Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Jansonu apmaiņā pret naudas kompensāciju aizmaina uz citu VHL komandu

Jansonu apmaiņā pret naudas kompensāciju aizmaina uz citu VHL komandu
Eduards Jansons. Foto: Raimonds Volonts, Dinamo Rīga

Krievijas Augstākās līgas (VHL) komandas Novokuzņeckas "Metallurg" un Penzas "Dizel" veikušas maiņas darījumu, kura rezultātā latviešu aizsargs Eduards Jansons nonācis jaunā komandā, bet "Metallurg" pretī saņēmusi naudas kompensāciju.

Pārstāvot Novokuzņeckas "Metallurg", Eduards Jansons pagājušajā sezonā laukumā devās 34 spēlēs, izceļoties ar diviem vārtiem un četrām piespēlēm. Viņš spēlēja vienā komandā ar uzbrucēju Edgaru Kuldu, kurš starpsezonā parakstīja līgumu ar Rīgas "Dinamo".

Savukārt 24 gadus vecais Jansons ticis aizmainīts uz Penzas "Dizel", kas pretī devusi naudas kompensāciju. Vienība jauno sezonu sākusi ar vienu punktu trīs mačos, bet pagājušajā sezonā bija trešajā vietā, tomēr play-off beidzās ceturtdaļfināla fāzē.

Jansons VHL ir pārstāvējis arī Almetjevskas "Neftyanik" un Karagandas "Saryarka" komandas. Aizpagājušajā sezonā viņš aizvadīja divus mačus Rīgas "Dinamo", taču netika pie regulāra spēles laika, tāpēc devās uz "Saryarka".

Aizsargs divas reizes pārstāvējis gan Latvijas U18, gan U20 izlasi pasaules čempionātos.

Izmantotie resursi:
https://www.vhlru.ru/lenta/401818/


, 2021-09-11 20:37, pirms 3 gadiem
Vai darījumu, kurā viena puse maksā naydu, pretīm saņemot kaut ko, kas nav cita valūta vai tā pati valūta, bet cita nomināla banknotēs, nesauc par pirkšanu-pārdošanu?
, 2021-09-12 09:35, pirms 3 gadiem
Un man shodien veikalaa bija mainjas dariijums - veikals aizmainiija desu no sava plaukta uz manu grozinju un pretii sanjeema naudas kompensaaciju.
Miks Indrašis. Foto: brynas.se
8

Indrašis Zviedrijas augstākajā līgā iekļuvušo "Brynäs" pārstāvēs arī nākamsezon

LETA. Latvijas hokejists Miks Indrašis arī nākamsezon pārstāvēs Zviedrijas klubu Jēvles "Brynäs", kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, sarunā ar mediju "Sportbladet" atklāja sportists.
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC
3

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.
Jēvles "Brynäs" komanda. Foto: Hockey Allsvenskan
7

Čukstem 16. punkts, "Brynäs" triumfē "Allsvenskan"; Gudļevskim finālsērijā 1-3

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā jeb "Allsvenskan" triumfējusi un augstākajā līgā (SHL) atgriezusies Kārļa Čukstes un Mika Indraša pārstāvētā Jēvles "Brynäs", kura arī finālsērijas ceturtajā kaujā pārspēja (3:1) Stokholmas "Djurgården".