Mogo uz Jeseņici Alpos.

  +1 [+] [-]

, 2022-06-12 21:43, pirms 2 gadiem
marcco rakstīja: Vismaz iespēja pieradīt un saprast, kas ir Zviedrijas hokejs lai nostiprinātos nākotne SHL. Teiksim tā, ka labs gājums ja grib nostiprinātos 1. līgā. Visticamāk ir variants, ka Kristeram zviedru hokejs patīk vislabāk.
Domā viņš pa to laiku ko bija Brynas nesaprata? 5 mači regulārājā, nepilns PO un tas viss diezgan izstipetā termiņā. VIsmaz, lai saprastu, kas ir zviedru hokejs būtu jābūt pietiekami. Šis vairāk izskatās pēc - klubs ar vārdu grib beidzot tikt atpakal, vāc SHL cienīgu sastāvu un tāpēc piedāvā Gudim 1.nr vietu un arī SHL cienīgu algu, kamēr pašā SHL viņu nevienam nevajag.

  -3 [+] [-]

, 2022-06-12 22:37, pirms 2 gadiem
"Gudļevskis ir interesants vārtsargs, bet nekādu citu komentāru man šobrīd nav," teica "MoDO" sporta direktors Henriks Gradins.

..tad es jums pateikšu.. S i e t s!

  +1 [+] [-]

, 2022-06-12 22:50, pirms 2 gadiem
Siets tev ir starp kājām.

W W E rakstīja: "Gudļevskis ir interesants vārtsargs, bet nekādu citu komentāru man šobrīd nav," teica "MoDO" sporta direktors Henriks Gradins.

..tad es jums pateikšu.. S i e t s!

     [+] [-]

, 2022-06-12 23:18, pirms 2 gadiem
marcco rakstīja: Vismaz iespēja pieradīt un saprast, kas ir Zviedrijas hokejs lai nostiprinātos nākotne SHL. Teiksim tā, ka labs gājums ja grib nostiprinātos 1. līgā. Visticamāk ir variants, ka Kristeram zviedru hokejs patīk vislabāk.
Kaut ko vēl stulbāku nespēji izdomāt? Viņš jau bija SHL! Tātad to līmeni īsti nevelk!
Un kādā nākotnē??? Viņam jau ir 29! Gluži vēl nav laiks par pensionēšanos no PRO hokeja domāt, taču ir skaidrs, ka nekāda progresa viņa karjerā nebūs, viņam jāspēlē tur, kur viņš visvairāk var nopelnīt.

     [+] [-]

, 2022-06-12 23:21, pirms 2 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Runājot par letiņiem, kas dodās z 2. līgām - POlcs no Mogo uz Jeseņici Alpos.
Smuki tur Alpos.
Bet nu jā, nez vai labākais iespējamais variants...

     [+] [-]

, 2022-06-13 02:44, pirms 2 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Domā viņš pa to laiku ko bija Brynas nesaprata? 5 mači regulārājā, nepilns PO un tas viss diezgan izstipetā termiņā. VIsmaz, lai saprastu, kas ir zviedru hokejs būtu jābūt pietiekami. Šis vairāk izskatās pēc - klubs ar vārdu grib beidzot tikt atpakal, vāc SHL cienīgu sastāvu un tāpēc piedāvā Gudim 1.nr vietu un arī SHL cienīgu algu, kamēr pašā SHL viņu nevienam nevajag.
Runāju par to, ka ja nonāks MoDo komandā varēs vairāk ieskrieties un izprast zviedru hokeju kā tādu, lai nebūtu tik grūti tikt uz SHL ja būs tāda iespēja vel dzīvē. No vienas līgas pārlekt uz otru līgu nav diez ko viegli un uzreiz uzlekt uz nr.1 statusu, Slovākija nebūt nav Zviedrija kur pielāgoties tik ātri. Protams, NHL / KHL u.c. līgas ir sava veida priekšrocība, bet Kristers ir cīnītajs un viņš, protams, cīnīsies lai dotu vel kādu iespēju tikt līmeni augstāk. Kā arī, MoDo komandai uzdevums pacelties tieši uz SHL.

  +1 [+] [-]

, 2022-06-13 06:30, pirms 2 gadiem
Kristers nav cīnītājs. Līdz šim zaudējis pirmā nr. vietu visās komandās. Domāju, ka MoDo spēlēs, jo ir šis SHL pieraksts CV. Laiks un spēles rādīs, kā viss izvērtīsies, bet labi, ka atrasts darbs vasarā un nav jāslido bezdarbnieku treniņos.

     [+] [-]

, 2022-06-13 19:24, pirms 2 gadiem
marcco rakstīja: Runāju par to, ka ja nonāks MoDo komandā varēs vairāk ieskrieties un izprast zviedru hokeju kā tādu, lai nebūtu tik grūti tikt uz SHL ja būs tāda iespēja vel dzīvē. No vienas līgas pārlekt uz otru līgu nav diez ko viegli un uzreiz uzlekt uz nr.1 statusu, Slovākija nebūt nav Zviedrija kur pielāgoties tik ātri. Protams, NHL / KHL u.c. līgas ir sava veida priekšrocība, bet Kristers ir cīnītajs un viņš, protams, cīnīsies lai dotu vel kādu iespēju tikt līmeni augstāk. Kā arī, MoDo komandai uzdevums pacelties tieši uz SHL.
izskatās, ka MoDo viņš būs vien back-up, komandā ir palicis MoDo pagājušās sezonas Nr.1 Tekss Viljamsons, kuram bija visnotaļ atzīstama statistika iepriekšējā sezonā šajā komandā: https://www.eliteprospects.com/play... .